logo
Еврофутбол Гонки Залози на живо Резултати на живо Клуб Еврофутбол Телевизия Еврофутбол
 
ТВ КАНАЛ
ТАРИФА ЗА РЕКЛАМА
ИНФОРМАЦИОНЕН ТВ КАНАЛ НА ЕВРОФУТБОЛ  
ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН
Оператор: Еврофутболпринт ЕООД
  Адрес: гр. София, бул. Джеймс Баучер 12
  Тел. 02/8189115
Регулатор: Съвет за електронни медии:
  Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69
  Тел: 02/ 9708810
  Факс: 02/ 9733769
  web: http://www.cem.bg
  E-mail: office@cem.bg

 

Българският букмейкър Еврофутбол стартира своя информационен тв канал на 07 април 2008 г. Той е със специализиран програмен профил и се излъчва 24 часа всеки ден. По съдържание и форма представлява графична информационна програма, която осигурява обслужването на участниците в тиражите, като им предлага актуална информация за:

- включените в тиража срещи – отделните възможности за предвиждания, коефициентите и промените, които настъпват в тях;
- резултатите от мачовете в реално време (live score);
- резултатите от двубоите в програма "ФУТБОЛ и други спортове";

- новините – в графичен или видеоформат, свързани с Еврофутбол и мероприятията и кампаниите, които букмейкърската къща провежда, новите продукти и услуги и др.;
- друга актуална спортна информация, която има отношение към тиражите, за която основни информационни източници са видеообменът на Associated Press, и абонаменти за снимков и видеоматериал.
Графичната визия е дело на българо-немска дизайнерска къща. Информационният канал е базиран на високотехнологичен дигитален "плей-аут", придружен с уникална система за автоматизация на голямото количество данни. За целта бе създаден специален софтуер, който позволява автоматизация и конвертиране на базата данни от Еврофутбол в телевизионен вариант.

Чрез едноименния специализиран информационен канал Еврофутбол осигурява още един източник за по-пълно информационно обслужване на своите клиенти(освен съществуващите вече вестник Еврофутбол, сайт и форум, които са сред лидерите в бранша). По този начин българският букмейкър отговаря на повишените изисквания на участниците в тиражите, като следва политиката си на постоянно усъвършенстване на предлаганите продукти и услуги.

Ако имате проблеми с гледането на Информационен телевизионен канал Еврофутбол „on-line” от интернет страницата на компанията се обърнете към Вашия интернет провайдър.

ОЦЕНЕТЕ СТРАНИЦАТА vote 1 vote 2 vote 3 vote 4
©2006-2014. Еврофутбол. Всички права запазени! age_restrict Държавна комисия по хазарта