•   Общи правила 
 •   Попълване на талон 
 •   Видове залози 
 •   Суперджакпот 15 
 •   Джакпот 13 
 •   Екстра 10 
 •   Джакпот 11 
 • Еврофутбол - 100% адреналин

  ИГРИ : СУПЕРДЖАКПОТ 15

  1. В програмата има 15 срещи, обособени в отделен модул. Това са срещите от СУПЕРДЖАКПОТ 15.
  2. За да заложи за СУПЕРДЖАКПОТ 15, участникът трябва да направи предвиждания за изходите от всички 15 срещи, маркирани в един цвят в програмата. Еврофутбол ООД може да определи повече от един СУПЕРДЖАКПОТ 15 в даден тираж. В този случай срещите от всеки джакпот са оцветени в различен цвят (червен, син, жълт или др.). За да заложи на даден СУПЕРДЖАКПОТ 15, участникът трябва да маркира "СДП1" на талона. Информацията за полето, което трябва да се маркира на талона, за да се заложи на съответния джакпот, се обявява в сайта на компанията www.eurofootball.bg. Номерата на срещите не се маркират в талона. Предвижданията за изходите на срещите от СУПЕРДЖАКПОТА се маркират последователно по възходящ ред на номерата на срещите от програмата. Могат да се използват единични, двойни и тройни предвиждания.
  Участникът може да заложи само за СУПЕРДЖАКПОТ 15, който е активен в дадения момент.
  3. В предвижданията за СУПЕРДЖАКПОТ 15 не може да се използва двоен шанс.
  4. Залогът на колонка за СУПЕРДЖАКПОТ 15 е фиксиран на 0,10 лв.
  За да се изпълни условието за минимум 1,00 лв. залог на талона трябва да се изиграят двойни и/или тройни предвиждания, така че да се формират минимум 10 колонки.
  5. Размерът на сумата, натрупана в СУПЕРДЖАКПОТ 15 се обявява в интернет сайта на дружеството.
  6. Натрупаните суми във фонд СУПЕРДЖАКПОТ 15 се разпределят между всички печеливши талони (квитанции), които са попълнени по начина, описан в т. 2 и съдържат предвиждания за всички срещи от съответния СУПЕРДЖАКПОТ 15.
  7. Ако повече от един талон (квитанция) участва в разпределението на даден фонд за СУПЕРДЖАКПОТ, сумата се разпределя поравно между печелившите талони (квитанции). Всеки от печелившите получава и печалба, която съответства на произведението от коефициентите на познатите срещи по залога.
  8. Когато една или повече от срещите, включени във фонд СУПЕРДЖАКПОТ 15, са с коефициент "1", СУПЕРДЖАКПОТЪТ не се изплаща.


  Изтегли "Общи правила"
  Изтегли "Указания за залагане"
  ©2007-2020 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки