Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Александър Сръндев с требъл като "Спортен талант на публиката"

  The Last of usБезпрецедентен требъл спечели Александър Сръндев, след като за трета поредна година спечели допитването за "Спортен талант на публиката" на Еврофутбол. 21-годишният столичанин, който се състезава основно в триатлона, но участва и в състезания по плуване и лека атлетика, водеше почти през цялото време на допитването, като преди седмица сдаде за няколко дни първата позиция. Въпреки това, Алекс триумфира с 609 вота.

  20.05.2019 г.

  Интервюта с новите Спортни таланти на Еврофутбол - част VI

  The Last of usДойде време да представим още двама от тазгодишните Спортни таланти на Еврофутбол. Това са шахматистката Нургюл Салимова и Димитър Исаев – състезател по скокове във вода. Ето и техните очаквания за настоящия сезон.

  17.05.2019 г.

  Васил Власов и Александър Сръндев в битка за "Спортен талант на публиката"

  The Last of usЛекоатлетът Васил Власов и триатлонистът Александър Сръндев водят оспорвана битка в челото на гласуването за "Спортен талант на публиката", което Еврофутбол провежда на сайта си talanti.eurofootball.bg от 3-ти май. До края на допитването остават 4 дни, като крайният срок е до 24:00 ч. на 19.05.2019 г. – неделя.

  16.05.2019 г.

  Станимир Халаджов и Рангел Кацарски 8-ми на СК по гребане

  The Last of usСпортният талант на Еврофутбол – Станимир Халаджов и партньорът му на двойка скул Рангел Кацарски завоюваха второ място във финал "Б" на завършилата през уикенда в Пловдив Световна купа по гребане за мъже и жени. Георги Цурев със сребро и бронз от Балканиадата по плуване. Вижте постиженията и на другите спортни таланти.

  13.05.2019 г.

  Стартира гласуването за СПОРТЕН ТАЛАНТ на публиката

  The Last of usОт 3-ти до 19-и май Еврофутбол провежда гласуване за "Спортен талант на публиката", чрез който българският букмейкър ще финансира още един спортист, кандидатствал по едноименната програма през 2019 година. На сайта talanti.eurofootball.bg в меню "Гласуване на публиката" всеки може да даде своя вот за един измежду 45 индивидуални спортисти, които не успяха да спечелят финансиране по "Спортни таланти" след провеждането на националния конкурс.

  03.05.2019 г.

  Интервюта с новите Спортни таланти на Еврофутбол - част V

  The Last of usПета част на Спортните ни таланти започва с интервю с Мария Йовкова – състезателка по тенис на маса. Следват плувците Василики Кадоглу и Георги Цурев, младите биатлонисти Биляна Чавдарова и Константин Василев, сноубордистката Теодора Илиева и параатлетът Християн Стоянов.

  02.05.2019 г.

     <<   1 2 3 4 5 7 8 9 10 11 ...  >>   
  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки