• Откъде Еврофутбол получава информация за гонките?

  За да предложи на своите клиенти продукта "Гонки", Еврофутбол ООД си партнира с един от водещите световни доставчици на информация за организиране на залагания на кучешки гонки - Vermantia. Компанията доставя информация за този продукт на почти всички водещи фирми за хазартни игри в света. Повече информация за Vermantia можете да намерите на адрес: www.vermantia.com

  Продуктът е разработен специално за българския пазар, съобразно специфичните изисквания и особености на данъчното и хазартното законодателство на Република България.

 • Кои са видовете залози, които Еврофутбол предлага за Гонките?

  Видовете залози, които Еврофутбол предлага за кучешките гонки са общо 5 вида:

  - Победител – кой участник ще спечели Гонката;
  - Победител / Място (П/М) – кой участник ще спечели Гонката и/или ще финишира на първите две (при гонки с 6 кучета) или първите три (при гонки с 8 кучета) места;
  - 1-2 (първи двама) – кои двама участници ще завършат на 1-во и 2-ро място с точното им посочване;
  - 1-3 (първи трима) – кои трима участници ще завършат на 1-во, 2-ро и 3-то място с точното им посочване;
  - Трио – кои трима участници ще завършат Гонката на първите три места без значение от тяхното подреждане.
 • Къде мога да намеря информация за предстоящите Гонки?

  Ежедневно на страниците на уеб сайта на Еврофутбол ще бъде публикувана всекидневната програма на Гонките. Освен това, един път седмично във в-к "Еврофутбол" ще се публикува и седмичната програма.

  Информацията за текущите кучешки надбягвания, както и коефициентите за тях ще бъдат визуализирани в уеб страницата на компанията в раздел "Гонки" - Програма. Те ще бъдат видими и в букмейкърските пунктове на Еврофутбол на специално пригодени за целта телевизори.

 • Колко вида талони има за Гонките?

  Има два вида талони – талон Гонки и талон Победител. В първия талон могат да се правят залагания за всичките видове залози, но само за една гонка. Вторият талон дава възможност да се посочат победителите в няколко (до 6) гонки. Той включва залози само за Победител и комбиниране от 1 до 6 гонки, както и залози за твърди знаци.

 • Как мога да поправя сгрешено предвиждане?

  При залагане на кучешки гонки, талони не се анулират.

 • Как мога да разбера кое от кучетата е победител при равен финиш?

  Според правилата на кучешките надбягвания за победител се счита кучето, чийто нос мине първи през финалната линия. Това се установява на фотофиниш, който следва след края на всяка Гонка, за да се определи със сигурност победителя в надбягването.

 • Колко вида коефициенти има за Гонките?

  Практика при кучешките надбягвания е въвеждането на няколко вида коефициенти за Гонките – предварителни, индивидуални и стартови. Първите са равни за всички участници (например ставка 1.10 за всички кучета от една Гонка) и предлагат възможността за предварителен залог при равни условия.


  Индивидуалните, пък се пускат от 3 до 5 минути преди старта на самата Гонка – те са различни за всеки един от участниците в нея. На тях може да се залага само непросредствено преди самия старт на надбягването в рамките на този няколкоминутен интервал от време.


  Третият вид коефициенти – стартовите, са коефициентите, които са активни към самия старт на надбягванията, т.е. последните възможни коефициенти от иначе променящите се индивидуални такива.

 • Къде мога да намеря коефициентите за Гонките?

  В раздел "Гонки" - Програма на сайта на Еврофутбол се визуализират всички видове коефициенти за Гонката. След края на надбягването в Резултати могат да се открият коефициентите от старта на кучетата, т.нар. стартови коефициенти. Освен това, на телевизора, на който се излъчват Гонките, можете да видите индивидуалните коефициенти на всички участници. Предварителните коефициенти ще са видни в предварителната програма, разпространявана чрез в-к "Еврофутбол" и уеб страницата на Еврофутбол.

 • Как се изчисляват печалбите от Гонките?

  Печалбата на участник, заложил в интервала преди непосредствения старт на Гонката се изчислява спрямо индивидуалния коефициент на неговия фаворит, валиден в момента на приемане на залога.


  Печалбата на участник, който е заложил на свой фаворит по времето преди този интервал, т.е. на предварителни коефициенти, се изчислява спрямо стартовия коефициент на същото куче. Ако стартовият коефициент е различен от предварителния, то печалбата се изчислява по по-високия коефициент. Това означава, че ако предварителния коефициент на участник в надбягването е 1.10, а стартовият е 3.00, то печалбата ще се изчисли по коефициент 3.00, т.е. по по-високия от двата.

  В случай, че в Гонката има кучета, които са завършили едновременно, печалбата се изчислява спрямо техните коефициенти и съобразно броя печеливши комбинации.

 • Как се изчислява коефициентът за място?

  Коефициентът за място се изчислява на база коефициента за победител на дадено куче, по следните формули:

  При гонки с 6 кучета
  Коеф. за място =

  Коеф. за победител - 1


  + 1

  4
   
  При гонки с 8 кучета
  Коеф. за място =

  Коеф. за победител - 1


  + 1

  5
 • Как се изчисляват коефициентите за 1-2 / Първи двама, 1-3 / Първи трима и Трио?

  Коефициентите за 1-2 / Първи двама, 1-3 / Първи трима и Трио се изчисляват на база коефициентите за победител на всички кучета в гонката в дадения момент от време. Коефициентите за тези видове залози се изчисляват и предоставят на Еврофутбол от Vermantia – световния лиден в предоставяне на информация за организиране на залагания на кучешки гонки, чийто краен потребител са участниците в Еврофутбол.

 • Ако искам да играя за Победител / Място, колко залога трябва да направя?

  За да играете за този вид прогноза, трябва да осъществите два залога – по един за Победител и за Място.

 • Мога ли да играя само за Място?

  Ако желаете да играете за Място, трябва да направите предвиждане и за Победител, т.е. да пуснете прогноза от вида Победител / Място.

 • Защо в резултатите има разминаване в изписването на реда на финиширане на кучетата за 1-3 / Първи трима и Трио?

  При обявяване на резултатите за 1-3 / Първи трима, кучетата се изписват по реда на финиширането им, а за Трио – по нарастване на номерата им.

 • Защо в талон Победител не мога да включа дадена гонка?

  За някои Гонки няма да има възможност да се залага в талон Победител. Те ще бъдат отбелязани в програмата.

 • Кога дадена Гонка се счита за стартирала?

  Гонката се счита за стартирала с отварянето на вратите на бокса, в който се намират кучетата.

 • Какво ще стане, ако Гонката стартира, но дадено куче не излезе от бокса?

  Кучето се счита за участвало в Гонката и залозите за него остават валидни.

 • Кучето, на което съм заложил е заменено с резервно. Какво става със залога ми?

  Залогът ви остава валиден за кучето, което го е заменило.

 • Едно от кучетата, на които съм заложил е оттеглено и не е заменено с резервно. Какво става със залога ми?

  В този случай, ако сте заложили за Победител, Победител / Място, 1-2 / Първи двама и Трио, Еврофутбол ще върне залога ви.
  Ако сте заложили за 1-3 / Първи трима, предвиждането ви остава валидно, като се преобразува в предвиждане за 1-2 / Първи двама.

©2007-2020 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки