Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Станимир Халаджов с три златни медала от държавното по гребане

  Спортният талант на Еврофутбол Станимир Халаджов спечели три златни медала от Държавния индивидуален шампионат по академично гребане, който се проведе на 06 и 07 юли в Пловдив. Талантливият русенец победи на скиф, в двойката скул с Лазар Пенев и на двойка с рулеви с Николай Желязков и рулеви Андон Стаменов.

  Станимир Халаджов - злато на скиф
  Станимир Халаджов - злато на двойка скул с рулеви
  Халаджов - злато на двойка скул

  Следващият старт на 21-годишният ни талант е Световното първенство за младежи до 23 г., което ще се проведе в Сарасота, Флорида, САЩ от 24 до 28 юли. На шампионата ще се състезава в дисциплината скиф, като ще бъде един от двамата представители на българския национален отбор по гребане.

  Еврофутбол желае много успехи на Спортните ни таланти!


  Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, blitz.bg, viasport.bg, bgsprint.com, bgathletic.com, ngobg.info, thestarstribune.bg, dir.bg; вестниците "Труд" и Еврофутбол; агенциите КРОСС, Пик и БГНЕС, както и радиата Дарик радио и БНР. За поредна година подкрепа ни оказва и Националната спортна академия "Васил Левски".

  10.07.2019 г.

  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки