Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Талантът Таня Звискова е 11-а на Световното по спортна стрелба

  Станимир Халаджов стана девети в Европейско по гребане до 23 г.

  Спортният талант на Еврофутбол Таня Звискова завърши на 11-о място с резултат от 621.2 точки в дисциплината 60 изстрела от положение легнал с малокалибрена пушка на Световното първенство по спортна стрелба в Чанглон – Южна Корея.

  Това е първото участие на Таня на Световно първенство за жени. Предишните дни тя взе участие и в надпреварата на 10 метра с въздушна пушка - смесени отбори, с Антон Ризов. Двамата се класираха на 57-о място с общ резултат от 821.4 т.

  Състезателят по академично гребане Станимир Халаджов също се представи отлично на Европейското първенство по гребане за младежи до 23 години, което се проведе в Брест, Беларус. Той и партньорът му Рангел Кацарски заеха 9-о място в дисциплината двойка без рулеви с време 6:45.30 мин. Сега им предстои участие и в Световното първенство за мъже и жени в Пловдив, където отново ще се състезават в същата дисциплина.

  Еврофутбол желае още много успехи на спортните си таланти!


  Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, blitz.bg, viasport.bg, bgsprint.com, bgathletic.com, ngobg.info вестник Еврофутбол и агенциите КРОСС и БГНЕС, радиата Дарик радио и Българското национално радио. За поредна година подкрепа ни оказва и Националната спортна академия "Васил Левски".

  05.09.2018 г.

  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки