•   Общи правила 
 •   Попълване на талон 
 •   Видове залози 
 •   Суперджакпот 15 
 •   Джакпот 13 
 •   Екстра 10 
 •   Джакпот 11 
 • Еврофутбол - 100% адреналин

  ИГРИ : ВИДОВЕ ЗАЛОЗИ

  • Футбол

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт футбол:

   Общи правила

   1. За футболни срещи са валидни резултатите, получени в редовното игрално време, определено от организаторите на съответния турнир, освен ако не е посочено друго в правилата на конкретния вид залог. Еврофутбол ООД може да обяви приемане на залози в допълнителното игрално време (продълженията) и/или за излъчване на победител чрез дузпи, за което уведомява участниците в игрите. В тези случаи се обозначава за коя част от състезанието се предлагат съответните залози.
   2. Информация за срещата като дата, начален час, текущ резултат, които са посочени в програмата и на уебсайта, са само с информативна цел. Еврофутбол ООД не носи отговорност за грешки или промени в информацията за конкретен мач.
   3. Залози на взаимносвързани събития, не могат да бъдат комбинирани в една колонка (например: Залози за един и същи отбор, състезател, среща и т.н.).
   4. За залози от типа сбор голове, автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани, освен ако не е посочено друго в правилата на конкретния вид залог.
   5. Печалбите се определят на база резултатите, определени от Еврофутбол ООД, на база резулатите, обявени от официалния организатор на съответната среща, вкл. статистическите данни за корнери, картони и т.н. В случай, че официалният организатор на срещата не обявява статистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   6. При отлагане на мача или прекратяване преди изтичане на редовното игрално време и неизиграване в рамките на 36 часа от първоначално обявения от организаторите час на започване, остават валидни залозите за видовете залози, чиито резултат е бил определен преди прекратяването. Всички останали видове залози, за които не са определени резултати преди прекратяването на мача, се считат за познати с коефициент "1". Например: залози за първо полувреме, при положение че мачът е прекъснат след края на първото полувреме и т. н.
   7. Домакинството в срещата се определя единствено и само от организатора на съответната среща, независимо от това, на кой терен се играе. При промяна на домакинството в дадена среща, всички залози приети за нея се определят за познати с коефициент "1". При наличие на информация "Еврофутбол" ООД ще обозначава в програмата срещите, които се играят на неутрален терен. В случай, че дадена среща не е обозначена в програмата, а се играе на неутрален терен, това не прави резултата от нея невалиден.
   8. При определяне на резултата, се зачитат само головете, които са зачетени от съдията и са отразени в крайния резултат от срещата.
   9. В случай, когато за изпълнен ъглов удар е отсъдено преизпълнение (пребиване) от съдията, за изпълнен се зачита само един.
   10. При определяне на картоните в срещата, се взимат предвид само картоните, отсъдени в редовного игрално време на мача. Картоните, отсъдени в почивката между полувремената или след обявяване от съдията на край на редовното игрално време, не се взимат предвид. Картоните, отсъдени на треньор или играч докато е на резервната скамейка, НЕ СЕ ЗАЧИТАТ. При залози за картони – жълтите картони се считат за 1, а червените за 2. Вторите жълти картони, водещи до червен не се зачитат (т.е. максималния брой картони за един играч е 3). При залози за картони (точки) – жълтите картони се считат за 10 точки, а червените за 25 точки. Вторите жълти картони, водещи до червен не се зачитат (т.е. максималния брой картони - точки за един играч е 35).
   11. В случай на спорове относно даден вид залог, Еврофутбол ООД ще изчака решението на регулаторния орган и след това ще определи печелившите залози.
   12. При възникване на специфични условия, непозволяващи определяне по безспорен начин на изхода от даден вид залог, Еврофутбол ООД може да определи в полза на участниците всички изходи от този вид залог за познати с коефициент "1".
   13. В случай, че даден футболист не вземе участие в мача, залозите приети за възможностите той да отбележи гол (първи, последен, хеттрик и т.н.), се определят за познати с коефициент "1".

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди изхода от среща (1, Х, 2). При залог за Краен изход, може да се използва двоен и троен знак.В случаите, когато в програмата не е предложен коефициент за равенство (Х), печелившият знак се въвежда след окончателно определяне на победителя от срещата (в редовното игрално време или след допълнително игрално време, дузпи и/или др.).
    
   Първо полувреме – участникът трябва да предвиди изхода от първото полувреме на среща (1, Х, 2). При прекъсване на срещата след края на първото полувреме се изплащат печалби за изхода от първото полувреме. При залог за Краен изход от първото полувреме, може да се използва двоен и троен знак.
    
   Второ полувреме – участникът трябва да предвиди изхода от второто полувреме на срещата (1, Х, 2). При залог за Краен изход от второто полувреме, може да се използва двоен и троен знак.
    
   Първо полувреме/краен изход – участникът трябва едновременно да предвиди изхода от първото полувреме и крайния изход от срещата.
    
   Равенство няма залог – участникът трябва да предвиди изхода в редовното игрално време на среща (1 или 2). В случаите, когато редовното време на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.
    
   Равенство няма залог - първо полувреме – участникът трябва да предвиди изхода в първото полувреме на среща (1 или 2).
   В случаите, когато първото полувреме на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.
    
   Равенство няма залог - второ полувреме – участникът трябва да предвиди изхода във второто полувреме на срещата (1 или 2).
   В случаите, когато второто полувреме на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.
    
   Домакинът без допуснат гол - първо полувреме – участникът трябва да предвиди, дали отбора домакин ще завърши първото полувреме без да получи гол.
    
   Гостът без допуснат гол - първо полувреме – участникът трябва да предвиди, дали отбора гост ще завърши първото полувреме без да получи гол.
    
   Домакинът без допуснат гол – второ полувреме – участникът трябва да предвиди, дали отбора домакин ще завърши второто полувреме без да получи гол.
    
   Гостът без допуснат гол - второ полувреме – участникът трябва да предвиди, дали отбора гост ще завърши второто полувреме без да получи гол.
    
   Домакин няма залог – участникът трябва да предвиди изхода в редовното игрално време на срещата (X или 2).В случаите, когато редовното време на срещата завърши с резултат (1), на участниците се връща залога.
    
   Гост няма залог – участникът трябва да предвиди изхода в редовното игрално време на срещата (1 или X). В случаите, когато редовното време на срещата завърши с резултат (2), на участниците се връща залога.
    
   КИ с хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от срещата, като е зададено предварително предимство в резултата за един от отборите. Печелившият знак се получава, като крайният резултат от срещата се коригира с предварително зададеното предимство.
    
   Първо полувреме с хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от първото полувреме на среща, като е зададено предварително предимство в резултата за един от отборите. Печелившият знак се получава, като крайният резултат от първото полувреме на срещата се коригира с предварително зададеното предимство.
    
   Второ полувреме с хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от второто полувреме на среща, като е зададено предварително предимство в резултата за един от отборите. Печелившият знак се получава, като крайният резултат от второто полувреме на срещата се коригира с предварително зададеното предимство.
    
   Двоен шанс в играта - при залог за Краен изход, вкл. Краен изход – първо полувреме и Краен изход – второ полувреме, както и при залог за Хендикап, участниците могат да използват и предвиждането Двоен шанс. Вариантите за това предвиждане са три (1Х, 12, Х2). Двоен шанс не може да се използва в предвижданията за ДЖАКПОТ.
    
   Точен резултат – участникът трябва да предвиди точния резултат за срещата. Възможните варианти за предвиждане са до 5+ гола за всеки един от отборите.
    
   Точен резултат - първо полувреме – участникът трябва да предвиди точния резултат за първото полувреме на срещата. Възможните варианти за предвиждане са до 2 гола за всеки един от отборите.
    
   Точен резултат ПП/КИ (първо полувреме/краен изход) – участникът трябва едновременно да предвиди точния резултат от първото полувреме и точния резултат от срещата. В случай, че сумата от головете, отбелязани от двата отбора в полувремето и/или срещата е 4 или повече гола, печеливши са залозите на 4+ , например – Първо полувреме 0-3, точен резултат от срещата 4+ (0-4).


   Точен резултат - комбинации - участникът трябва да предвиди точния резултат от срещата по предварително зададени от Еврофутбол комбинации от точни резултати.
    
   Краен изход (под/над) – участникът трябва да предвиди, дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от 2,5 гола. Участникът може да залага и на друга граница (например 1,5, 3,5 и т.н.), ако в програмата е обявена тази възможност.
    
   Сбор голове(под/над) - домакин - първо полувреме – участникът трябва да познае, дали головете отбелязани в първото полувреме от отбора домакин е по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.
    
   Сбор голове(под/над) - гост - първо полувреме – участникът трябва да познае, дали головете отбелязани в първото полувреме от отбора гост е по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.
    
   Сбор голове(под/над) - домакин - второ полувреме – участникът трябва да познае, дали головете отбелязани във второто полувреме от отбора домакин е по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.
    
   Сбор голове(под/над) - гост - второ полувреме – участникът трябва да познае, дали головете отбелязани във второто полувреме от отбора гост е по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.
    
   Сбор ъглови удари (под/над) - първо полувреме – участникът трябва да предвиди, дали общия сбор от ъгловите удари, изпълнени и от двата отбора в първото полувреме на срещата ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол.
    
   Първо полувреме (под/над) – участникът трябва да предвиди, дали общият сбор от головете, отбелязани в първото полувреме на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от 2,5 гола. Участникът може да залага и на друга граница (например 0,5, 3,5 и т.н.), ако в програмата е обявена тази възможност.
    
   Първо полувреме под/над 1 гол – участникът трябва да предвиди, дали общия сбор от головете, отбелязани в първото полувреме на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от 1 гол. В случаите, когато в първото полувреме бъде отбелязан точно 1 гол, на участниците се връща залогът.
    
   Второ полувреме (под/над) – участникът трябва да предвиди, дали общият сбор от головете, отбелязани във второто полувреме на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от 2,5 гола. Участникът може да залага и на друга граница (например 0,5, 3,5 и т.н.), ако в програмата е обявена тази възможност.
    
   Второ полувреме под/над 1 гол – Участникът трябва да предвиди, дали общия сбор от головете, отбелязани във второто полувреме на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от 1 гол. В случаите, когато във второто полувреме бъде отбелязан точно 1 гол, на участниците се връща
    
   Краен изход - домакин (под/над) – участникът трябва да предвиди, дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата от домакина, ще бъде по-малък или по-голям от 2,5 гола. Участникът може да залага и на друга граница (например 0,5, 3,5 и т.н.), ако в програмата е обявена тази възможност.
    
   Краен изход - гост (под/над) – участникът трябва да предвиди, дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата от госта, ще бъде по-малък или по-голям от 2,5 гола. Участникът може да залага и на друга граница (например 0,5, 3,5 и т.н.), ако в програмата е обявена тази възможност.
    
   Сбор голове (точен брой) – участникът трябва да предвиди общия сбор от головете, отбелязани в срещата. Възможните варианти са 0, 1, 2, 3, 4, 5+.
    
   Сбор голове - първо полувреме – участникът трябва да предвиди общия сбор от головете, отбелязани в първото полувреме на срещата. Възможните варианти са 0, 1, 2, 3+.
    
   Сбор голове - второ полувреме – участникът трябва да предвиди общия сбор от головете, отбелязани във второто полувреме на срещата. Възможните варианти са 0, 1, 2, 3+.
    
   Сбор голове - домакин – участникът трябва да предвиди общия сбор от головете, отбелязани в срещата от домакина. Възможните варианти са 0, 1, 2, 3+.
    
   Сбор голове - гост – участникът трябва да предвиди общия сбор от головете, отбелязани в срещата от госта. Възможните варианти са 0, 1, 2, 3+.
    
   Сбор голове - първо полувреме/домакин – участникът трябва да предвиди общия сбор от головете, отбелязани от домакина в първото полувреме на срещата. Възможните варианти са 0, 1, 2, 3+.
    
   Сбор голове - второ полувреме/домакин – участникът трябва да предвиди общия сбор от головете, отбелязани от домакина във второто полувреме на срещата. Възможните варианти са 0, 1, 2, 3+.
    
   Сбор голове) - първо полувреме/гост – участникът трябва да предвиди общия сбор от головете, отбелязани от госта в първото полувреме на срещата. Възможните варианти са 0, 1, 2, 3+.
    
   Сбор голове - второ полувреме/гост – участникът трябва да предвиди общия сбор от головете, отбелязани от госта във второто полувреме на срещата. Възможните варианти са 0, 1, 2, 3+.
    
   Сбор голове (0-1, 2-3, 4+) – участникът трябва да предвиди, дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата, ще бъде в един от посочените интервали.
    
   Сбор голове (0-1, 2-3, 4-6, 7+) – участникът трябва да предвиди, дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата, ще бъде в един от посочените интервали.
    
   Ще вкарат ли и двата отбора гол? – участникът трябва да предвиди, дали и двата отбора ще отбележат гол в срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани. Възможните варианти са са "Гол/гол” (и двата отбора ще отбележат гол) или “Няма гол” (поне един от двата отбора няма да отбележи гол).
    
   Ще вкарат ли и двата отбора гол - първо полувреме? – участникът трябва да предвиди, дали и двата отбора ще отбележат гол в първото полувреме на срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани. Възможните варианти са "Гол/гол” (и двата отбора ще отбележат гол) или “Няма гол” (поне един от двата отбора няма да отбележи гол).
    
   Ще вкарат ли и двата отбора гол - второ полувреме? – участникът трябва да предвиди, дали и двата отбора ще отбележат гол във второто полувреме на срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани. Възможните варианти са "Гол/гол” (и двата отбора ще отбележат гол) или “Няма гол” (поне един от двата отбора няма да отбележи гол).
    
   Ще вкарат ли и двата отбора гол в двете полувремена? – участникът трябва да предвиди, дали и двата отбора ще отбележат или няма да отбележат гол в първото и второто полувреме на срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
   Възможните варианти са:
   "ГГ/НГ” (и двата отбора ще отбележат гол в първото полувреме / поне един от двата отбора няма да отбележи гол във второто полувреме).
   "ГГ/ГГ” (и двата отбора ще отбележат гол в първото полувреме и във второто полувреме).
   "НГ/ГГ” (поне един от двата отбора няма да отбележи гол в първото полувреме / двата отбора ще отбележат гол във второто полувреме).
   "НГ/НГ” (поне един от двата отбора няма да отбележи гол в първото полувреме / поне един от двата отбора няма да отбележи гол във второто полувреме).
    
   Краен изход (Нечетен/Четен) – участникът трябва да предвиди, дали общият брой голове, отбелязани в срещата, ще бъде нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.
    
   Първо полувреме (Нечетен/Четен) – участникът трябва да предвиди, дали общият брой голове, отбелязани в първото полувреме на срещата, ще бъде нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.
    
   Второ полувреме (Нечетен/Четен) – участникът трябва да предвиди, дали общият брой голове, отбелязани във второто полувреме на срещата, ще бъде нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.
    
   Кой отбор ще отбележи първи гол? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи първия гол в срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
    
   Кой отбор ще отбележи първи гол в първото полувреме? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи първия гол в първото полувреме на срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
    
   Кой отбор ще отбележи първи гол във второто полувреме? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи първия гол във второто полувреме на срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
    
   Кой отбор ще отбележи следващ гол? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи следващия гол в срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
    
   Кой отбор ще отбележи следващ гол в първото полувреме? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи следващия гол в първото полувреме на срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
    
   Кой отбор ще отбележи следващ гол във второто полувреме? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи следващия гол във второто полувреме на срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
    
   Полувреме с повече голове – участникът трябва да предвиди, в кое полувреме от срещата, ще бъдат отбелязани повече голове – първо, второ или равен брой голове в двете полувремена.
    
   Кой отбор ще отбележи последен гол? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи последния гол в срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.

   Първи голмайстор – участникът трябва да предвиди футболиста, който ще отбележи първия гол в срещата. Автоголове не се зачитат. Участникът има право да поиска чрез букмейкъра да му бъде определен коефициент и за друг футболист, освен посочените в програмата. Еврофутбол ООД си запазва правото да реши, дали да предложи на участника този залог и при какъв коефициент.

   Първи голмайстор/Краен изход – участникът трябва едновременно да предвиди играчът, който ще отбележи първия гол и крайния изход от срещата. При определяне на първия голмайстор, автоголовете не се зачитат.

   "Голмайстор в мача - Двубой" – участникът трябва да предвиди кой от двамата състезатели ще отбележи повече голове в срещата.
   При определяне на печелившия изход се взима предвид само броя на отбелязаните голове в срещата от съответните играчи. Ако някой от състезателите не участва в срещата, залозите се считат за познати с коеф. "1". Автоголове не се зачитат.

   Голмайстор /Интервал/ – участникът трябва да познае колко гола ще отбележи избраният от него голмайстор в срещитe, които ще се проведат в зададения от Еврофутбол интервал. Автоголовете не се зачитат.

   Последен голмайстор – участникът трябва да предвиди футболиста, който ще отбележи последния гол в срещата. Автоголове не се зачитат. 
              
   Играч да отбележи гол в мача – участникът трябва да предвиди дали футболиста ще отбележи гол в срещата. Автоголове не се зачитат. Участникът има право да поиска чрез букмейкъра да му бъде определен коефициент и за друг футболист, освен посочените в програмата. Еврофутбол ООД си запазва правото да реши, дали да предложи на участника този залог и при какъв коефициент.
    
   Играч да отбележи 2 и повече гола в мача – участникът трябва да предвиди дали футболиста ще отбележи 2 и повече гола в срещата. Автоголове не се зачитат. Участникът има право да поиска чрез букмейкъра да му бъде определен коефициент и за друг футболист, освен посочените в програмата. Еврофутбол ООД си запазва правото да реши, дали да предложи на участника този залог и при какъв коефициент.
    
   Играч да отбележи 3 и повече гола в мача – участникът трябва да предвиди дали футболиста ще отбележи 3 и повече гола в срещата. Автоголове не се зачитат. Участникът има право да поиска чрез букмейкъра да му бъде определен коефициент и за друг футболист, освен посочените в програмата. Еврофутбол ООД си запазва правото да реши, дали да предложи на участника този залог и при какъв коефициент.
    
   Кой ще отстрани съперника си? – участникът трябва да предвиди отбора, който ще отстрани съперника си. При определяне на печалбите са валидни резултатите от квалификационния етап.
    
   Ще има ли продължения? – участникът трябва да предвиди дали в срещата ще има продължения след редовното игрално време.
    
   Ще вкара ли домакинът гол? – участникът трябва да предвиди дали домакинът ще отбележи гол в срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
    
   Ще вкара ли гостът гол? – участникът трябва да предвиди дали гостът ще отбележи гол в срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
    
   Минута на първи гол – участникът трябва да предвиди, в кой от посочените интервали ще бъде отбелязан първият гол в срещата. Головете, отбелязани в дадените от съдията продължения на полувремената, се считат за отбелязани съответно в 45-ата или 90-ата минута на срещата.
    
   Кой отбор ще изпълни първи начален удар (център)? – участникът трябва да предвиди отбора, който ще изпълни първи начален удар (център) в срещата.
    
   Сбор ъглови удари (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от ъгловите удари, изпълнени и от двата отбора в срещата ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол.
    
   Сбор ъглови удари – участникът трябва да предвиди дали сбора от ъгловите удари, изпълнени в срещата, ще бъде в един от посочените интервали.
    
   Сбор ъглови удари (първо полувреме) – участникът трябва да предвиди дали сбора от ъгловите удари, изпълнени в първото полувреме на срещата, ще бъде в един от посочените интервали.
    
   Сбор ъглови удари (второ полувреме) – участникът трябва да предвиди дали сбора от ъгловите удари, изпълнени във второто полувреме на срещата, ще бъде в един от посочените интервали.
    
   Кой ще изпълни първи ъглов удар? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще изпълни първи ъглов удар в срещата.
    
   Кой ще изпълни първи ъглов удар – 2ро полувреме? - участникът трябва да предвиди кой отбор ще изпълни първи ъглов удар във второто полувреме на срещата.
    
   Кой ще изпълни повече ъглови удари? – участникът трябва да предвиди отбора, който ще изпълни повече ъглови удари. Може да се залага и на възможността броят на изпълнените ъглови удари да бъде равен.
    
   Ъглови удари с хендикап – Еврофутбол ООД задава предварително предимство в броя на ъглови удари за един от отборите (хендикап - цяло или нецяло число). Участникът трябва да предвиди отбора, който ще изпълни повече ъглови удари в срещата, коригирани с предварително зададения хендикап. В случай, че зададеният хендикап е цяло число, може да се залага и на възможността броят на ъглови удари, коригирани с хендикапа, да бъде равен.
    
   Ъглови удари с хендикап (първо полувреме) – Еврофутбол ООД задава предварително предимство в броя на ъглови удари за един от отборите (хендикап - цяло или нецяло число). Участникът трябва да предвиди отбора, който ще изпълни повече ъглови удари в първото полувреме, коригирани с предварително зададения хендикап. В случай, че зададеният хендикап е цяло число, може да се залага и на възможността броят на ъглови удари, коригирани с хендикапа, да бъде равен.
    
   Ъглови удари с хендикап (второ полувреме) – Еврофутбол ООД задава предварително предимство в броя на ъглови удари за един от отборите (хендикап - цяло или нецяло число). Участникът трябва да предвиди отбора, който ще изпълни повече ъглови удари във второто полувреме, коригирани с предварително зададения хендикап. В случай, че зададеният хендикап е цяло число, може да се залага и на възможността броят на ъглови удари, коригирани с хендикапа, да бъде равен.
    
   Ще има ли червен картон? – участникът трябва да предвиди дали ще бъде отсъден червен картон в срещата.
    
   Кой отбор ще получи първи картон? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще получи първи картон в срещата. В случай, че първият картон в мача бъде отсъден на двама или повече състезатели от двата отбора, въз основа на един и същи инцидент, залозите се считат за познати с коефициент "1".
    
   Ще има ли дузпа в мача? – участникът трябва да предвиди дали ще бъде отсъдена дузпа в срещата.
    
   Ще има ли пропусната дузпа? – участникът трябва да предвиди, дали в редовното игрално време на срещата ще има дузпа, от която няма да бъде отбелязан и зачетен от съдията гол.
    
   Кой ще изпълни първи тъч? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще изпълни първи тъч в срещата.
    
   Кой ще изпълни първи тъч – 2ро полувреме? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще изпълни първи тъч във второто полувреме на срещата.
    
   Сбор голове (под/точно/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата, ще бъде по-малък, равен или по-голям от определения от Еврофутбол.
    
   Минута на първи гол - домакин – участникът трябва да предвиди в кой от посочените интервали, ще бъде отбелязан първият гол в полза на домакина. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани. Головете, отбелязани в дадените от съдията продължения на полувремената, се считат за отбелязани съответно в 45-ата или 90-ата минута на срещата.
    
   Минута на първи гол - гост – участникът трябва да предвиди в кой от посочените интервали ще бъде отбелязан първият гол в полза на госта. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани. Головете, отбелязани в дадените от съдията продължения на полувремената, се считат за отбелязани съответно в 45-ата или 90-ата минута на срещата.
    
   Сбор от минутите, в които са вкарани головете – участникът трябва да предвиди дали сбора от минутите на отбелязаните голове в срещата, ще бъде в един от посочените интервали. Пример: При резултат 2:1 и отбелязан първи гол в 15-ата минута, втори в 45-ата и трети в 65-ата сборът от минутите е 125. Головете, отбелязани в дадените от съдията продължения на полувремената, се считат за отбелязани съответно в 45-ата или 90-ата минута на срещата.
    
   Футболист, който ще отбележи първи хеттрик – участникът трябва да предвиди футболиста, който първи ще отбележи три гола в срещата. Автоголове не се зачитат.
    
   Футболист, който първи ще получи картон – участникът трябва да предвиди футболиста, който първи ще получи картон в срещата.В случай, че първият картон в мача бъде отсъден на двама или повече състезатели , въз основа на един и същи инцидент, залозите се считат за познати с коефициент "1".
    
   Първи гол/краен изход – участникът трябва да предвиди едновременно кой отбор ще отбележи първия гол в срещата и крайният изход от нея.
    
   Ще има ли продължения? – участникът трябва да предвиди дали срещата ще приключи в редовното игрално време или ще се играят продължения.
    
   Печеливша разлика – участникът трябва да познае разликата в резултата от отбелязаните голове в срещата в кой от посочените интервали ще бъде.
    
   Сбор голове (точен брой) – участникът трябва да предвиди общия сбор от головете, отбелязани в срещата. Възможните варианти са 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6+.
    
   Сбор голове (0-1, 2-3, 4-5, 6+) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата, ще бъде в един от посочените интервали.

   ПП/КИ и Сбор голове(под/над) – участникът едновременно трябва да предвиди изхода от първото полувреме, крайния изход от срещата и дали общия брой от головете отбелязани в нея ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.
    
   Краен изход/Сбор голове (под/над) – участникът трябва да предвиди едновременно крайния изход от срещата и дали общият сбор от головете отбелязани в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница (нецяло число)
    
   Домакинът без допуснат гол – участникът трябва да предвиди дали отбора домакин ще завърши срещата без да получи гол.
    
   Гостът без допуснат гол – участникът трябва да предвиди дали отбора гост ще завърши срещата без да получи гол.
    
   Кой отбор ще отбележи гол в срещата? – участникът трябва да предвиди дали някой от отборите ще отбележи гол в срещата.
    
   Сбор голове - първо полувреме – участникът трябва да предвиди общия сбор от головете, отбелязани в първото полувреме на срещата. Възможните варианти са 0, 1, 2+.
    
   Сбор голове - второ полувреме – участникът трябва да предвиди общия сбор от головете, отбелязани във второто полувреме на срещата. Възможните варианти са 0, 1, 2+.
    
   Ще има ли червен картон? – участникът трябва да предвиди дали ще бъде отсъден червен картон в срещата.
    
   Ще има ли червен картон (първо полувреме)? – участникът трябва да предвиди дали ще бъде отсъден червен картон в първото полувреме на срещата.
    
   Червен картон - домакин – участникът трябва да предвиди дали ще бъде отсъден червен картон в срещата на играч от отбора домакин.
    
   Червен картон - домакин (първо полувреме) – участникът трябва да предвиди дали ще бъде отсъден червен картон в първото полувреме на срещата на играч от отбора домакин.
    
   Червен картон - гост – участникът трябва да предвиди дали ще бъде отсъден червен картон в срещата на играч от отбора гост.
    
   Червен картон - гост (първо полувреме) – участникът трябва да предвиди дали ще бъде отсъден червен картон в първото полувреме на срещата на играч от отбора гост.
    
   Кой отбор ще получи първи картон (първо полувреме)? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще получи първи картон в първото полувреме на срещата. В случай, че първият картон в мача бъде отсъден на двама или повече състезатели от двата отбора, въз основа на един и същи инцидент, залозите се считат за познати с коефициент "1".
    
   Брой картони - домакин – участникът трябва да предвиди дали общия брой картони в срещата за отбора домакин, ще бъде в един от посочените интервали.
    
   Брой картони - домакин (първо полувреме) – участникът трябва да предвиди дали общия брой картони в първото полувреме на срещата за отбора домакин, ще бъде в един от посочените интервали. Възможните варианти са 0, 1, 2, 3+.
    
   Брой картони - гост – участникът трябва да предвиди дали общия брой картони в срещата за отбора гост, ще бъде в един от посочените интервали.
    
   Брой картони - гост (първо полувреме) – участникът трябва да предвиди дали общия брой картони в първото полувреме на срещата за отбора гост, ще бъде в един от посочените интервали. Възможните варианти са 0, 1, 2, 3+.
    
   Кой ще получи повече картони? – участникът трябва да предвиди отбора, който ще получи повече картони в срещата. Може да се залага и на възможността броят на получените картони да бъде равен.
    
   Кой ще получи повече картони – първо полувреме? – участникът трябва да предвиди отбора, който ще получи повече картони в първото полувреме на срещата Може да се залага и на възможността броят на получените картони да бъде равен.
    
   Общ брой картони (точки) – участникът трябва да предвиди дали общия брой картони (точки) получени от двата отбора в срещата, ще бъде в един от посочените интервали.Възможните варианти са 0-30,31-45,46-60,61-75,76+точки.
    
   Общ брой картони (точки) – първо полувреме – участникът трябва да предвиди дали общия брой картони (точки) получени от двата отбора в първото полувреме на срещата, ще бъде в един от посочените интервали.Възможните варианти са 0-10,11-25,26-40,41+ точки.
    
   Общ брой картони – участникът трябва да предвиди общия брой картони получени от двата отбора в срещата. Възможните варианти са 0-3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12+.
    
   Общ брой картони (първо полувреме) – участникът трябва да предвиди общия брой картони получени от двата отбора в първото полувреме на срещата. Възможните варианти са 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6+.
    
   Общ брой картони (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общия брой от картоните получени от двата отбора в срещата ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница (нецяло число).
    
   Общ брой картони (под/над) - първо полувреме – участникът трябва да предвиди дали общия брой от картоните получени от двата отбора в първото полувреме на срещата ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница (нецяло число).
    
   Общ брой картони - точки (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общия брой от картоните (точки) получени от двата отбора в срещата ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница. В случаите, когато общият брой от картони (точки) е равен на определената от Еврофутбол граница, на участниците се връща залога.
    
   Общ брой картони - точки (под/над ) - първо полувреме – участникът трябва да предвиди дали общия брой от картоните (точки) получени от двата отбора в първото полувреме на срещата ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница. В случаите, когато общият брой от картони (точки) е равен на определената от Еврофутбол граница, на участниците се връща залога.
    
   Кой ще изпълни повече ъглови удари (първо полувреме)? – участникът трябва да предвиди отбора, който ще изпълни повече ъглови удари в първото полувреме на срещата. Може да се залага и на възможността броят на изпълнените ъглови удари да бъде равен.
    
   Сбор ъглови удари (Нечетен/Четен) – участникът трябва да предвиди дали общият брой изпълнени ъглови удари в срещата, ще бъде нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.
    
   Сбор ъглови удари (Нечетен/Четен) - първо полувреме – участникът трябва да предвиди дали общият брой изпълнени ъглови удари в първото полувреме на срещата, ще бъде нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.
    
   Кой ще изпълни първи ъглов удар - първо полувреме? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще изпълни първи ъглов удар в първото полувреме на срещата.
    
   Сбор ъглови удари - домакин – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от изпълнените ъглови удари в срещата от отбора домакин, ще бъде в един от посочените интервали.
    
   Сбор ъглови удари - домакин (първо полувреме) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от изпълнените ъглови удари в първото полувреме на срещата от отбора домакин, ще бъде в един от посочените интервали.
    
   Кой ще изпълни последен ъглов удар? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще изпълни последен ъглов удар в срещата.
    
   Кой ще изпълни последен ъглов удар (първо полувреме)? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще изпълни последен ъглов удар в първото полувреме на срещата.
    
   Сбор ъглови удари - гост – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от изпълнените ъглови удари в срещата от отбора гост, ще бъде в един от посочените интервали.
    
   Сбор ъглови удари - гост (първо полувреме) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от изпълнените ъглови удари в първото полувреме на срещата от отбора гост, ще бъде в един от посочените интервали.
    
   Метод на елиминиране – участникът трябва да познае отбора, който ще елиминира съперника си и в кой етап ще се осъществи елиминацията – в редовното игрално време, в продълженията или след дузпи.
    
   Ще бъде ли решен мача с дузпи? – участникът трябва да предвиди, дали победителят в мача ще бъде определен след продължения и дузпи.
    
   Продължения с гол – участникът трябва да предвиди, дали в срещата ще има продължение, в което ще бъде отбелязан поне един гол. В случай, че в мача няма продължение или в продължението не е отбелязан гол, залогът на участника е непечеливш.
    
   Първи 10 минути – участникът трябва да предвиди изхода от първите 10 минути на срещата (1, Х, 2).
    
   Домакинът да спечели двете полувремена – участникът трябва да предвиди дали отбора домакин ще спечели и двете полувремена в срещата.
    
   Гостът да спечели двете полувремена – участникът трябва да предвиди дали отбора гост ще спечели и двете полувремена в срещата.
    
   Домакинът да спечели полувреме – участникът трябва да предвиди дали отбора домакин ще спечели първото, второто или и двете полувремена в срещата.
    
   Гостът да спечели полувреме – участникът трябва да предвиди дали отбора гост ще спечели първото,второто или и двете полувремена в срещата.
    
   Двете полувремена над 1,5 гола? – участникът трябва да предвиди дали и в двете полувремена на срещата ще бъдат отбелязани по два или повече гола.
    
   Двете полувремена под 1,5 гола? – участникът трябва да предвиди дали и в двете полувремена на срещата ще бъде отбелязан по един или по-малко гола.
    
   Ще вкара ли домакинът гол и в двете полувремена? – участникът трябва да предвиди дали отбора домакин ще вкара гол и в двете полувремена на срещата.
    
   Ще вкара ли гостът гол и в двете полувремена? – участникът трябва да предвиди дали отбора гост ще вкара гол и в двете полувремена на срещата.
    
   Краен изход /НГ/ГГ – участникът трябва да предвиди едновременно крайния изход от срещата и дали двата отбора ще отбележат гол или не в срещата.
    
   Сбор голове(под/над) /НГ/ГГ – участникът трябва да предвиди едновременно дали общият сбор от головете отбелязани в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница (нецяло число) и дали двата отбора ще отбележат гол или не в срещата.
    
   Първо полувреме/Сбор голове (под/над) – участникът трябва да предвиди едновременно изхода от първото полувреме от срещата и дали общият сбор от головете отбелязани в първото полувреме на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница (нецяло число).
    
   Първо полувреме /НГ/ГГ – участникът трябва да предвиди едновременно изхода от първото полувреме на срещата и дали двата отбора ще отбележат гол или не в първото полувреме на срещата.
    
   Второ полувреме/Сбор голове (под/над) – участникът трябва да предвиди едновременно изхода от второто полувреме от срещата и дали общият сбор от головете отбелязани във второто полувреме на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница (нецяло число).

   Второ полувреме /НГ/ГГ – участникът трябва да предвиди едновременно изхода от второто полувреме на срещата и дали двата отбора ще отбележат гол или не във второто полувреме на срещата.
    
   Домакинът да спечели на нула – участникът трябва да предвиди дали домакина ще спечели срещата на нула (1-0,2-0.... и т.н).
    
   Гостът да спечели на нула – участникът трябва да предвиди дали гостът ще спечели срещата на нула (0-1,0-2... и т.н).

  • Голмайстори

   Общи правила

    

   1. Участникът трябва да предвиди дали даден играч ще отбележи гол (голове) в срещата на отбора му в зададения период на събитието.
   2. За различните видове залози – Играч да отбележи гол в мача, Играч да отбележи 2 или повече голове в мача, Играч да отбележи 3 или повече голове в мача са валидни специфичните правила за Футбол и съответния вид залог.
   3. Предвиждания за определен играч не могат да бъдат комбинирани помежду си, както и с други предвиждане за съответната среща на отбора му.
   4. Участникът може да комбинира предвиждания за различни играчи, освен в случаите, когато предвижданията се отнасят за резултатите от една и съща среща.
   5. В съответното събитие печеливши могат да бъдат всички изходи.
   6. Ако даден състезател не вземе участие в срещата всички залози за различните възможности да отбележи гол в срещата се определят за познати с коефициент "1".
   7. В случай, че срещата на отбора на даден играч бъде отложена и не се изиграе в зададения на събитието период всички залози за различните възможности да отбележи гол в срещата се определят за познати с коефициент "1".
   8. В случай, че срещата на отбора на даден играч бъде прекъсната и не се доиграе в зададения на събитието период всички залози за различните възможности този играч да отбележи гол в срещата се определят за познати с коефициент "1", освен случаите, в които вече е определен резултат (напр. даден играч е отбелязал гол преди прекъсването на срещата – залозите за възможността Играч да отбележи гол в мача се определят за печеливши).

  • Максгол

   1. Участникът трябва да предвиди 5, 6, 7 или 8 от 8-те най-резултатни срещи (срещи, в които ще бъдат отбелязани най-много голове) от предварително определена от Еврофутбол ООД програма от 30 срещи. При една или повече грешки в колонка същата не печели.
   2. Минимален брой срещи в колонка – 5, максимален – 8.
   3. Минималният залог на колонка е 0,10 лв. Минималният залог за един талон е 1,00 лев.
   4. Участникът може да комбинира срещи от Максгол с други срещи от програмата, като в този случай се прилагат следните правила:
    - В случай, че са избрани по-малко от 5 срещи от Максгол, при определяне на печалбите, те се зачитат за познати с коефициент 1;
    - В случай, че участникът е заложил на 5, 6 или 7 срещи от Максгол + 1 или 2 други срещи, печалбата се изчислява като се умножи коефициента за съответния брой познати срещи от Максгол по коефициентите на другите познати срещи и полученото произведение се умножи по залога.
    - Не се допуска комбиниране на срещи от Максгол със същите срещи от програма Футбол.
   5. В случай, че една или повече от срещите от Максгол бъдат определени за познати с коефициент "1" и участникът е заложил на тях, важат следните правила:
    - Ако останалите срещи в колонката са 5, 6 или 7, то участникът получава печалба за 5, 6 или 7 познати най-резултатни срещи;
    - Ако останалите срещи в колонката са под 5, колонката се определя за позната с коефициент "1".
   6. В случай, че две или повече срещи от програма Максгол бъдат обявени за познати с коефициент "1", Еврофутбол ООД си запазва правото да определи всички залози за Максгол за тази програма за познати с коефициент "1" и да върне залозите на участниците. Еврофутбол обявява на участниците своето решение.
   7. Коефициентите за определяне на печалбите са:

     - За познати 5 от 8-те най-резултатни срещи – коеф. 30
     - За познати 6 от 8-те най-резултатни срещи – коеф. 80
     - За познати 7 от 8-те най-резултатни срещи – коеф. 150
     - За познати 8-те най-резултатни срещи – коеф. 9 999


   8. Еврофутбол ООД си запазва правото да променя коефициентите. Печалбите се изчисляват по коефициента, валиден в момента на приемане на залога и отпечатан на квитанцията за потвърждение на залог.
   9. Осемте най-резултатни срещи се определят на база резултатите, обявени от официалния организатор на съответната среща.
   10. Определянето на 8-те най-резултатни срещи се извършва на база общия брой голове, отбелязани в съответната среща. В случай, че в две или повече срещи бъдат отбелязани еднакъв брой голове, за по-резултатна се определя срещата , в която гостът е отбелязал повече голове. Ако головете, отбелязани от госта са еднакъв брой, за по-резултатна се определя срещата с по-нисък специален код за залог, обявен в програмата на Максгол.

    

      Например:
     Среща 103 е завършила при резултат 4-1
     Среща 115 е завършила при резултат 3-2
     Среща 125 е за вършила при резултат 3-2

    

   За определяне на най-резултатната, срещите ще бъдат класирани по следния начин:

     1 място – среща 115
     2 място – среща 125
     3 място – среща 103

    

   11. Всички залози са валидни за редовното игрално време на срещата, освен ако в програмата не е отбелязано друго.
   12. Крайният срок за приемане на залози е до старта първата среща от програмата на Максгол.
   13. За всички останали случаи се прилагат общите правила за спорт футбол.

    

   Как се попълва талон за МАКСГОЛ?

  • Тенис

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт тенис:

   Общи правила

   1. За срещи по тенис са валидни резултатите, получени в изиграните сетове (2 от 3 или 3 от 5 сета).
   2. Печалби се изплащат само ако срещата е започнала и е отбелязана поне една точка.
   3. При възникване на специфични условия, непозволяващи определяне по безспорен начин на изхода от даден вид залог, Еврофутбол ООД може да определи в полза на участниците всички изходи от този вид залог за познати с коефициент "1".
   4. В случай, че даден тенисист не започне срещата поради контузия, заболяване и др., всички приети залози за съответната среща се определят за познати с коефициент "1".
   5. В случай, че даден тенисист се откаже или бъде дисквалифициран по време на срещата се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди отказването или дисквалификацията, освен ако не е посочено друго в правилата на съответния вид залог. Всички останали залози, за които не са определени резултати, се считат за познати с коефициент "1".
   6. При прекъсване на срещата и недоиграване в рамките на турнира се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди прекъсването й. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на срещата, се считат за познати с коефициент "1".
   7. При определяне на резултатите от дадени видове залози ще бъде използвана статистика от официалният интернет сайт на дадения турнир.
      Например: при определяне на общия брой асове водеща ще бъде официалната статистика на турнира.
   8. При промяна на началния час, мястото на срещата, игралното покритие на корта, смяна на срещата от открит на закрит корт и обратно, всички залози остават валидни.

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди изхода от срещата (1, 2).

   Краен изход/двамата играчи да спечелят сет - участникът трябва да предвиди едновременно крайния изход от срещата и дали и двамата състезатели ще спечелят сет в нея. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Хендикап (сетове) участникът трябва да предвиди изхода от срещата, коригиран с предварително зададено предимство в резултата от сетовете за един от състезателите(нецяло число). Възможните изходи са 1 и 2. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Хендикап (геймове) - участникът трябва да предвиди кой от двамата състезатели ще спечели по-голям брой от геймовете в срещата, коригиран с предварително зададено предимство за един от състезателите (нецяло число). Възможните изходи са 1 и 2. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Първи сет – Хендикап Геймове - участникът трябва да предвиди кой от двамата състезатели ще спечели по-голям брой от геймовете в първи сет, коригиран с предварително зададено предимство за един от състезателите (нецяло число). Възможните изходи са 1 и 2. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Първи сет/краен изход – участникът трябва едновременно да предвиди победителя в първия сет и победителя в срещата.

   Сбор геймове (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от геймовете, изиграни в срещата,ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат: общият сбор от геймовете изиграни до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Сбор геймове (от - до) – участникът трябва да предвиди в кой от посочените интервали, ще бъде общият сбор от изиграните геймове в срещата. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат: общият сбор от геймовете изиграни до момента на отказването или дисквалификацията е в последния интервал.

   Сбор геймове (нечетен/четен) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор, от геймовете изиграни в срещата, ще бъде нечетен или четен брой. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент 1.

   Точен резултат (в сетове) – участникът трябва да предвиди точния резултат от спечелените сетове в срещата. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1".
   Възможни изходи: При 2 от 3 сета – 2-0; 2-1; 0-2; 1-2.    При 3 от 5 сета – 3-0; 3-1; 3-2; 0-3; 1-3; 2-3.

   Победител първи сет – участникът трябва да познае състезателя, който ще спечели първия сет в срещата. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Победител следващ сет – участникът трябва да предвиди състезателя, който ще спечели следващия (втори, трети и т.н.) сет в срещата. В случай, че сета остане незавършен или не се състои залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Победител първи гейм – участникът трябва да познае състезателя, който ще спечели първия гейм в срещата. В случай, че гейма остане незавършен залозите се определят за познати с кофициент "1".

   Победител следващ гейм участникът трябва да предвиди състезателя, който ще спечели следващия (втори, трети и т.н.) гейм в срещата. В случай, че гейма остане незавършен или не се състои залозите се определят за познати с коефициент "1". При отсъждане на наказателен гейм, от съдията на срещата, залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Сбор геймове първи сет (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от геймовете, изиграни в първия сет на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато вече е определен резултат: общият сбор от геймовете изиграни в сета до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Сбор геймове следващ сет (под/над) участникът трябва да предвиди дали общият сбор от геймовете,изиграни в следващия (втори, трети и т.н) сет на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай, че сета остане незавършен или не се състои залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите,когато вече е определен резултат: общият сбор от геймовете изиграни в сета до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Сбор геймове първи сет (6-8, 9-10, 11+) участникът трябва да предвиди в кой от посочените интервали ще бъде общият сбор от изиграните геймове в първия сет. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато вече е определен резултат: общият брой от геймовете изиграни до момента на прекъсването е по-голям или равен на 11.

   Сбор геймове следващ сет (6-8, 9-10, 11+) – участникът трябва да предвиди в кой от посочените интервали, ще бъде общият сбор от изиграните геймове в следващия (втори, трети и т.н) сет. В случай, че сета остане незавършен или не се състои залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато вече е определен резултат: общият брой от геймовете изиграни до момента на прекъсването е по-голям или равен на 11.

   Точен резултат (в геймове) ПЪРВИ СЕТ – участникът трябва да предвиди точния резултат от спечелените геймове в първия сет на срещата. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1".
   Възможни изходи: 6-0; 6-1; 6-2; 6-3; 6-4; 7-5; 7-6.    0-6; 1-6; 2-6; 3-6; 4-6; 5-7; 6-7.

   Точен резултат (в геймове) СЛЕДВАЩ СЕТ – участникът трябва да предвиди точния резултат от спечелените геймове в следващия (втори, трети и т.н) сет на срещата. В случай, че сета остане незавършен или не се състои залозите се определят за познати с коефициент "1".
   Възможни изходи: 6-0; 6-1; 6-2; 6-3; 6-4; 7-5; 7-6.    0-6; 1-6; 2-6; 3-6; 4-6; 5-7; 6-7.

   Първа точка – участникът трябва да познае състезателя, който ще спечели първата точка в срещата.

   Кой ще спечели първи 10 точки в първи сет? – участникът трябва да познае състезателя, който първи ще спечели 10 точки в първия сет. В случай на отказване или дисквалификация на състезател, преди някой от състезателите да е спечелил 10 точки, залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Кой ще спечели първи 10 точки в следващия сет? – участникът трябва да познае състезателя, който първи ще спечели 10 точки в следващия (втори, трети и т.н) сет. В случай на отказване или дисквалификация на състезател, преди някой от състезателите да е спечелил 10 точки, както и ако сета не се състои - залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Сбор сетболи в сета (1, 2-3, 4+) – участникът трябва да предвиди при кой от посочените варианти на общ брой сетболи (точки за спечелване на сета), ще бъде определен победителят в даден сет (в първия, във втория сет и т.н) сет. В случай, че сетът остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато вече е определен резултат: изиграните към момента на прекратяването сетболи е равен или по-голям от 4.

   Ще има ли тайбрек? – участникът трябва да предвиди дали ще се играе тайбрек в срещата. В случай, на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато вече е определен резултат: изигран е тайбрек или е невъзможно да възникне тайбрек (в последния сет съгласно правилата на организатора на турнира).

   Сбор точки в тайбрека (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от точките, изиграни в тайбрека от посочения сет на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай, че тайбрека не завърши или не се състои залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато вече е определен резултат: общият сбор от точките изиграни в тайбрека до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Сбор сетове – участникът трябва да предвиди, колко сета ще бъдат изиграни в срещата.
   Ако мачът не завърши, всички залози за сбор сетове се определят за познати коефициент "1", освен случаите когато вече е определен резултат (прекъсването е след започването на последния възможен сет в срещата-трети при 2 от 3 или пети при 3 от 5).

   Сбор геймове - играч 1 – участникът трябва да предвиди дали общия брой от геймовете спечелени от играч 1 (посочения като домакин) ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат: броят спечелени геймове от играч 1 до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Сбор геймове - играч 2 – участникът трябва да предвиди дали общия брой от геймовете спечелени от играч 2 (посочения като гост) ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат: броят спечелени геймове от играч 2 до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Сбор геймове първи сет - играч 1 – участникът трябва да предвиди дали броя спечелени геймове в първия сет от играч 1 (посочения като домакин) ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите,когато е определен резултат: броят спечелени геймове от играч 1 до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Сбор геймове първи сет - играч 2 – участникът трябва да предвиди дали броя спечелени геймове в първия сет от играч 2 (посочения като гост) ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат: броят спечелени геймове от играч 2 до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Сбор асове (под/над) - участникът трябва да предвиди дали общият брой от асовете, реализирани в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат: общият брой от асовете реализирани до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Сбор асове (под/над) - играч 1 - участникът трябва да предвиди дали общия брой асове реализирани в срещата от играч 1 (посочения като домакин),ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол.В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат:броят реализирани асове от играч 1 до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Сбор асове (под/над) - играч 2 - участникът трябва да предвиди дали общия брой асове реализирани в срещата от играч 2 (посочения като гост),ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол.В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат:броят реализирани асове от играч 2 до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Повече асове - участникът трябва да предвиди състезателя, който ще реализира повече асове в срещата.Може да се залага и на възможността броят на реализираните асове да бъде равен.

   Сбор двойни грешки (под/над) - участникът трябва да предвиди дали общият брой от двойните грешки,допуснати в срещата,ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат: общият брой от двойните грешки допуснати до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Сбор двойни грешки (под/над) - играч 1 - участникът трябва да предвиди дали общия брой двойни грешки допуснати в срещата от играч 1 (посочения като домакин),ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол.В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат:броят допуснати двойни грешки от играч 1 до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Сбор двойни грешки (под/над) - играч 2 - участникът трябва да предвиди дали общия брой двойни грешки допуснати в срещата от играч 2 (посочения като гост),ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол.В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат:броят допуснати двойни грешки от играч 2 до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Повече двойни грешки - участникът трябва да предвиди състезателя, който ще допусне повече двойни грешки в срещата.Може да се залага и на възможността броят на допуснатите двойни грешки да бъде равен.

   Ще спечели ли сет играч 1? – участникът трябва да познае дали играч 1 (посочения като домакин) ще спечели един или повече сета в срещата.

   Ще спечели ли сет играч 2? – участникът трябва да познае дали играч 2 (посочения като гост) ще спечели един или повече сета в срещата.

   Ще има ли тайбрек-първи сет? – участникът трябва да предвиди дали в първия сет на срещата ще се играе тайбрек.

   Сет на нула? – участникът трябва да предвиди дали един от изиграните сетове в срещата ще завърши с резултат 6-0 или 0-6.

   Фаза на елиминиране – участникът трябва да предвиди, на кой етап от турнира ще бъде елиминиран състезателя.

   Познай финалистите – участникът трябва да предвиди състезателите, които ще се класират на финала.

   Двубой – за определен турнир, Еврофутбол ООД може да предложи залози между двама състезатели за краен изход тип "Двубой” като участникът трябва да предвиди кой от двамата състезатели ще завърши на по-предно място в официалното крайно класиране на турнира, обявено от организаторите на състезанието.
   В случаите, когато залозите са за състезание, включващо повече от един етап и състезателите отпаднат от състезанието преди финала, победител е състезателят, класирал се за по-преден етап от състезанието.
   Ако и двамата състезатели отпаднат от състезанието в един и същи етап, всички залози за съответния двубой се връщат на участниците.

   Да се класира на полуфинал – участникът трябва да познае кой от състезателите ще се класира на полуфинал. Залозите могат да бъдат зададени за всички състезатели или за съответните потоци (quarter) от основната схема на турнира.

   Да се класира на финал – участникът трябва да познае кой от състезателите ще се класира на финала. Залозите могат да бъдат зададени за всички състезатели или за съответните половини (Half) от основната схема на турнира.

  • Тенис на маса

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт тенис на маса:

   Общи правила

   1. За срещи по тенис на маса са валидни резултатите, получени в изиграните геймове.
   2. Печалби се изплащат само ако срещата е започнала и е отбелязана поне една точка.
   3. При възникване на специфични условия, непозволяващи определяне по безспорен начин на изхода от даден вид залог, Еврофутбол ООД може да определи в полза на участниците всички изходи от този вид залог за познати с коефициент "1".
   4. В случай, че даден състезател не започне срещата поради контузия, заболяване и др., всички приети залози за съответната среща се определят за познати с коефициент "1".
   5. В случай, че даден състезател се откаже или бъде дисквалифициран по време на срещата се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди отказването или дисквалификацията, освен ако не е посочено друго в правилата на съответния вид залог. Всички останали залози, за които не са определени резултати, се считат за познати с коефициент "1".
   6. При прекъсване на срещата и недоиграване в рамките на 36 часа се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди прекъсването й. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на срещата, се считат за познати с коефициент "1".
   7. При определяне на резултатите от дадени видове залози ще бъде използвана статистика от официалният интернет сайт на дадения турнир.

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди изхода от срещата (1, 2).

  • Хокей на лед

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт хокей на лед:

   Общи правила

   1. За хокейни срещи са валидни резултатите, получени в редовното игрално време, определено от организаторите на съответния турнир, освен ако не е посочено друго в правилата на конкретния вид залог. Еврофутбол ООД може да обяви приемане на залози в допълнителното игрално време (продълженията) и/или за излъчване на победител чрез дузпи, за което уведомява участниците в игрите. В тези случаи се обозначава за коя част от състезанието се предлагат съответните залози.
   2. При отлагане на мача или прекратяване преди изтичане на редовното игрално време и неизиграване в рамките на 36 часа от първоначално обявения от организаторите час на започване, остават валидни залозите за игрите, чиито резултат е бил определен преди прекратяването. Всички останали видове залози, за които не са определени резултати преди прекратяването на мача, се считат за познати с коефициент "1".
   3. Домакинството в срещата се определя единствено и само от организатора на съответната среща, независимо от това, на кой терен се играе. При промяна на домакинството в дадена среща, всички залози приети за нея се определят за познати с коефициент "1". При наличие на информация Еврофутбол ООД ще обозначава в програмата срещите, които се играят на неутрален терен. В случай, че дадена среща не е обозначена в програмата, а се играе на неутрален терен, това не прави резултата от нея невалиден.

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди изхода от срещата (1, Х, 2).
   В случаите, когато в програмата не е предложен коефициент за равенство (Х), печелившият знак се въвежда след окончателно определяне на победителя от срещата (в редовното игрално време или след допълнително игрално време, дузпи и/или др.).

   Краен изход (възможни изходи 1 и 2) – в случаите, когато Еврофутбол не предлага коефициент за равенство (Х), участникът трябва да предвиди крайния победител от срещата след окончателното му определяне, независимо дали след редовното игрално време,евентуални продължения или дузпи.

   Краен изход – Първа третина – участникът трябва да предвиди изхода от първата третина на срещата (1, Х, 2). При прекратяване на срещата след края на първата третина се изплащат печалби за изхода от нея.

   Краен изход – Втора третина – участникът трябва да предвиди изхода от втората третина на срещата (1, Х, 2). При прекратяване на срещата след края на втората третина се изплащат печалби за изхода от нея.

   Краен изход – Трета третина – участникът трябва да предвиди изхода от третата третина на срещата (1, Х, 2).

   Равенство няма залог – участникът трябва да предвиди изхода в редовното игрално време на среща (1 или 2).
   В случаите, когато редовното време на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.

   Хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от срещата, с предварително зададено предимство в резултата за един от отборите.
   Печелившият знак се получава, като крайният резултат от срещата се коригира с предварително зададеното предимство.
   Пример: При 0:1 предварително зададен резултат
                и 2:1 получен краен резултат
                печелившият резултат е 2:2 - печели знак "Х".


   По същия начин се процедира със знаците "1" и "2". В случай че зададеното предимство не е цяло число, участниците могат да залагат само на знак "1" и знак "2".

   Хендикап – първа третина – участникът трябва да предвиди изхода от първата третина на срещата, с предварително зададено предимство в резултата за един от отборите. В случай че зададеното предимство не е цяло число, участниците могат да залагат само на знак "1" и знак "2".

   Хендикап – втора третина – участникът трябва да предвиди изхода от втората третина на срещата, с предварително зададено предимство в резултата за един от отборите. В случай че зададеното предимство не е цяло число, участниците могат да залагат само на знак "1" и знак "2".

   Хендикап – трета третина – участникът трябва да предвиди изхода от третата третина на срещата, с предварително зададено предимство в резултата за един от отборите. В случай че зададеното предимство не е цяло число, участниците могат да залагат само на знак "1" и знак "2".

   Двоен шанс - при залог за Краен изход участниците могат да използват и предвиждането Двоен шанс. Вариантите за това предвиждане са три (1Х, 12, Х2). Двоен шанс не може да се използва в предвижданията за ДЖАКПОТ.

   Точен резултат – участникът трябва да предвиди точния резултат за срещата.

   Първа част/краен изход – участникът трябва едновременно да предвиди изхода от първата част(третина) и крайния изход от срещата.

   Сбор голове (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от предварително определена от организатора граница.

   Краен изход/Сбор голове (под/над) – участникът трябва да познае едновременно крайния изход от срещата и дали общият сбор от головете отбелязани в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница (нецяло число).

   Печеливша разлика – участникът трябва да познае разликата в резултата от отбелязаните голове в срещата, в кой от посочените интервали ще бъде.
   Възможни изходи:
   - отбор домакин да спечели с разлика от 3 или повече гола;
   - отбор домакин да спечели с разлика точно 2 гола;
   - отбор домакин да спечели с разлика точно 1 гол;
   - отбор гост да спечели с разлика точно 1 гол;
   - отбор гост да спечели с разлика точно 2 гола;
   - отбор гост да спечели с разлика от 3 или повече гола;
   - равенство в срещата.

   Сбор голове (под/над)-вкл. продължения – участникът трябва да познае дали общия брой от головете отбелязани от двата отбора до окончателното приключване на срещата (включително евентуални продължения и дузпи), ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Сбор голове (под/над) – първа третина – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в първата третина на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от предварително определена от организатора граница.

   Сбор голове (под/над) – втора третина – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани във втората третина на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от предварително определена от организатора граница.

   Сбор голове (под/над) – трета третина – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в третата третина на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от предварително определена от организатора граница.

   Сбор голове (под/над) – домакин – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата от отбора домакин, ще бъде по-малък или по-голям от предварително определена от организатора граница.

   Сбор голове (под/над) – гост – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата от отбора гост, ще бъде по-малък или по-голям от предварително определена от организатора граница.

   Сбор голове (точен брой) – участникът трябва да предвиди общия сбор от головете, отбелязани в срещата.

   Сбор голове (точен брой) – домакин – участникът трябва да предвиди общия сбор от головете, отбелязани в срещата от отбора домакин.

   Сбор голове (точен брой) – гост – участникът трябва да предвиди общия сбор от головете, отбелязани в срещата от отбора гост.

   Сбор голове (Нечетен/Четен) – участникът трябва да предвиди дали общият брой голове, отбелязани в срещата, ще бъде нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.

   Кой отбор ще отбележи първи гол? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи първия гол в срещата.

   Кой отбор ще отбележи следващ гол? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи следващия гол в срещата.

   Първи голмайстор – участникът трябва да предвиди хокеиста, който ще отбележи първия гол в срещата.

   Ще вкарат ли и двата отбора гол? – участникът трябва да предвиди дали и двата отбора ще отбележат гол в срещата. Възможните варианти са "Гол/гол" (и двата отбора ще отбележат гол) или "Няма гол" (поне един от двата отбора няма да отбележи гол).

   Третина с повече голове – участникът трябва да предвиди, в коя третина от срещата, ще бъдат отбелязани повече голове - първа, втора, трета или равен брой. При залог за равен брой, участникът печели ако третините с най-много голове са две или три, т.е. в тези третини са отбелязани равен брой най-много голове.

   Кой отбор ще отбележи последен гол? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи последния гол в срещата.

   Първа третина НГ/ГГ – участникът трябва да предвиди дали и двата отбора ще отбележат гол в първата третина на срещата. Възможните варианти са "Гол/гол" (и двата отбора ще отбележат гол) или “Няма гол” (поне един от двата отбора няма да отбележи гол).
   За този вид залог се залага с код.

   Втора третина НГ/ГГ – участникът трябва да предвиди дали и двата отбора ще отбележат гол във втората третина на срещата. Възможните варианти са "Гол/гол" (и двата отбора ще отбележат гол) или "Няма гол" (поне един от двата отбора няма да отбележи гол).
   За този вид залог се залага с код.

   Трета третина НГ/ГГ – участникът трябва да предвиди дали и двата отбора ще отбележат гол в третата третина на срещата. Възможните варианти са "Гол/гол" (и двата отбора ще отбележат гол) или "Няма гол" (поне един от двата отбора няма да отбележи гол).
   За този вид залог се залага с код.

   Равенство няма залог - Първа третина - участникът трябва да предвиди изхода в първата третина на среща (1 или 2).
   В случаите, когато първата третина на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.
   За този вид залог се залага с код.

   Равенство няма залог - Втора третина - участникът трябва да предвиди изхода във втората третина на среща (1 или 2).
   В случаите, когато втората третина на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.
   За този вид залог се залага с код.

   Равенство няма залог - Трета третина - участникът трябва да предвиди изхода в третата третина на среща (1 или 2).
   В случаите, когато третата третина на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.
   За този вид залог се залага с код.

   Първа третина Нечетен/четен – участникът трябва да предвиди дали общият брой голове, отбелязани в първата третина, ще бъде нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.
   За този вид залог се залага с код.

   Втора третина Нечетен/Четен - участникът трябва да предвиди дали общият брой голове, отбелязани във втората третина, ще бъде нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.
   За този вид залог се залага с код.

   Трета третина Нечетен/Четен - участникът трябва да предвиди дали общият брой голове, отбелязани в третата третина, ще бъде нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.
   За този вид залог се залага с код.

   Кой ще отбележи първи гол в първата третина? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи първия гол в първата третина на срещата.
   За този вид залог се залага с код.

   Кой ще отбележи първи гол във втората третина? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи първия гол във втората третина на срещата.
   За този вид залог се залага с код.

   Кой ще отбележи първи гол в третата третина? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи първия гол в третата третина на срещата.
   За този вид залог се залага с код.

   Кой ще отбележи последен гол в първата третина? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи последният гол в първата третина на срещата.
   За този вид залог се залага с код.

   Кой ще отбележи последен гол във втората третина? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи последният гол в ъв втората третина на срещата.
   За този вид залог се залага с код.

   Кой ще отбележи последен гол в третата третина? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи последният гол в третата третина на срещата.
   За този вид залог се залага с код.

   Първа третина - под/над 1,5 гола – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в първата третина на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от 1,5 гола.

   Втора третина - под/над 1,5 гола – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в втората третина на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от 1,5 гола.

   Трета третина - под/над 1,5 гола – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в третата третина на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от 1,5 гола.

  • Хокей на трева

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт хокей на трева:

   Общи правила

   1. За срещи по хокей на трева са валидни резултатите, получени в редовното игрално време, определено от организаторите на съответния турнир, освен ако не е посочено друго в правилата на конкретния вид залог.
   2. При отлагане на мача или прекратяване преди изтичане на редовното игрално време и неизиграване в рамките на 36 часа от първоначално обявения от организаторите час на започване, остават валидни залозите за игрите, чиито резултат е бил определен преди прекратяването. Всички останали видове залози, за които не са определени резултати преди прекратяването на мача, се считат за познати с коефициент "1".
   3. Информация за срещата като дата, начален час, текущ резултат, които са посочени в програмата и на уебсайта, са само с информативна цел. Еврофутбол ООД не носи отговорност за грешки или промени в информацията за конкретен мач.
   4. Печалбите се определят на база резултатите, определени от Еврофутбол ООД, на база резулатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор на срещата не обявява статистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   5. Домакинството в срещата се определя единствено и само от организатора на съответната среща, независимо от това, на кой терен се играе. При промяна на домакинството в дадена среща, всички залози приети за нея се определят за познати с коефициент "1". При наличие на информация Еврофутбол ООД ще обозначава в програмата срещите, които се играят на неутрален терен. В случай, че дадена среща не е обозначена в програмата, а се играе на неутрален терен, това не прави резултата от нея невалиден.
   6. При възникване на специфични условия, непозволяващи определяне по безспорен начин на изхода от даден вид залог, Еврофутбол ООД може да определи в полза на участниците всички изходи от този вид залог за познати с коефициент "1".

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди изхода от срещата (1, Х, 2).

   Сбор голове (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от предварително определена от организатора граница.

  • Волейбол

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт волейбол:

   Общи правила

   1. За срещи по волейбол са валидни резултатите, получени в изиграните геймове (3 от 5).
   2. При прекъсване на срещата и недоиграване в рамките на 36 часа се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди прекъсването й. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на срещата, се считат за познати с коефициент "1".
   3. Печалбите се определят на база резултатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор не обявява статистистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   4. Домакинството в срещата се определя единствено и само от организатора на съответната среща, независимо от това, на кой терен се играе. При промяна на домакинството в дадена среща, всички залози приети за нея се определят за познати с коефициент "1". При наличие на информация Еврофутбол ООД ще обозначава в програмата срещите, които се играят на неутрален терен. В случай, че дадена среща не е обозначена в програмата, а се играе на неутрален терен, това не прави резултата от нея невалиден.
   5. В случай, че даден гейм не се състои или остане незавършен, всички залози за съответния гейм се определят за познати с коефициент "1" с изключение на тези, за които вече е определен резултат.

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди изхода от срещата. Възможните изходи са 1 и 2.

   Хендикап – участикът трябва да предвиди изхода от срещата, коригиран с предварително зададено предимство в резултата от точките за един от отборите (нецяло число). Възможните изходи са 1 и 2.

   Първи гейм/краен изход – участникът трябва едновременно да предвиди победителя в първия гейм и победителя в срещата.

   Победител първи гейм – участникът трябва да познае отбора, който ще спечели първия гейм.

   Хендикап първи гейм (точки) – участникът трябва да предвиди изхода от гейма, коригиран с предварително зададено предимство в резултата от точките за един от отборите (нецяло число).

   Победител следващ гейм – участникът трябва да познае отбора, който ще спечели следващия гейм.

   Хендикап следващ гейм (точки) – участникът трябва да предвиди изхода от гейма, коригиран с предварително зададено предимство в резултата от точките за един от отборите (нецяло число).

   Точен резултат (геймове) – участникът трябва да предвиди точния резултат от спечелените геймове в срещата.
   Възможни изходи: 3–0, 3–1, 3–2, 0–3, 1–3, 2–3.

   Сбор геймове (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общия сбор от геймовете в срещата ще бъде по–малък или по–голям от определения от Еврофутбол ООД.

   Сбор геймове (точен брой) – участникът трябва да предвиди точния брой геймове в срещата.
   Възможни изходи: 3, 4, 5.

   Сбор точки (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общия сбор от точките в срещата ще бъде по–малък или по–голям от определения от Еврофутбол ООД.

   Сбор точки в първия гейм (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общия сбор от точките в първия гейм ще бъде по–малък или по–голям от определения от Еврофутбол ООД.

   Сбор точки (под/над) домакин – участникът трябва да предвиди дали общия сбор от точките в срещата спечелени от отбора домакин ще бъде по–малък или по–голям от определения от Еврофутбол ООД.

   Сбор точки (под/над) гост – участникът трябва да предвиди дали общия сбор от точките в срещата спечелени от госта ще бъде по–малък или по–голям от определения от Еврофутбол ООД.

   Сбор точки (нечетен/четен) – участникът трябва да предвиди дали общия сбор от точките в срещата ще бъде нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.

   Сбор точки (нечетен/четен) - първи гейм – участникът трябва да предвиди дали общия сбор от точките отбелязани в първия гейм на срещата ще е нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.

   Победител втори гейм – участникът трябва да познае отбора, който ще спечели втория гейм в срещата.

   Победител трети гейм – участникът трябва да познае отбора, който ще спечели третия гейм в срещата.

   Победител четвърти гейм – участникът трябва да познае отбора, който ще спечели четвъртия гейм в срещата.

   Победител пети гейм – участникът трябва да познае отбора, който ще спечели петия гейм в срещата.

   Брой геймове с екстра точки – участникът трябва да предвиди, в колко гейма от срещата ще се стигне до отбелязването на екстра точки.
   Екстра точки от първия до четвъртия гейм на срещата са точките отбелязани след като общия брой в гейма е над 41 или над 49, в зависимост от правилата на съответния турнир. За тайбрека (петия гейм), екстра точки са точките отбелязани след като общия брой е 29 или повече.

   Ще има ли тайбрек? – участникът трябва да предвиди дали в срещата ще се стигне до изиграването на тайбрек гейм (пети гейм).

   Кой ще спечели първи определен брой точки - първи гейм? – участникът трябва да познае отбора, който първи ще спечели определен от Еврофутбол брой точки в първия гейм на срещата.

   Ще има ли 4-ти гейм в срещата? – участникът трябва да предвиди дали в срещата ще се стигне до изиграването на четвърти гейм.

  • Баскетбол

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт баскетбол:

   Общи правила

   1. За баскетболни срещи са валидни резултатите, получени в редовното игрално време, определено от организаторите на съответния турнир, освен ако не е посочено друго в правилата на конкретния вид залог. Еврофутбол ООД може да обяви приемане на залози в допълнителното игрално време -продълженията, за което уведомява участниците в игрите. В тези случаи се обозначава за коя част от състезанието се предлагат съответните залози.
   2. При отлагане на срещата или прекратяване преди изтичане на редовното игрално време и неизиграване в рамките на 36 часа от първоначално обявения от организаторите час на започване, остават валидни залозите за видовете залози, чиито резултат е бил определен преди прекратяването. Всички останали видове залози, за които не са определени резултати преди прекратяването на мача, се считат за познати с коефициент "1".
   3. Информация за срещата като дата, начален час, текущ резултат, които са посочени в програмата и на уебсайта, са само с информативна цел. Еврофутбол ООД не носи отговорност за грешки или промени в информацията за конкретен мач.
   4. Печалбите се определят на база резултатите, определени от Еврофутбол ООД, на база резулатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор на срещата не обявява статистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   5. Домакинството в срещата се определя единствено и само от организатора на съответната среща,независимо от това, на кой терен се играе. При промяна на домакинството в дадена среща, всички залози приети за нея се определят за познати с коефициент "1". При наличие на информация Еврофутбол ООД ще обозначава в програмата срещите, които се играят на неутрален терен. В случай, че дадена среща не е обозначена в програмата, а се играе на неутрален терен, това не прави резултата от нея невалиден.
   6. При баскетболни срещи първото полувреме включва първа и втора четвърт, а второто полувреме – трета и четвърта четвърт.

   Специфични правила

   Краен изход (възможни изходи 1, Х, 2) – участникът трябва да предвиди изхода от срещата в редовното игрално време определено от организатора на срещата).

   Краен изход (възможни изходи 1 и 2) – в случаи, когато Еврофутбол не предлага коефициент за равенство (Х), участникът трябва да предвиди крайния победител от срещата след окончателното му определяне,т.е независимо дали след редовното игрално време или евентуални продължения.

   Първо полувреме (възможни изходи 1, Х, 2) – участникът трябва да предвиди изхода от първото полувреме на срещата. Първото полувреме се състои от две части – първа и втора четвърт.

   Второ полувреме (възможни изходи 1, Х, 2) – участникът трябва да предвиди изхода от второто полувреме на срещата. Второто полувреме се състои от две части – трета и четвърта четвърт.

   Първа четвърт (възможни изходи 1, Х, 2) – участникът трябва да предвиди изхода от първата четвърт на срещата.

   Втора четвърт (възможни изходи 1, Х, 2) – участникът трябва да предвиди изхода от втората четвърт на срещата.

   Трета четвърт (възможни изходи 1, Х, 2) – участникът трябва да предвиди изхода от третата четвърт на срещата.

   Четвърта четвърт (възможни изходи 1, Х, 2) – участникът трябва да предвиди изхода от четвърта четвърт на срещата.

   Първо полувреме/Краен изход – участникът трябва едновременно да предвиди изхода от първото полувреме и крайния изход от редовното игрално време на срещата.

   Краен изход/Общ брой точки – участникът трябва да предвиди едновременно крайния изход от срещата и дали общият сбор от точките отбелязани в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница (нецяло число).За този вид залог печалбата се определя на база резултата от срещата след окончателното й приключване (вкл.евентуални продължения)

   Равенство няма залог – участникът трябва да предвиди изхода в редовното игрално време на срещата (1 или 2).
   В случаите, когато редовното време на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.

   Равенство няма залог - първо полувреме – участникът трябва да предвиди изхода в първото полувреме на срещата (1 или 2).
   В случаите, когато първото полувреме на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.

   Равенство няма залог - второ полувреме – участникът трябва да предвиди изхода във второто полувреме на срещата (1 или 2).
   В случаите, когато второто полувреме на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.

   Равенство няма залог - първа четвърт – участникът трябва да предвиди изхода в първата четвърт на срещата (1 или 2).
   В случаите, когато първата четвърт на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.

   Равенство няма залог - втора четвърт – участникът трябва да предвиди изхода във втората четвърт на срещата (1 или 2).
   В случаите, когато втората четвърт на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.

   Равенство няма залог - трета четвърт – участникът трябва да предвиди изхода в третата четвърт на срещата (1 или 2).
   В случаите, когато третата четвърт на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога

   Равенство няма залог - четвърта четвърт – участникът трябва да предвиди изхода в четвъртата четвърт на срещата (1 или 2).
   В случаите, когато четвъртата четвърт на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога

   Нечетен/четен - първа четвърт – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора в първата четвърт на срещата, ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Нечетен/четен - втора четвърт – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора във втората четвърт на срещата, ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Нечетен/четен - трета четвърт – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора в третата четвърт на срещата, ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Нечетен/четен - четвърта четвърт – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора в четвъртата четвърт на срещата, ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Краен изход с хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от редовното игрално време на срещата с предварително зададено предимство (нецяло число) за един от отборите.

   Краен изход с хендикап (вкл. продължения) – участникът трябва да предвиди крайния изход (включително евентуални продължения) от срещата с преварително зададено предимство(нецяло число) за един от двата отбора.

   Краен изход с хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от редовното игрално време на срещата с предварително зададено предимство(цяло число) за един от отборите. Възможните изходи за този вид залог
   са (1, Х, 2).

   Първо полувреме с хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от първото полувреме на срещата с предварително зададено предимство(нецяло число) за един от отборите.

   Второ полувреме с хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от второто полувреме на срещата с предварително зададено предимство(нецяло число) за един от отборите.

   Първа четвърт с хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от първата четвърт на срещата с предварително зададено предимство(нецяло число) за един от отборите.

   Втора четвърт с хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от втората четвърт на срещата с предварително зададено предимство(нецяло число) за един от отборите.

   Трета четвърт с хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от третата четвърт на срещата с предварително зададено предимство(нецяло число) за един от отборите.

   Четвърта четвърт с хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от четвъртата четвърт на срещата с предварително зададено предимство(нецяло число) за един от отборите.

   Общ брой точки – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора в редовното игрално време на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Общ брой точки (вкл. продължения) – участникът трябва да познае общия брой от точките отбелязани от двата отбора до окончателното приключване на срещата (включително евентуални продължения), ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Общ брой точки първо полувреме – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора през първото полувреме на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Общ брой точки второ полувреме – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора през второто полувреме на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Общ брой точки първа четвърт – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора през първата четвърт на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Общ брой точки втора четвърт – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора през втората четвърт на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Общ брой точки трета четвърт – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора през третата четвърт на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Общ брой точки четвърта четвърт – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора през четвъртата четвърт на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Общ брой точки-домакин – участникът трябва да познае дали общия брой отбелязани точки от отбора домакин в редовното игрално време на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Общ брой точки-домакин (вкл. продължения) – участникът трябва да познае дали общия брой отбелязани точки от отбора домакин до окончателното приключване на срещата(включително евентуални продължения), ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Общ брой точки-гост – участникът трябва да познае дали общия брой отбелязани точки от отбора гост в редовното игрално време на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Общ брой точки-гост (вкл. продължения) – участникът трябва да познае дали общия брой отбелязани точки от отбора гост до окончателното приключване на срещата (включително евентуални продължения), ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Общ брой точки (под/точно/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от точките, отбелязани в срещата, ще бъде по-малък, равен или по-голям от определения от Еврофутбол.

   Нечетен/четен – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора в редовното игрално време на срещата, ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Нечетен/четен (вкл. продължения) – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора до окончателното приключване на срещата(включително евентуални продължения), ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Нечетен/четен-първо полувреме – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора в първото полувреме на срещата, ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Нечетен/четен-второ полувреме – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора във второто полувреме на срещата, ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Нечетен/четен-домакин – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от отбора домакин в редовното игрално време на срещата, ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Нечетен/четен-гост – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от отбора гост в редовното игрално време на срещата, ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Нечетен/четен-домакин (вкл. продължения) – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от отбора домакин до окончателното приключване на срещата(включително евентуални продължения), ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Нечетен/четен-гост (вкл. продължения) участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от отбора гост до окончателното приключване на срещата(включително евентуални продължения), ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Печеливша разлика – участникът трябва да познае разликата в резултата от точките след окончателното определяне на победителя в срещата (включително евентуални продължения) в кой от посочените интевали ще бъде.
   Възможни изходи:
   - отбор домакин да спечели с разлика повече от 10 точки;
   - отбор домакин да спечели с разлика от 6 до 10 точки;
   - отбор домакин да спечели с разлика от 1 до 5 точки;
   - отбор гост да спечели с разлика от 1 до 5 точки;
   - отбор гост да спечели с разлика от 6 до 10 точки;
   - отбор гост да спечели с разлика повече от 10 точки.

   Ще има ли продължения? – участникът трябва да предвиди дали срещата ще приключи в редовното игрално време или резултатът ще бъде равен и ще се играят продължения до окончателно определяне на победителя в срещата.

   Най-резултатна четвърт – участникът трябва да предвиди, в коя четвърт ще бъдат отбелязани повече точки – първа, втора, трета, четвърта или равен брой. При залог за равен брой, участникът печели ако четвъртите с най-много точки са две или повече, т.е. в тези четвърти са отбелязани равен брой най-много точки.

   Общ брой точки (интервал) – участникът трябва да предвиди в кой от посочените интервали ще бъде общия брой точки отбелязани от двата отбора в срещата.

   Индивидуално представяне на играч в мача – участникът трябва да предвиди, как ще се представи даден играч в срещата, съгласно статистиката обявена от официалния организатор на съответната среща. Статистическите категории, които определят, как се е представил играчът в срещата, са определени предварително, като това могат да бъдат брой точки, брой борби, брой асистенции, брой блокове и т.н.
   Залозите са валидни до окончателното приключване на срещата (включително евентуални продължения).
   В случай, че играчът не вземе участие в срещата , залозите се определят за познати с коефициент "1".

  • Баскетбол 3х3

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт баскетбол 3х3:

   Общи правила

   1. Печалбите се определят на база резултатите, определени от Еврофутбол ООД, на база резулатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор на срещата не обявява статистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   2. Промени направени в резултатите, 36 часа след приключване на срещите, не се зачитат при определяне на печалбите.
   3. Информация за срещата като дата, начален час, текущ резултат, които са посочени в програмата и на уебсайта, са само с информативна цел. Еврофутбол ООД не носи отговорност за грешки или промени в информацията за конкретен мач.
   4. При отлагане на срещата или прекъсване и непродължаването ѝ в рамките на 36 часа се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди прекъсването му. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на срещата, се считат за познати с коефициент "1".

   Специфични правила

   Краен изход (възможни изходи 1 и 2) – в случаи, когато Еврофутбол не предлага коефициент за равенство (Х), участникът трябва да предвиди крайния победител от срещата след окончателното му определяне, т.е независимо дали след редовното игрално време или евентуални продължения.

  • Бейзбол

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт бейзбол:

   Общи правила

   1. Печалбите се определят на база резултатите, определени от Еврофутбол ООД, на база резулатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор на срещата не обявява статистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   2. При отлагане или прекратяване на срещата преди изиграване на 4 и половина ининга и неизиграване в рамките на 36 часа от първоначално обявения от организаторите час на започване, остават валидни залозите за видовете залози, чиито резултат е бил определен преди прекратяването. Всички останали видове залози, за които не са определени резултати преди прекратяването на мача, се считат за познати с коефициент "1".
   3. При прекратяване на срещата след изиграване на 4 и половина ининга, залозите остават валидни и се определят за печеливши или губещи, ако официалният организатор на срещата обяви, че постигнатия резултат се зачита за краен. В противен случай, всички залози се уреждат по реда на т. 2.
   4. Информация за срещата като дата, начален час, текущ резултат, които са посочени в програмата и на уебсайта, са само с информативна цел. Еврофутбол ООД не носи отговорност за грешки или промени в информацията за конкретен мач.
   5. Домакинството в срещата се определя единствено и само от организатора на съответната среща, независимо от това, на кой терен се играе. При промяна на домакинството в дадена среща, всички залози приети за нея се определят за познати с коефициент "1". При наличие на информация Еврофутбол ООД ще обозначава в програмата срещите, които се играят на неутрален терен. В случай, че дадена среща не е обозначена в програмата, а се играе на неутрален терен, това не прави резултата от нея невалиден.

   Специфични правила

   Краен изход (възможни изходи 1, Х, 2) – участникът трябва да предвиди изхода от срещата след изиграване на редовните ининги определени от организатора на срещата.

   Краен изход (възможни изходи 1 и 2) - участникът трябва да предвиди победителя в срещата.
   Печелившият знак се получава след окончателно определяне на победителя от срещата (след изиграване на редовните ининги или след изиграване на необходимите допълнителни ининги за определяне на победителя в срещата).

   Хендикап - участникът трябва да предвиди изхода от срещата коригиран с предварително зададено предимство(нецяло число) в резултата за един от отборите.
   Печелившият знак се получава след окончателно определяне на победителя от срещата (след изиграване на редовните ининги или след изиграване на необходимите допълнителни ининги за определяне на победителя в срещата).

   Печеливша разлика – участникът трябва да познае разликата в резултата от отбелязаните точки в срещата в кой от посочените интервали ще бъде.
   Възможни изходи:
   - отбор домакин да спечели с разлика по-голяма от 4 точки;
   - отбор домакин да спечели с разлика от 3 до 4 точки;
   - отбор домакин да спечели с разлика от 1 до 2 точки;
   - отбор гост да спечели с разлика от 1 до 2 точки;
   - отбор гост да спечели с разлика от 3 до 4 точки;
   - отбор гост да спечели с разлика по-голяма от 4 точки.

   Печелившият изход се получава след окончателно определяне на победителя от срещата (след изиграване на редовните ининги или след изиграване на необходимите допълнителни ининги за определяне на победителя в срещата).

   Краен изход/Сбор точки – участникът трябва да предвиди едновременно крайния изход от срещата и дали общият сбор от точките отбелязани в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница (нецяло число). За този вид залог печалбата се определя на база резултата от срещата след окончателно определяне на победителя (след изиграване на редовните ининги или след изиграване на необходимите допълнителни ининги за определяне на победителя в срещата).

   Сбор точки (под/над) – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.
   Печелившият изход се получава след окончателно определяне на победителя от срещата (след изиграване на редовните ининги или след изиграване на необходимите допълнителни ининги за определяне на победителя в срещата).

   Сбор точки гост Под/Над - участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от отбора гост ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.
   Печелившият изход се получава след окончателно определяне на победителя от срещата (след изиграване на редовните ининги или след изиграване на необходимите допълнителни ининги за определяне на победителя в срещата)

   Сбор точки домакин Под/Над - участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от отбора домакин ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.
   Печелившият изход се получава след окончателно определяне на победителя от срещата (след изиграване на редовните ининги или след изиграване на необходимите допълнителни ининги за определяне на победителя в срещата).

   Победител 1-ви ининг - участникът трябва да познае отборът който ще спечели първия ининг в срещата.

   Сбор точки в първия ининг (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общия сбор от точките в първия ининг ще бъде по–малък или по–голям от определения от Еврофутбол ООД.

   Хендикап 5 ининга – участникът трябва да предвиди изхода от първите 5 ининга на срещата, коригиран с предварително зададено предимство в резултата от точките за един от отборите (нецяло число).
   Възможните изходи са 1 и 2.

   Сбор точки 5 ининга (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общия сбор от точките след изиграването на първите 5 ининга, ще бъде по–малък или по–голям от определения от Еврофутбол ООД.

   Победител 5 ининга - участникът трябва да познае резултатът от срещата след провеждането на 5-тия ининг.

  • Финландски бейзбол

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт финландски бейзбол:

   Общи правила

   1. Печалбите се определят на база резултатите, определени от Еврофутбол ООД, на база резулатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор на срещата не обявява статистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   2. При отлагане или прекратяване на срещата и неизиграване в рамките на 36 часа от първоначално обявения от организаторите час на започване, остават валидни залозите за видовете залози, чиито резултат е бил определен преди прекратяването. Всички останали видове залози, за които не са определени резултати преди прекратяването на мача, се считат за познати с коефициент "1".
   3. Информация за срещата като дата, начален час, текущ резултат, които са посочени в програмата и на уебсайта, са само с информативна цел. Еврофутбол ООД не носи отговорност за грешки или промени в информацията за конкретен мач.
   4. Домакинството в срещата се определя единствено и само от организатора на съответната среща, независимо от това, на кой терен се играе. При промяна на домакинството в дадена среща, всички залози приети за нея се определят за познати с коефициент "1". При наличие на информация Еврофутбол ООД ще обозначава в програмата срещите, които се играят на неутрален терен. В случай, че дадена среща не е обозначена в програмата, а се играе на неутрален терен, това не прави резултата от нея невалиден.

   Специфични правила

   Краен изход - участникът трябва да предвиди изхода от срещата (1, Х, 2).
   При определяне на крайния изход са валидни резултатите, получени в редовното игрално време, определено от организаторите на съответния турнир , без да се зачитат допълнителните ининги.

  • Хандбал

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт хандбал:

   Общи правила

   1. За хандбални срещи са валидни резултатите, получени в редовното игрално време, определено от организаторите на съответния турнир, освен ако не е посочено друго в правилата на конкретния вид залог.
   2. Информация за срещата като дата, начален час, текущ резултат, които са посочени в програмата и на уебсайта, са само с информативна цел. Еврофутбол ООД не носи отговорност за грешки или промени в информацията за конкретен мач.
   3. Печалбите се определят на база резултатите, определени от Еврофутбол ООД, на база резулатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор на срещата не обявява статистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   4. При отлагане на мача или прекратяване преди изтичане на редовното игрално време и неизиграване в рамките на 36 часа от първоначално обявения от организаторите час на започване, остават валидни залозите за видовете залози, чиито резултат е бил определен преди прекратяването. Всички останали видове залози, за които не са определени резултати преди прекратяването на мача, се считат за познати с коефициент "1". Например: залози за първо полувреме, при положение че мачът е прекъснат след края на първото полувреме и т. н.
   5. Домакинството в срещата се определя единствено и само от организатора на съответната среща, независимо от това, на кой терен се играе. При промяна на домакинството в дадена среща, всички залози приети за нея се определят за познати с коефициент "1". При наличие на информация Еврофутбол ООД ще обозначава в програмата срещите, които се играят на неутрален терен. В случай, че дадена среща не е обозначена в програмата, а се играе на неутрален терен, това не прави резултата от нея невалиден.
   6. При възникване на специфични условия, непозволяващи определяне по безспорен начин на изхода от даден вид залог, Еврофутбол ООД може да определи в полза на участниците всички изходи от този вид залог за познати с коефициент "1".

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди изхода от срещата (1, Х, 2).

   Първо полувреме – участникът трябва да предвиди изхода от първото полувреме на среща (1, Х, 2). При прекъсване на срещата след края на първото полувреме се изплащат печалби за изхода от първото полувреме.

   Второ полувреме – участникът трябва да предвиди изхода от второто полувреме на срещата (1, Х, 2).

   Първо полувреме/Краен изход – участникът трябва едновременно да предвиди изхода от първото полувреме и крайния изход от срещата.

   Краен изход/Сбор голове (под/над) – участникът трябва да предвиди едновременно крайния изход от срещата и дали общият сбор от головете отбелязани в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница (нецяло число).

   Полувреме с повече голове – участникът трябва да предвиди, в кое полувреме от срещата, ще бъдат отбелязани повече голове – първо, второ или равен брой голове в двете полувремена.

   Хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от срещата с предварително зададено предимство (нецяло число) за един от отборите.

   Първо полувреме с хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от първото полувреме на срещата с предварително зададено предимство (нецяло число) за един от отборите.

   Второ полувреме с хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от второто полувреме на срещата с предварително зададено предимство (нецяло число) за един от отборите.

   Сбор голове (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общия брой голове отбелязани в срещата е по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Сбор голове(под/над) - първо полувреме – участникът трябва да предвиди дали общия брой голове отбелязани в първото полувреме на срещата е по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Сбор голове(под/над) - второ полувреме – участникът трябва да предвиди дали общия брой голове отбелязани във второто полувреме на срещата е по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница

   Сбор голове(под/над) - домакин – участникът трябва да познае дали головете отбелязани в срещата от отбора домакин е по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Сбор голове(под/над) - гост – участникът трябва да познае дали головете отбелязани в срещата от отбора гост е по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница..

   Сбор голове (нечетен/четен) – участникът трябва да предвиди дали общия брой голове отбелязани в срещата ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Сбор голове (нечетен/четен) - първо полувреме – участникът трябва да предвиди дали общия брой голове отбелязани в първото полувреме на срещата ще бъде четно(0, 2, 4 и т.н) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Сбор голове (нечетен/четен) - второ полувреме – участникът трябва да предвиди дали общия брой голове отбелязани във второто полувреме на срещата ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Сбор голове (нечетен/четен) - домакин – участникът трябва да предвиди дали головете отбелязани в срещата от отбора домакин ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Сбор голове (нечетен/четен) - гост – участникът трябва да предвиди дали головете отбелязани в срещата от отбора гост ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Сбор голове (точен брой) – домакин - участникът трябва да предвиди общия сбор от головете, отбелязани в срещата от отбора домакин.

   Сбор голове (точен брой) – гост - участникът трябва да предвиди общия сбор от головете, отбелязани в срещата от отбора гост.

   Сбор голове (Нечетен/Четен) - участникът трябва да предвиди дали общият брой голове, отбелязани в срещата, ще бъде нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.

   Печеливша разлика – участникът трябва да познае разликата в резултата от отбелязаните голове в срещата в кой от посочените интервали ще бъде.
   Възможни изходи:
   - отбор домакин да спечели с разлика по-голяма от 10 гола;
   - отбор домакин да спечели с разлика от 6 до 10 гола;
   - отбор домакин да спечели с разлика от 1 до 5 гола;
   - отбор гост да спечели с разлика от 1 до 5 гола;
   - отбор гост да спечели с разлика от 6 до 10 гола;
   - отбор гост да спечели с разлика по-голяма от 10 гола;
   - равенство в срещата.

   Двоен шанс – при залог за Краен изход,включително Краен изход – първо полувреме и Краен изход – второ полувреме, участниците могат да използват и предвиждането Двоен шанс. Възможните изходи са три (1Х, 12, Х2).

   Равенство няма залог – участникът трябва да предвиди изхода в редовното игрално време на срещата (1, 2). В случаите, когато редовното време на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.

   Равенство няма залог - първо полувреме – участникът трябва да предвиди изхода от първото полувреме на срещата (1, 2). В случаите, когато първото полувреме на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.

   Равенство няма залог - второ полувреме – участникът трябва да предвиди изхода от второто полувреме на срещата (1, 2). В случаите, когато второто полувреме на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.

  • Бокс

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт бокс:

   Общи правила

   1. Залозите ще се уреждат въз основа на резултатите обявени на ринга,които се определят въз основа на реализирани точки, нокаут, технически нокаут, съдийски или технически решения.
   2. При определяне на резултатите за дадени залози се вземат предвид обявените в официалния сайт на организатора на турнира резултати и статистически данни.
   3. Промени направени в резултатите,след като боксьорите са напуснали ринга, няма да се зачитат при определяне на печалбите.
   4. В случай, че даден боксьор не започне срещата поради контузия, заболяване и др., всички залози приети за съответната среща се определят за познати с коефициент "1".
   5. В случай, че даден боксьор се откаже или бъде дисквалифициран по време на срещата се изплащат печалбите за видовете залози,за които са въведени резултати преди отказването или дисквалификацията,освен ако не е посочено друго в правилата на съответния вид залог. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на срещата, се считат за познати с коефициент "1".
   6. При отлагане на срещата или прекъсване и недоиграване в рамките на 36 часа се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди прекъсването й. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на срещата, се считат за познати с коефициент "1".

   Специфични правила

   Краен изход (с възможни изходи 1 и 2) – участникът трябва да познае победителя от срещата. В случаите, когато в програмата не е предложен коефициент за равенство (Х), печелившият знак се въвежда след окончателно обявяване на победителя в срещата от съдията на ринга, независимо от метода на победа (нокаут, технически нокаут, според реализираните точки, съдийско или техническо решение).

   Краен изход (с възможни изходи 1, Х, 2) – участникът трябва да предвиди изхода от срещата. В случаи, когато срещата не приключи с нокаут или технически нокаут, а резултата от реализираните точки е равен, се изплащат печалби на залозите за знак "Х”, независимо от следващи решения определящи за победител един от състезателите.

   Сбор рундове (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от рундовете, изиграни в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай на отказване или дисквалификация на състезател остават валидни залозите, чиито резултат е бил определен преди прекратяването. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекратяването на мача, се считат за познати с коефициент "1", т.е. ако общия сбор от руднове, изиграни до момента на прекратяване на срещата е по-голям от определения от Еврофутбол, всички залози за Сбор рундове (под/над) остават валидни.

   Залози за рунд - участникът трябва да предвиди в кой от рундовете ще приключи срещата. В Залози за рунд, участникът може да залага и на следните допълнителни възможности:
   - Равенство /равен/ - определя се за печелившо тогава, когато след изиграване на максималния брой рундове, точките присъдени от съдийската маса са равни.
   - Техническо равенство – определя се за печелившо тогава, когато съдията прекрати срещата по каквато и да е причина различна от нокаут, технически нокаут или дисквалификация. Техническо равенство може да бъде обявено единствено преди старта на определен от организатора на срещата рунд (например пети).
   - Решение – определя се за печелившо тогава, когато след изиграване на максималния брой рундове, съдията определи за победител състезателя, получил повече точки от съдийската маса.
   - Техническо решение – определя се за печелившо тогава, когато съдията прецени, че мачът не може да продължи поради контузия на състезател или други непредвидени обстоятелства и за победител се определя състезателя получил повече точки до момента от съдийската маса. Техническо решение може да бъде обявено единствено след старта на определен от организатора на срещата рунд (например пети).

   Залози за рунд (интервал) - участникът трябва да предвиди в кой от посочените интервали от рундове ще приключи срещата.

   Ще се изиграят ли всички рундове? – участникът трябва да предвиди дали ще се изиграе пълният брой рундове предвидени от организаторите на срещата. За уреждане на залозите опцията "Да" покрива Решение /победа по точки/ или Равенство /равен/ след изиграването на предвидения брой рундове.

   В кой рунд ще приключи мачът? – участникът трябва да предвиди в кой от рундовете ще приключи срещата. В тази игра участникът може да залага и на следната допълнителна възможност:
   - Ще се изиграят всички рундове – Решение /победа по точки/ или Равенство /равен/ след изиграването на предвидения брой рундове.

   Кога ще приключи мачът? (интервал) – участникът трябва да предвиди в кой от посечените интервали от рундове ще приключи срещата. В тази игра участникът може да залага и на следната допълнителна възможност:
   - Ще се изиграят всички рундове - Решение /победа по точки/ или Равенство /равен/ след изиграването на предвидения брой рундове.

   Метод на победа – участникът трявба да предвиди по какъв начин ще бъде решена срещата. В Метод на победа, участникът може да залага и на следните допълнителни възможности:  
   - Равенство /равен/ - определя се за печелившо тогава, когато след изиграване на максималния брой рундове, точките присъдени от съдийската маса са равни.
   - Техническо равенство – определя се за печелившо тогава, когато съдията прекрати срещата по каквато и да е причина различна от нокаут, технически нокаут или дисквалификация. Техническо равенство може да бъде обявено единствено преди старта на определен от организатора на срещата рунд (например пети).
   - Решение – определя се за печелившо тогава, когато след изиграване на максималния брой рундове, съдията определи за победител състезателя, получил повече точки от съдийската маса.
   - Техническо решение – определя се за печелившо тогава, когато съдията прецени, че мачът не може да продължи поради контузия на състезател или други непредвидени обстоятелства и за победител се определя състезателя получил повече точки до момента от съдийската маса. Техническо решение може да бъде обявено единствено след старта на определен от организатора на срещата рунд (например пети).
   - KO, TKO или дисквалификация – определя се за печелившо тогава, когато съдията отсъди нокаут (KO), технически нокаут (TKO) или дисквалификация на един от състезателите.

  • MMA

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт MMA:

   Общи правила

   1. Залозите ще се уреждат въз основа на резултатите обявени на ринга,които се определят въз основа на реализирани точки, нокаут, технически нокаут, съдийски или технически решения.
   2. При определяне на резултатите за дадени залози се вземат предвид обявените в официалния сайт на организатора на турнира резултати и статистически данни.
   3. Промени направени в резултатите,след като състезателите са напуснали ринга, няма да се зачитат при определяне на печалбите.
   4. В случай, че даден състезател не започне срещата поради контузия, заболяване и др., всички залози приети за съответната среща се определят за познати с коефициент "1".
   5. В случай, че даден състезател  се откаже или бъде дисквалифициран по време на срещата се изплащат печалбите за видовете залози,за които са въведени резултати преди отказването или дисквалификацията,освен ако не е посочено друго в правилата на съответния вид залог. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на срещата, се считат за познати с коефициент "1".
   6. При отлагане на срещата или прекъсване и недоиграване в рамките на 36 часа се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди прекъсването й. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на срещата, се считат за познати с коефициент "1".

   Специфични правила

   Краен изход (с възможни изходи 1 и 2) – участникът трябва да познае победителя от срещата. В случаите, когато в програмата не е предложен коефициент за равенство (Х), печелившият знак се въвежда след окончателно обявяване на победителя в срещата от съдията на ринга, независимо от метода на победа (нокаут, технически нокаут, според реализираните точки, съдийско или техническо решение).

   Краен изход (с възможни изходи 1, Х, 2) – участникът трябва да предвиди изхода от срещата. В случаи, когато срещата не приключи с нокаут или технически нокаут, а резултата от реализираните точки е равен, се изплащат печалби на залозите за знак "Х", независимо от следващи решения определящи за победител един от състезателите.

   Залози за рунд - участникът трябва да предвиди в кой от рундовете ще приключи срещата с победа за единият от двамат състезатели или при равенство - определя се за печелившо тогава, когато след изиграване на максималния брой рундове, точките присъдени от съдийската маса са равни.

   Сбор рундове (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от рундовете, изиграни в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай на отказване или дисквалификация на състезател остават валидни залозите, чиито резултат е бил определен преди прекратяването. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекратяването на мача, се считат за познати с коефициент "1", т.е. ако общия сбор от руднове, изиграни до момента на прекратяване на срещата е по-голям от определения от Еврофутбол, всички залози за Сбор рундове (под/над) остават валидни.

   Ще се изиграят ли всички рундове? – участникът трябва да предвиди дали ще се изиграе пълният брой рундове предвидени от организаторите на срещата. За уреждане на залозите опцията "Да" покрива Решение /победа по точки/ или Равенство /равен/ след изиграването на предвидения брой рундове.

   В кой рунд ще приключи мачът? – участникът трябва да предвиди в кой от рундовете ще приключи срещата. В тази игра участникът може да залага и на следната допълнителна възможност:
   - Ще се изиграят всички рундове - Решение /победа по точки/ или Равенство /равен/ след изиграването на предвидения брой рундове.

   Метод на победа – участникът трявба да предвиди по какъв начин ще бъде решена срещата. В метод на победа, участникът може да залага и на следните възможности:
   - Равенство /равен/ - определя се за печелившо тогава, когато след изиграване на максималния брой рундове, точките присъдени от съдийската маса са равни.
   - Решение – определя се за печелившо тогава, когато след изиграване на максималния брой рундове, съдията определи за победител състезателя, получил повече точки от съдийската маса.
   - Техническо решение – определя се за печелившо тогава, когато съдията прецени, че мачът не може да продължи поради контузия на състезател или други непредвидени обстоятелства и за победител се определя състезателя получил повече точки до момента от съдийската маса. Техническо решение може да бъде обявено единствено след старта на определен от организатора на срещата рунд (например пети).
   - KO, TKO, дисквалификация или събмишън – определя се за печелившо тогава, когато съдията отсъди нокаут (KO), технически нокаут (TKO), дисквалификация или събмишън на един от състезателите.

  • Борба - свободен и класически стил

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт борба - свободен и класически стил:

   Общи правила

   1. Залозите ще се уреждат въз основа на резултатите обявени от съдията на тепиха,които се определят въз основа на отсъдените точки, туш, технически туш, съдийски или технически решения.
   2. При определяне на резултатите за дадени залози се вземат предвид обявените в официалния сайт на организатора на турнира резултати и статистически данни.
   3. Промени направени в резултатите, след като състезателите са напуснали тепиха, няма да се зачитат при определяне на печалбите.
   4. В случай, че даден състезател не започне срещата поради контузия, заболяване и др., всички залози приети за съответната среща се определят за познати с коефициент "1".
   5. В случай, че даден състезател се откаже или бъде дисквалифициран по време на срещата се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди отказването или дисквалификацията,освен ако не е посочено друго в правилата на съответния вид залог. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на срещата, се считат за познати с коефициент "1".
   6. При отлагане на срещата или прекъсване и недоиграване в рамките на 36 часа се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди прекъсването й. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на срещата, се считат за познати с коефициент "1".

   Специфични правила

   Краен изход (с възможни изходи 1 и 2) – участникът трябва да познае победителя от срещата обявен от съдията на тепиха, независимо от метода на победа (туш, технически туш, според отсъдените точки, съдийско или техническо решение).

  • Лека атлетика

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт лека атлетика:

   Общи правила

   1. При определяне на резултатите за дадени залози се вземат предвид обявените в официалния сайт на организатора на турнира резултати и статистически данни.
   2. Промени направени в резултатите, 36 часа след приключване на състезанието, не се зачитат при определяне на печалбите.
   3. В случай, че даден атлет не стартира в състезанието (или етапа от състезанието, за който са предложени залозите) поради контузия, заболяване и др. всички залози приети за съответния състезател се определят за познати с коефициент "1".
   4. При отлагане на състезанието или прекъсване и непродължаването му в рамките на 36 часа се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди прекъсването му. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на състезанието, се считат за познати с коефициент "1".

   Специфични правила

   Двубой - за дадено състезание (или етап от състезание), Еврофутбол може да предложи залози между двама състезатели за краен изход тип "Двубой", като участникът трябва да предвиди кой от двамата атлети ще завърши на по-предно място в официалното крайно класиране на състезанието обявено от организатора.

   В случаите, когато залозите са за състезание включващо повече от един етап (квалификации, четвъртфинали, полуфинали, финал) и състезателите отпаднат преди финала, победител е атлета класирал се за по-преден етап от състезанието. Ако и двамата атлети завършат състезанието в един и същи етап, победител е атлета постигнал по-добър резултат в етапа, в който двамата са приключили участието си в състезанието. При равенство в този резултат или дисквалификация на един от състезателите по което и да е време на състезанието, всички залози се определят за познати с коефициент "1".

  • Моторни спортове

   Запознайте се с специфичните правила на моторни спортове:

   Специфични правила

   Двубой - за дадено състезание (или етап от състезание), Еврофутбол може да предложи залози между двама състезатели за краен изход тип "Двубой", като участникът трябва да предвиди кой от двамата ще завърши на по-предно място в официалното крайно класиране на състезанието, обявено от организатора. В случай,че един от двамата състезатели не завърши състезанието, за победител в двубоя се определя неговият противник.Ако и двамата състезатели не завършат състезанието,победител в двубоя е състезателят, отпаднал в по-късен етап (обиколка). Ако състезателите отпаднат в един и същ етап (обиколка) или при дисквалификация на един от състезателите, всички залози ще бъдат определени за познати с коефициент "1".
   В случай, че поради някаква причина един от състезателите не стартира в състезанието, всички залози се определят за познати с коефициент "1".
   Двубои, в които участва един и същи състезател, не могат да бъдат комбинирани помежду си.

   Спидуей

   Краен изход – участникът трябва да предвиди изхода от състезанието. Състезанието се провежда между два отбора. Във всеки етап от състезанието взимат участие 4 състезателя – по 2 от всеки отбор. В зависимост от класирането на състезателите в отделните етапи, за всеки етап и място се печелят следните точки:
   - за 1-во място – 3 т.
   - за 2-ро място – 2 т.
   - за 3-то място – 1 т.
   - за 4-то място – 0 т.

   Победител е отбора, който е натрупал най-много точки от отделните етапи на състезанието. При равенство в точките, печеливш е знак Х.
   В случай, че поради някаква причина един от отборите не стартира в състезанието, всички залози се определят за познати с коефициент "1".
   При отлагане на състезанието или прекратяване преди неговото приключване и неизиграване в рамките на 36 часа от първоначално обявения от организаторите час на започване, всички залози се считат за познати с коефициент "1", освен в случайте в които изхода от залога е бил вече определен.

  • Ръгби

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт ръгби:

   Общи правила

   1. За ръгби срещи са валидни резултатите, получени в редовното игрално време, определено от организаторите на съответния турнир, освен ако не е посочено друго в правилата на конкретния вид залог.
   2. Печалбите се определят на база резултатите, определени от Еврофутбол ООД, на база резулатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор на срещата не обявява статистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   3. При отлагане на мача или прекратяване преди изтичане на редовното игрално време и неизиграване в рамките на 36 часа от първоначално обявения от организаторите час на започване, остават валидни залозите за игрите, чиито резултат е бил определен преди прекратяването. Всички останали видове залози, за които не са определени резултати преди прекратяването на мача, се считат за познати с коефициент "1".
   4. Домакинството в срещата се определя единствено и само от организатора на съответната среща, независимо от това, на кой терен се играе. При промяна на домакинството в дадена среща, всички залози приети за нея се определят за познати с коефициент "1". При наличие на информация Еврофутбол ООД ще обозначава в програмата срещите, които се играят на неутрален терен. В случай, че дадена среща не е обозначена в програмата, а се играе на неутрален терен, това не прави резултата от нея невалиден.

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди изхода от среща (1, Х, 2).

   Краен изход от първото полувреме – участникът трябва да предвиди изхода от първото полувреме на среща (1, Х, 2). При прекъсване на срещата след края на първото полувреме се изплащат печалби за изхода от първото полувреме.

   Хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от срещата, коригиран с предварително зададено предимство в резултата за един от отборите. В случай че зададеното предимство не е цяло число, участниците могат да залагат само на знак "1" и знак "2".

   Хендикап - първо полувреме – участникът трябва да предвиди изхода от първото полувреме на срещата, коригиран с предварително зададено предимство в резултата за един от отборите. В случай че зададеното предимство не е цяло число, участниците могат да залагат само на знак "1" и знак "2".

   Първо полувреме/Краен изход – участникът трябва едновременно да предвиди изхода от първото полувреме и крайния изход от редовното игрално време на срещата.

   Печеливша разлика – участникът трябва да познае разликата от отбелязаните в срещата точки от домакина и госта, в кой от посочените интервали и в полза на кой от отборите ще бъде.

   Нечетен/четен - участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора в редовното игрално време на срещата, ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Нечетен/четен-първо полувреме – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора в първото полувреме на срещата, ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Полувреме с повече точки – участникът трябва да предвиди, в кое полувреме от срещата, ще бъдат отбелязани повече точки – първо, второ или равен брой голове в двете полувремена.

   Сбор точки (под/над) – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Равенство няма залог (есета) – участникът трябва да предвиди кой отбор ще направиповече есета в редовното игрално време на срещата (1 или 2). В случаите, когато в редовното време на срещата и двата отбора са направили равен брой есета, на участниците се връща залога.

   Есета с Хендикап (0-1) – участникът трябва да предвиди отбелязаните в срещата есета от двата отбора, като е зададено предварително предимство в есетата за един от отборите. Печелившият знак се получава, като броя на отбелязаните есета в срещата се коригира с предварително зададеното предимство.

   Кой ще направи повече есета? – участникът трябва да предвиди отбора, който ще направи повече есета. Може да се залага и на възможността броят на направените есета да бъде равен.

   Общ брой точки (интервал) – участникът трябва да предвиди в кой от посочените интервали ще бъде общия брой точки отбелязани от двата отбора в срещата.

   Общ брой точки 1-во полувреме (интервал) – участникът трябва да предвиди в кой от посочените интервали ще бъде общия брой точки отбелязани от двата отбора в първото полувреме на срещата.

   Равенство няма залог – участникът трябва да предвиди изхода в редовното игрално време на срещата (1 или 2).
   В случаите, когато редовното време на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.

   Равенство няма залог - първо полувреме – участникът трябва да предвиди изхода в първото полувреме на срещата (1 или 2).
   В случаите, когато първото полувреме на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.

   Сбор голове(под/над) - домакин - първо полувреме – участникът трябва да познае, дали головете отбелязани в първото полувреме от отбора домакин е по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Сбор голове(под/над) - гост - първо полувреме – участникът трябва да познае, дали головете отбелязани в първото полувреме от отбора гост е по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Сбор голове(под/над) - домакин – участникът трябва да познае дали головете отбелязани в срещата от отбора домакин е по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.  

   Сбор голове(под/над) - гост – участникът трябва да познае дали головете отбелязани в срещата от отбора гост е по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Първо полувреме с хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от първото полувреме на среща, като е зададено предварително предимство в резултата за един от отборите. Печелившият знак се получава, като крайният резултат от първото полувреме на срещата се коригира с предварително зададеното предимство.

   Първо резултатно нападение – участникът трябва да предвиди чрез кой от изброените методи ще бъдат отбелязани първите точки в срещата.

  • Снукър

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт снукър:

   Общи правила

   1. При възникване на специфични условия, непозволяващи определяне по безспорен начин на изхода от даден вид залог, Еврофутбол ООД може да определи в полза на участниците всички изходи от този вид залог за познати с коефициент "1".
   2. В случай, че даден състезател не започне срещата поради контузия, заболяване и др., всички приети залози за съответната среща се определят за познати с коефициент "1".
   3. В случай, че даден състезател се откаже или бъде дисквалифициран по време на срещата се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди отказването или дисквалификацията, освен ако не е посочено друго в правилата на съответния вид залог. Всички останали залози, за които не са определени резултати, се считат за познати с коефициент "1".
   4. При прекъсване на срещата и недоиграване в рамките на 36 часа се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди прекъсването й. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на срещата, се считат за познати с коефициент "1".
   5. При определяне на резултатите от дадени видове залози ще бъде използвана статистика от официалният интернет сайт на дадения турнир.

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди победителя в срещата (1, 2). За срещи от турнири, в които регламентът позволява равенство възможните изходи са 1, Х, 2.

   Хендикап (фреймове) – участникът трябва да предвиди изхода от срещата, коригиран с предварително зададено предимство в резултата от фреймовете за един от състезателите(нецяло число). Възможните изходи са 1 и 2. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Сбор фреймове (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от фреймовете, изиграни в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат: общият сбор от фреймовете изиграни до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Сбор фреймове (нечетен/четен) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор, от фреймовете изиграни в срещата, ще бъде нечетен или четен брой. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1"

   Точен резултат (фреймове) – участникът трябва да предвиди точния резултат от спечелените фреймове в срещата.
   Възможни изходи: (3 от 5) 3:0, 3:1, 3:2, 2:3, 1:3, 0:3.
   Възможни изходи: (4 от 7) 4:0, 4:1, 4:2, 4:3, 3:4, 2:4, 1:4, 0:4.
   Възможни изходи: (5 от 9) 5:0, 5:1, 5:2, 5:3, 5:4, 4:5, 3:5, 2:5, 1:5, 0:5.
   Възможни изходи: (6 от 11) 6:0, 6:1, 6:2, 6:3, 6:4, 6:5, 5:6, 4:6, 3:6, 2:6, 1:6, 0:6.

  • Билярд

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт билярд:

   Общи правила

   1. При възникване на специфични условия, непозволяващи определяне по безспорен начин на изхода от даден вид залог, Еврофутбол ООД може да определи в полза на участниците всички изходи от този вид залог за познати с коефициент "1".
   2.  В случай, че даден състезател не започне срещата поради контузия, заболяване и др., всички приети залози за съответната среща се определят за познати с коефициент "1".
   3. В случай, че даден състезател се откаже или бъде дисквалифициран по време на срещата се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди отказването или дисквалификацията, освен ако не е посочено друго в правилата на съответния вид залог. Всички останали залози, за които не са определени резултати, се считат за познати с коефициент "1".
   4. При прекъсване на срещата и недоиграване в рамките на 36 часа се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди прекъсването й. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на срещата, се считат за познати с коефициент "1".
   5. При определяне на резултатите от дадени видове залози ще бъде използвана статистика от официалният интернет сайт на дадения турнир.

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди победителя в срещата (1, 2). За срещи от турнири, в които регламентът позволява равенство възможните изходи са 1, Х, 2.

  • Водна топка

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт водна топка:

   Общи правила

   1. За срещи по водна топка са валидни резултатите, получени в редовното игрално време, определено от организаторите на съответния турнир, освен ако не е посочено друго в правилата на конкретния вид залог.
   2. Информация за срещата като дата, начален час, текущ резултат, които са посочени в програмата и на уебсайта, са само с информативна цел. Еврофутбол ООД не носи отговорност за грешки или промени в информацията за конкретен мач.
   3. Печалбите се определят на база резултатите, определени от Еврофутбол ООД, на база резулатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор на срещата не обявява статистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   4. При отлагане на мача или прекратяване преди изтичане на редовното игрално време и неизиграване в рамките на 36 часа от първоначално обявения от организаторите час на започване, остават валидни залозите за видовете залози, чиито резултат е бил определен преди прекратяването. Всички останали видове залози, за които не са определени резултати преди прекратяването на мача, се считат за познати с коефициент "1". Например: залози за първо полувреме, при положение че мачът е прекъснат след края на първото полувреме и т. н.
   5. Домакинството в срещата се определя единствено и само от организатора на съответната среща, независимо от това, на кой терен се играе. При промяна на домакинството в дадена среща, всички залози приети за нея се определят за познати с коефициент "1". При наличие на информация Еврофутбол ООД ще обозначава в програмата срещите, които се играят на неутрален терен. В случай, че дадена среща не е обозначена в програмата, а се играе на неутрален терен, това не прави резултата от нея невалиден.
   6. При възникване на специфични условия, непозволяващи определяне по безспорен начин на изхода от даден вид залог, Еврофутбол ООД може да определи в полза на участниците всички изходи от този вид залог за познати с коефициент "1".

   Специфични правила

   Краен изход участникът трябва да предвиди изхода от срещата (1, Х, 2).

  • Американски футбол

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт американски футбол:

   Общи правила

   1. За американски футбол са валидни резултатите, получени в редовното игрално време, определено от организаторите на съответния турнир, освен ако не е посочено друго в правилата на конкретния вид залог.
   2. Печалбите се определят на база резултатите, определени от Еврофутбол ООД, на база резулатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор на срещата не обявява статистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   3. При отлагане на срещата или прекратяване преди изтичане на редовното игрално време и неизиграване в рамките на 36 часа от първоначално обявения от организаторите час на започване, остават валидни залозите за видовете залози, чиито резултат е бил определен преди прекратяването. Всички останали видове залози, за които не са определени резултати преди прекратяването на мача, се считат за познати с коефициент "1".
   4. При срещи по американски футбол първото полувреме включва първа и втора четвърт, а второто полувреме – трета и четвърта четвърт.
   5. Домакинството в срещата се определя единствено и само от организатора на съответната среща,независимо от това, на кой терен се играе. При промяна на домакинството в дадена среща, всички залози приети за нея се определят за познати с коефициент "1". При наличие на информация Еврофутбол ООД ще обозначава в програмата срещите, които се играят на неутрален терен. В случай, че дадена среща не е обозначена в програмата, а се играе на неутрален терен, това не прави резултата от нея невалиден.
   6. Информация за срещата като дата, начален час, текущ резултат, които са посочени в програмата и на уебсайта, са само с информативна цел. Еврофутбол ООД не носи отговорност за грешки или промени в информацията за конкретен мач.

   Специфични правила

   Краен изход (възможни изходи 1, Х, 2) – участникът трябва да предвиди изхода от срещата в редовното игрално време определено от организатора на срещата.

   Краен изход (възможни изходи 1 и 2) – в случаи, когато Еврофутбол не предлага коефициент за равенство (Х), участникът трябва да предвиди крайния победител от срещата след окончателното му определяне, т.е независимо дали след редовното игрално време или евентуални продължения.

   Равенство няма залог - първа четвърт – участникът трябва да предвиди изхода в първата четвърт на срещата (1 или 2).
   В случаите, когато първата четвърт на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.

   Равенство няма залог - втора четвърт – участникът трябва да предвиди изхода във втората четвърт на срещата (1 или 2).
   В случаите, когато втората четвърт на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.

   Равенство няма залог - трета четвърт – участникът трябва да предвиди изхода в третата четвърт на срещата (1 или 2).
   В случаите, когато третата четвърт на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога

   Равенство няма залог - четвърта четвърт – участникът трябва да предвиди изхода в четвъртата четвърт на срещата (1 или 2).
   В случаите, когато четвъртата четвърт на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога

   Краен изход с хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от редовното игрално време на срещата с предварително зададено предимство(нецяло число) за един от отборите.

   Краен изход с хендикап (вкл. продължения) – участникът трябва да предвиди крайния изход (включително евентуални продължения) от срещата с предварително зададено предимство (нецяло число) за един от двата отбора.

   Първо полувреме (възможни изходи 1, Х, 2) – участникът трябва да предвиди изхода от първото полувреме на срещата. Първото полувреме се състои от две части – първа и втора четвърт.

   Първо полувреме с хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от първото полувреме на срещата с предварително зададено предимство (нецяло число) за един от отборите.

   Първо полувреме/Краен изход – участникът трябва едновременно да предвиди изхода от първото полувреме и крайния изход от редовното игрално време на срещата.

   Общ брой точки – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора в редовното игрално време на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Общ брой точки (вкл. продължения) – участникът трябва да познае общия брой от точките отбелязани от двата отбора до окончателното приключване на срещата (включително евентуални продължения), ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Общ брой точки първо полувреме – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора през първото полувреме на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Общ брой точки - домакин – участникът трябва да познае дали общия брой отбелязани точки от отбора домакин до окончателното приключване на срещата(включително евентуални продължения), ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Общ брой точки - гост – участникът трябва да познае дали общия брой отбелязани точки от отбора гост до окончателното приключване на срещата(включително евентуални продължения), ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Печеливша разлика – участникът трябва да познае разликата в резултата от точките след окончателното приключване на срещата (включително евентуални продължения) в кой от посочените интевали ще бъде.
   Възможни изходи:
   - отбор домакин да спечели с разлика от 1 до 7 точки;
   - отбор домакин да спечели с разлика от 8 до 14 точки;
   - отбор домакин да спечели с разлика от 15 или повече точки;
   - отбор гост да спечели с разлика от 15 или повече точки;
   - отбор гост да спечели с разлика от 8 до 14 точки;
   - отбор гост да спечели с разлика от 1 до 7 точки;
   - равенство в срещата.

   Ще има ли продължения? – участникът трябва да предвиди дали срещата ще приключи в редовното игрално време или резултатът ще бъде равен и ще се играят продължения до окончателно определяне на победителя в срещата.

   Нечетен/четен – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора в редовното игрално време на срещата, ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Нечетен/четен (вкл. продължения) – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора до окончателното приключване на срещата(включително евентуални продължения), ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Нечетен/четен-първо полувреме – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора в първото полувреме на срещата, ще бъде четно (0, 2, 4 и т.н.) или нечетно (1, 3, 5 и т.н.) число.

   Най-резултатна четвърт – участникът трябва да предвиди, в коя четвърт ще бъдат отбелязани най-много точки – първа, втора, трета, четвърта или равен брой. При залог за равен брой, участникът печели ако четвъртите с най-много точки са две или повече, т.е. в тези четвърти са отбелязани равен брой най-много точки.

  • Австралийски футбол

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт австралийски футбол:

   Общи правила

   1. Печалбите се определят на база резултатите, определени от Еврофутбол ООД, на база резулатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор на срещата не обявява статистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   2. При отлагане или прекратяване на срещата и неизиграване в рамките на 36 часа от първоначално обявения от организаторите час на започване, остават валидни залозите за видовете залози, чиито резултат е бил определен преди прекратяването. Всички останали видове залози, за които не са определени резултати преди прекратяването на мача, се считат за познати с коефициент "1".
   3. Информация за срещата като дата, начален час, текущ резултат, които са посочени в програмата и на уебсайта, са само с информативна цел. Еврофутбол ООД не носи отговорност за грешки или промени в информацията за конкретен мач.
   4. Домакинството в срещата се определя единствено и само от организатора на съответната среща, независимо от това, на кой терен се играе. При промяна на домакинството в дадена среща, всички залози приети за нея се определят за познати с коефициент "1". При наличие на информация Еврофутбол ООД ще обозначава в програмата срещите, които се играят на неутрален терен. В случай, че дадена среща не е обозначена в програмата, а се играе на неутрален терен, това не прави резултата от нея невалиден.

   Специфични правила

   Краен изход (възможни изходи 1 и 2) – участникът трябва да предвиди крайния победител от срещата след окончателното му определяне, т.е. независимо дали след редовното игрално време или евентуални продължения.
   В случаи, когато регламента на състезанието не предвижда продължения при равен резултат или пък резултата остане равен и след тяхното изиграване, всички залози се определят за познати с коефициент "1".

    

   Сбор точки (под/над) – участникът трябва да познае дали общия брой от точките отбелязани от двата отбора ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

  • Футзал

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт футзал:

   Общи правила

   1. За срещи по футзал са валидни резултатите, получени в редовното игрално време определено от организаторите на съответния турнир, освен ако не е посочено друго в правилата на конкретния вид залог. Еврофутбол ООД може да обяви приемане на залози в допълнителното игрално време (продълженията) и/или за излъчване на победител чрез дузпи, за което уведомява участниците в игрите. В тези случаи се обозначава за коя част от състезанието се предлагат съответните залози.
   2. За залози от типа сбор голове, автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани, освен ако не е посочено друго в правилата на конкретния вид залог.
   3. Печалбите се определят на база резултатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор на срещата не обявява статистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   4. При отлагане на мача или прекратяване преди изтичане на редовното игрално време и неизиграване в рамките на 36 часа от първоначално обявения от организаторите час на започване, остават валидни залозите за видовете залози, чиито резултат е бил определен преди прекратяването. Всички останали видове залози, за които не са определени резултати преди прекратяването на мача, се считат за познати с коефициент "1". Например: залози за първо полувреме, при положение че мачът е прекъснат след края на първото полувреме и т. н.
   5. Домакинството в срещата се определя единствено и само от организатора на съответната среща, независимо от това, на кой терен се играе. При промяна на домакинството в дадена среща, всички залози приети за нея се определят за познати с коефициент "1". При наличие на информация Еврофутбол ООД ще обозначава в програмата срещите, които се играят на неутрален терен. В случай, че дадена среща не е обозначена в програмата, а се играе на неутрален терен, това не прави резултата от нея невалиден.
   6. При определяне на резултата, се зачитат само головете, които са зачетени от съдията и са отразени в крайния резултат от срещата.

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди изхода от среща (1, Х, 2). При залог за Краен изход, може да се използва двоен и троен знак.
   В случаите, когато в програмата не е предложен коефициент за равенство (Х), печелившият знак се въвежда след окончателно определяне на победителя от срещата (в редовното игрално време или след допълнително игрално време, дузпи и/или др.).

   Краен изход от първото полувреме – участникът трябва да предвиди изхода от първото полувреме на среща (1, Х, 2). При прекъсване на срещата след края на първото полувреме се изплащат печалби за изхода от първото полувреме. При залог за Краен изход от първото полувреме, може да се използва двоен и троен знак.

   Краен изход от второто полувреме – участникът трябва да предвиди изхода от второто полувреме на срещата (1, Х, 2). При залог за Краен изход от второто полувреме, може да се използва двоен и троен знак.

   Хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от срещата, като е зададено предварително предимство в резултата за един от отборите.
   Печелившият знак се получава, като крайният резултат от срещата се коригира с предварително зададеното предимство.
   Пример: При 0:1 предварително зададен резултат
                и 2:1 получен краен резултат
                печелившият резултат е 2:2 - печели знак "Х".

   По същия начин се процедира със знаците "1" и "2".
   В случай че зададеното предимство не е цяло число, участниците могат да залагат само на знак "1" и знак "2".
   При залог за хендикап, може да се използва двоен и троен знак.

   Сбор голове (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от 2,5 гола. Участникът може да залага и на друга граница (например 1,5, 3,5 и т.н.), ако в програмата е обявена тази възможност.

   Сбор голове (Нечетен/Четен) – участникът трябва да предвиди дали общият брой голове, отбелязани в срещата, ще бъде нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.

   Сбор голове (Нечетен/Четен) – първо полувреме – участникът трябва да предвиди дали общият брой голове, отбелязани в първото полувреме на срещата, ще бъде нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.

  • Плажен футбол

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт плажен футбол:

   Общи правила

   1. За срещи по плажен футбол са валидни резултатите, получени в редовното игрално време, определено от организаторите на съответния турнир, освен ако не е посочено друго в правилата на конкретния вид залог.
   2. При отлагане на мача или прекратяване преди изтичане на редовното игрално време и неизиграване в рамките на 36 часа от първоначално обявения от организаторите час на започване, остават валидни залозите за игрите, чиито резултат е бил определен преди прекратяването. Всички останали видове залози, за които не са определени резултати преди прекратяването на мача, се считат за познати с коефициент "1".
   3. Информация за срещата като дата, начален час, текущ резултат, които са посочени в програмата и на уебсайта, са само с информативна цел. Еврофутбол ООД не носи отговорност за грешки или промени в информацията за конкретен мач.
   4. Печалбите се определят на база резултатите, определени от Еврофутбол ООД, на база резулатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор на срещата не обявява статистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   5. Домакинството в срещата се определя единствено и само от организатора на съответната среща, независимо от това, на кой терен се играе. При промяна на домакинството в дадена среща, всички залози приети за нея се определят за познати с коефициент "1". При наличие на информация Еврофутбол ООД ще обозначава в програмата срещите, които се играят на неутрален терен. В случай, че дадена среща не е обозначена в програмата, а се играе на неутрален терен, това не прави резултата от нея невалиден.
   6. При възникване на специфични условия, непозволяващи определяне по безспорен начин на изхода от даден вид залог, Еврофутбол ООД може да определи в полза на участниците всички изходи от този вид залог за познати с коефициент "1".

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди изхода от срещата (1, Х, 2).

   Хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от срещата, като е зададено предварително предимство в резултата за един от отборите.
   Печелившият знак се получава, като крайният резултат от срещата се коригира с предварително зададеното предимство.
   Пример: При 0:1 предварително зададен резултат
                и 2:1 получен краен резултат
                печелившият резултат е 2:2 - печели знак "Х".

   Сбор голове (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от предварително определена от организатора граница.

  • Плажен волейбол

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт плажен волейбол:

   Общи правила

   1. За срещи по плажен волейбол са валидни резултатите, получени в изиграните геймове (2 от 3).
   2. При прекъсване на срещата и недоиграване в рамките на 36 часа се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди прекъсването й. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на срещата, се считат за познати с коефициент "1".
   3. Печалбите се определят на база резултатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор не обявява статистистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   4. Домакинството в срещата се определя единствено и само от организатора на съответната среща, независимо от това, на кой терен се играе. При промяна на домакинството в дадена среща, всички залози приети за нея се определят за познати с коефициент "1". При наличие на информация Еврофутбол ООД ще обозначава в програмата срещите, които се играят на неутрален терен. В случай, че дадена среща не е обозначена в програмата, а се играе на неутрален терен, това не прави резултата от нея невалиден.

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди изхода от срещата. Възможните изходи са 1 и 2.

   Сбор точки (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общия сбор от точките в срещата ще бъде по–малък или по–голям от определения от Еврофутбол ООД.

   Хендикап (точки) – участикът трябва да предвиди изхода от срещата, коригиран с предварително зададено предимство в резултата от точките за един от отборите (нецяло число).
   Възможните изходи са 1 и 2.

   Точен резултат (геймове) – участникът трябва да предвиди точния резултат от спечелените геймове в срещата.
   Възможни изходи: 2–0, 2–1, 1–2, 0–2.

   Сбор геймове (точен брой) – участникът трябва да предвиди точния брой геймове в срещата.
   Възможни изходи: 2, 3.

   Победител първи гейм – участникът трябва да познае отбора, който ще спечели първия гейм.

   Хендикап първи гейм (точки) – участникът трябва да предвиди изхода от гейма, коригиран с предварително зададено предимство в резултата от точките за един от отборите (нецяло число).

   Сбор точки в първия гейм (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общия сбор от точките в първия гейм ще бъде по–малък или по–голям от определения от Еврофутбол ООД.

   Кой ще спечели първи определен брой точки - първи гейм? – участникът трябва да познае отбора, който първи ще спечели определен от Еврофутбол брой точки в първия гейм на срещата.

   Сбор точки (нечетен/четен) - първи гейм – участникът трябва да предвиди дали общия сбор от точките отбелязани в първия гейм на срещата ще е нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.

   Победител втори гейм – участникът трябва да познае отбора, който ще спечели втория гейм в срещата.

   Победител трети гейм – участникът трябва да познае отбора, който ще спечели третия гейм в срещата.

   Брой геймове с екстра точки – участникът трябва да предвиди, в колко гейма от срещата ще се стигне до отбелязването на екстра точки.
   Екстра точки в първия и втория гейм на срещата са точките отбелязани след като общия брой в гейма е 41 или повече. За третия гейм, екстра точки са точките отбелязани след като общия брой е 29 или повече.

  • Флорбол

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт флорбол:

   Общи правила

   1. За срещи по флорбол са валидни резултатите, получени в редовното игрално време, определено от организаторите на съответния турнир, освен ако не е посочено друго в правилата на конкретния вид залог.
   2. При отлагане на мача или прекратяване преди изтичане на редовното игрално време и неизиграване в рамките на 36 часа от първоначално обявения от организаторите час на започване, остават валидни залозите за игрите, чиито резултат е бил определен преди прекратяването. Всички останали видове залози, за които не са определени резултати преди прекратяването на мача, се считат за познати с коефициент "1".
   3. Информация за срещата като дата, начален час, текущ резултат, които са посочени в програмата и на уебсайта, са само с информативна цел. Еврофутбол ООД не носи отговорност за грешки или промени в информацията за конкретен мач.
   4. Печалбите се определят на база резултатите, определени от Еврофутбол ООД, на база резулатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор на срещата не обявява статистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   5. Домакинството в срещата се определя единствено и само от организатора на съответната среща, независимо от това, на кой терен се играе. При промяна на домакинството в дадена среща, всички залози приети за нея се определят за познати с коефициент "1". При наличие на информация Еврофутбол ООД ще обозначава в програмата срещите, които се играят на неутрален терен. В случай, че дадена среща не е обозначена в програмата, а се играе на неутрален терен, това не прави резултата от нея невалиден.
   6. При възникване на специфични условия, непозволяващи определяне по безспорен начин на изхода от даден вид залог, Еврофутбол ООД може да определи в полза на участниците всички изходи от този вид залог за познати с коефициент "1".

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди изхода от срещата (1, Х, 2).

   Сбор голове (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от предварително определена от организатора граница.

  • Банди

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт банди:

   Общи правила

   1. За срещи по банди са валидни резултатите, получени в редовното игрално време, определено от организаторите на съответния турнир, освен ако не е посочено друго в правилата на конкретния вид залог.
   2. При отлагане на мача или прекратяване преди изтичане на редовното игрално време и неизиграване в рамките на 36 часа от първоначално обявения от организаторите час на започване, остават валидни залозите за видовете залози, чиито резултат е бил определен преди прекратяването. Всички останали видове залози, за които не са определени резултати преди прекратяването на мача, се считат за познати с коефициент "1".
   3. Информация за срещата като дата, начален час, текущ резултат, които са посочени в програмата и на уебсайта, са само с информативна цел. Еврофутбол ООД не носи отговорност за грешки или промени в информацията за конкретен мач.
   4. Печалбите се определят на база резултатите, определени от Еврофутбол ООД, на база резулатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор на срещата не обявява статистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   5. Домакинството в срещата се определя единствено и само от организатора на съответната среща, независимо от това, на кой терен се играе. При промяна на домакинството в дадена среща, всички залози приети за нея се определят за познати с коефициент "1". При наличие на информация Еврофутбол ООД ще обозначава в програмата срещите, които се играят на неутрален терен. В случай, че дадена среща не е обозначена в програмата, а се играе на неутрален терен, това не прави резултата от нея невалиден.
   6. При възникване на специфични условия, непозволяващи определяне по безспорен начин на изхода от даден вид залог, Еврофутбол ООД може да определи в полза на участниците всички изходи от този вид залог за познати с коефициент "1".

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди изхода от срещата (1, Х, 2).

   Сбор голове (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от предварително определена от Еврофутбол граница.

  • Дартс

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт дартс:

   Общи правила

   1. Печалбите се определят на база резултатите, определени от Еврофутбол ООД, на база резулатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор на срещата не обявява статистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   2. В случай, че даден състезател не започне срещата поради контузия, заболяване и др., всички приети залози за съответната среща се определят за познати с коефициент "1".
   3. В случай, че даден състезател се откаже или бъде дисквалифициран по време на срещата се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди отказването или дисквалификацията, освен ако не е посочено друго в правилата на съответния вид залог. Всички останали залози, за които не са определени резултати, се считат за познати с коефициент "1".
   4. При прекъсване на срещата и недоиграване в рамките на 36 часа се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди прекъсването й. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на срещата, се считат за познати с коефициент "1".
   5. При възникване на специфични условия, непозволяващи определяне по безспорен начин на изхода от даден вид залог, Еврофутбол ООД може да определи в полза на участниците всички изходи от този вид залог за познати с коефициент "1".

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди победителя в срещата (1, 2). За срещи от турнири, в които регламентът позволява равенство възможните изходи са: 1, Х, 2.

   Победител първи сет – участникът трябва да познае състезателя, който ще спечели първия сет в срещата. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Сбор сетове (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от сетовете, изиграни в срещата,ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат: общият сбор от сетовете изиграни до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Хендикап легове ПЪРВИ СЕТ/Краен резултат – участникът трябва да предвиди кой от двамата състезатели ще спечели по-голям брой от леговете в първи сет, коригиран с предварително зададено предимство за един от състезателите (нецяло число). Възможните изходи са 1 и 2. За срещи, в които не се играят сетове, участникът трябва да предвиди кой от двамата състезатели ще спечели по-голям брой от леговете срещата, коригиран с предварително зададено предимство за един от състезателите (нецяло число). В случай, че сета/мача остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Сбор легове първи сет (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от леговете, изиграни в първия сет на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато вече е определен резултат: общият сбор от леговете изиграни в сета до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Победител първи лег – участникът трябва да познае състезателя, който ще спечели първия лег в срещата. В случай, че лега остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Сбор легове (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от леговете, изиграни в срещата,ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат: общият сбор от леговете изиграни до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Хендикап (180-ки) – участникът трябва да предвиди кой от двамата състезатели ще отбележи по-голям брой от 180-ки (180 точки е максималния възможен брой точки, който може да бъде отбелязан от едно хвърляне на играч-три стрелички) в срещата, коригиран с предварително зададено предимство за един от състезателите (нецяло число). Възможните изходи са 1 и 2. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Кой играч ще отбележи повече 180-ки (точки)? – участникът трябва да предвиди кой играч ще отбележи по-голям брой от 180-ки.

   Кой играч първи ще отбележи 180-ка? – участникът трябва да предвиди кой от двамата играчи първи ще отбележи 180-ка в срещата.

   Сбор 180-ки (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от 180-ки в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат: общият сбор от 180-ки отбелязани до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Сбор 180-ки играч 1 (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от 180-ки отбелязани от играч 1 в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат: общият сбор от 180-ки отбелязани от играч 1 до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Сбор 180-ки играч 2 (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от 180-ки отбелязани от играч 2 в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат: общият сбор от 180-ки отбелязани от играч 2 до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определения от Еврофутбол.

   Хендикап (сетове) – участникът трябва да предвиди изхода от срещата, коригиран с предварително зададено предимство в резултата от сетовете за един от състезателите(нецяло число). Възможните изходи са 1 и 2. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Точен резултат (в сетове) – участникът трябва да предвиди точния резултат от спечелените сетове в срещата. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1".
   Възможни изходи:
   (2 от 3) 2:0, 2:1, 1:2, 0:2
   (3 от 5) 3:0, 3:1, 3:2, 2:3, 1:3, 0:3
   (4 от 7) 4:0, 4:1, 4:2, 4:3, 3:4, 2:4, 1:4, 0:4
   (5 от 9) 5:0, 5:1, 5:2, 5:3, 5:4, 4:5, 3:5, 2:5, 1:5, 0:5
   (6 от 11) 6:0, 6:1, 6:2, 6:3, 6:4, 6:5, 5:6, 4:6, 3:6, 2:6, 1:6, 0:6
   (7 от 13) 7:0, 7:1, 7:2, 7:3, 7:4, 7:5, 7:6, 6:7, 5:7, 4:7, 3:7, 2:7, 1:7, 0:7
   (8 от 15) 8:0, 8:1, 8:2, 8:3, 8:4, 8:5, 8:6, 8:7, 7:8, 6:8, 5:8, 4:8, 3:8, 2:8, 1:8, 0:8

   Точен резултат в легове ПЪРВИ СЕТ/КРАЕН РЕЗУЛТАТ – участникът трябва да предвиди точния резултат от спечелените легове в първия сет на срещата. За срещи, в които не се играят сетове, участникът трябва да предвиди точния резултат от спечелени легове в срещата. В случай, че сета/мача остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1".
   Възможни изходи:
   (3 от 5) 3:0, 3:1, 3:2, 2:3, 1:3, 0:3
   (4 от 7) 4:0, 4:1, 4:2, 4:3, 3:4, 2:4, 1:4, 0:4
   (5 от 9) 5:0, 5:1, 5:2, 5:3, 5:4, 4:5, 3:5, 2:5, 1:5, 0:5
   (6 от 11) 6:0, 6:1, 6:2, 6:3, 6:4, 6:5, 5:6, 4:6, 3:6, 2:6, 1:6, 0:6
   (7 от 12) 7:0, 7:1, 7:2, 7:3, 7:4, 7:5, 6:6, 5:7, 4:7, 3:7, 2:7, 1:7, 0:7
   (8 от 15) 8:0, 8:1, 8:2, 8:3, 8:4, 8:5, 8:6, 8:7, 7:8, 6:8, 5:8, 4:8, 3:8, 2:8, 1:8, 0:8
   (9 от 17) 9:0, 9:1, 9:2, 9:3, 9:4, 9:5, 9:6, 9:7, 9:8, 8:9, 7:9, 6:9, 5:9, 4:9, 3:9, 2:9, 1:9, 0:9
   (10 от 19) 10:0, 10:1, 10:2, 10:3, 10:4, 10:5, 10:6, 10:7, 10:8, 10:9, 9:10,8:10, 7:10, 6:10, 5:10, 4:10, 3:10, 2:10, 1:10, 0:10
   (11 от 21) 11:0, 11:1, 11:2, 11:3, 11:4, 11:5, 11:6, 11:7, 11:8, 11:9, 11:10, 10:11, 9:11,8:11, 7:11, 6:11, 5:11, 4:11, 3:11, 2:11, 1:11, 0:11

  • Голф

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт голф:

   Общи правила

   1. Печалби се определят на база резултатите, определени от Еврофутбол ООД на база резултатите, обявени от официалния организатор на турнира.

   Специфични правила

   Двубой – за определен турнир, Еврофутбол ООД може да предложи залози между двама състезатели за краен изход тип "Двубой” като участникът трябва да предвиди кой от двамата състезатели ще завърши на по-предно място в официалното крайно класиране на турнира, обявено от организаторите на състезанието.
   Победителят в двубоя се определя от подреждането на състезателите в крайното класиране.
   В случаите, когато залозите са за състезание включващо повече от един етап и състезателите отпаднат от състезанието преди финала, победител е състезателя, класирал се за по-преден етап от състезанието.
   Ако и двамата състезатели отпаднат от състезанието в един и същи етап, за победител се определя този от тях, който е по-напред в класирането.
   Ако и двамата състезатели се класират на едно и също място в крайното класиране, резултатът се определя за равен. В този случай, ако не е предложен коефициент за равенство, залозите се връщат на участниците.

  • Крикет

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт крикет:

   Общи правила

   1. Печалбите се определят на база резултатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор на срещата не обявява статистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   2. При отлагане на мач за повече от 36 часа всички залози се считат за познати с коефициент "1".
   3. Ако мачът бъде прекъснат преди изиграването и на последния ининг, всички залози се считат за познати с коефициент "1", с изключение на тези които са били уредени вече или изходът на които е станал ясен преди момента на прекъсване на срещата. Ако мач бъде прекъснат поради лошо време или други форс-мажорни обстоятелства, печалбите по залозите ще се определят по официалните правила на състезанието, но не по-рано от 36 часа след прекъсването.
   4. Домакинството в срещата се определя единствено и само от организатора на съответната среща, независимо от това, на кой терен се играе. При промяна на домакинството в дадена среща, всички залози приети за нея се определят за познати с коефициент "1". При наличие на информация Еврофутбол ООД ще обозначава в програмата срещите, които се играят на неутрален терен. В случай, че дадена среща не е обозначена в програмата, а се играе на неутрален терен, това не прави резултата от нея невалиден.
   5. Всички залози са валидни за резултатите, получени в редовното игрално време, определено от организаторите на съответния турнир, освен ако не е посочено друго в правилата на конкретния вид залог. Еврофутбол ООД може да обяви приемане на залози в допълнителното игрално време -продълженията, за което уведомява участниците в игрите. В тези случаи се обозначава за коя част от състезанието се предлагат съответните залози.

   Специфични правила

   Краен изход (възможни изходи 1, Х, 2) – участникът трябва да предвиди изхода от срещата в редовното игрално време определено от организатора на срещата.

   Краен изход (вкл. суперовър) – (възможни изходи 1 и 2) – в случаи, когато Еврофутбол не предлага коефициент за равенство (Х), участникът трябва да предвиди крайния победител от срещата след окончателното му определяне, т.е независимо дали след редовното игрално време или евентуални продължения.

   Краен изход - домакин (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от ръновете, отбелязани в срещата от домакина ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница (нецяло число).

   Краен изход - гост (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от ръновете, отбелязани в срещата от госта ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница (нецяло число).

   Краен изход (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от ръновете, отбелязани в срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница (нецяло число).

   Сбор рънове гост (интервал) – участникът трябва да предвиди в кой от посочените интервали ще бъде общия брой рънове, отбелязани от госта в срещата.

   Сбор рънове домакин (интервал) – участникът трябва да предвиди в кой от посочените интервали ще бъде общия брой рънове, отбелязани от домакина в срещата.

   Краен изход (Нечетен/Четен) – участникът трябва да предвиди дали общият брой рънове, отбелязани в срещата, ще бъде нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.

   Сбор рънове в най-резултатния овър – участникът трябва да предвиди в кой от посочените интервали ще бъде общия брой рънове, отбелязани в най-резултатния овър на срещата.

   Отбор с най-резултатен овър – участникът трябва да предвиди кой от двата отбора ще има най-резултатен овър.

   Ще има ли продължения? – участникът трябва да предвиди дали срещата ще приключи в редовното игрално време или резултатът ще бъде равен и ще се играят продължения до окончателно определяне на победителя.

   Първи 10 овъра – участникът трябва да предвиди изхода от първите 10 овъра на срещата (1, Х, 2).

   Първи 6 овъра – участникът трябва да предвиди изхода от първите 6 овъра на срещата (1, Х, 2).

   Сбор рънове (10 овъра) - домакин (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от ръновете, отбелязани от домакина след приключването на 10-тия овър, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница (нецяло число).

   Сбор рънове (10 овъра) - гост (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от ръновете, отбелязани от госта след приключването на 10-тия овър, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница (нецяло число).

   Сбор рънове (6 овъра) - домакин (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от ръновете, отбелязани от домакина след приключването на 6-тия овър, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница (нецяло число).

   Сбор рънове (6 овъра) - гост (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от ръновете, отбелязани от госта след приключването на 6-тия овър, ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница (нецяло число).

   Сбор рънове (10 овъра) - домакин (интервал) – участникът трябва да предвиди в кой от посочените интервали ще бъде общия брой рънове, отбелязани от домакина след изиграването на 10-тия овър.

   Сбор рънове (10 овъра) - гост (интервал) – участникът трябва да предвиди в кой от посочените интервали ще бъде общия брой рънове, отбелязани от госта след изиграването на 10-тия овър.

   Сбор рънове (6 овъра) - домакин (интервал) – участникът трябва да предвиди в кой от посочените интервали ще бъде общия брой рънове, отбелязани от домакина след изиграването на 6-тия овър.

   Сбор рънове (6 овъра) - гост (интервал) – участникът трябва да предвиди в кой от посочените интервали ще бъде общия брой рънове, отбелязани от госта след изиграването на 6-тия овър.

   Сбор рънове първи овър (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от ръновете, отбелязани в първия овър на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определената от Еврофутбол граница (нецяло число).

   Първи овър Нечетен/четен – участникът трябва да предвиди дали общият брой рънове, отбелязани в първия овър, ще бъде нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.

  • Бадминтон

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт бадминтон:

   Общи правила

   1. Печалби се изплащат само ако срещата е започнала и е отбелязана поне една точка.
   2. При възникване на специфични условия, непозволяващи определяне по безспорен начин на изхода от даден вид залог, Еврофутбол ООД може да определи в полза на участниците всички изходи от този вид залог за познати с коефициент "1".
   3. В случай, че даден състезател не започне срещата поради контузия, заболяване и др., всички приети залози за съответната среща се определят за познати с коефициент "1".
   4. В случай, че даден състезател се откаже или бъде дисквалифициран по време на срещата се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди отказването или дисквалификацията, освен ако не е посочено друго в правилата на съответния вид залог. Всички останали залози, за които не са определени резултати, се считат за познати с коефициент "1".
   5. При прекъсване на срещата и недоиграване в рамките на 36 часа се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди прекъсването й. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на срещата, се считат за познати с коефициент "1".
   6. При определяне на резултатите ще бъде използвана информацията от официалният интернет сайт на турнира или на организатора на турнира.

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди победителя в срещата (1, 2).

   Сбор точки (нечетен/четен) - първи гейм – участникът трябва да предвиди дали общия сбор от точките отбелязани в първия гейм на срещата ще е нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.

   Точен резултат (в геймове) – участникът трябва да предвиди точния резултат от спечелените геймове в срещата.
   Възможни изходи:
   При 2 от 3 гейма – 2-0; 2-1; 0-2; 1-2.
   При 3 от 5 гейма – 3-0; 3-1; 3-2; 0-3; 1-3; 2-3.

   Сбор точки (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общия сбор от точките в срещата ще бъде по–малък или по–голям от определения от Еврофутбол ООД.

   Сбор геймове (точен брой) – участникът трябва да предвиди точния брой геймове в срещата.

   Победител първи гейм – участникът трябва да познае състезателя, който ще спечели първия гейм в срещата. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Победител втори гейм – участникът трябва да познае състезателя, който ще спечели втория гейм в срещата. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Победител трети гейм – участникът трябва да познае състезателя, който ще спечели третия гейм в срещата. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Победител четвърти гейм – участникът трябва да познае състезателя, който ще спечели четвъртия гейм в срещата. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Победител пети гейм – участникът трябва да познае състезателя, който ще спечели петия гейм в срещата. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Хендикап (точки) – участникът трябва да предвиди кой от двамата състезатели ще спечели по-голям брой от точките в срещата, коригиран с предварително зададено предимство за един от състезателите (нецяло число). Възможните изходи са 1 и 2. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Първи гейм – Хендикап Точки – участникът трябва да предвиди кой от двамата състезатели ще спечели по-голям брой от точките в първия гейм, коригиран с предварително зададено предимство за един от състезателите (нецяло число). Възможните изходи са 1 и 2. В случай, че геймът остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1".

  • Скуош

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт скуош:

   Общи правила

   1. Печалбите се определят на база резултатите, определени от Еврофутбол ООД, на база резулатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор на срещата не обявява статистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.

   2. В случай, че даден състезател не започне срещата поради контузия, заболяване и др., всички приети залози за съответната среща се определят за познати с коефициент "1".

   3. В случай, че даден състезател се откаже или бъде дисквалифициран по време на срещата се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди отказването или дисквалификацията, освен ако не е посочено друго в правилата на съответния вид залог. Всички останали залози, за които не са определени резултати, се считат за познати с коефициент "1".

   4. При прекъсване на срещата и недоиграване в рамките на 36 часа се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди прекъсването й. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на срещата, се считат за познати с коефициент "1".

   5. При възникване на специфични условия, непозволяващи определяне по безспорен начин на изхода от даден вид залог, Еврофутбол ООД може да определи в полза на участниците всички изходи от този вид залог за познати с коефициент "1".

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди изхода от срещата. Възможните изходи са 1 и 2.

   Победител първи сет – участникът трябва да познае състезателя, който ще спечели първия сет.


   Победител втори сет
   – участникът трябва да познае състезателя, който ще спечели втория сет в срещата.


   Победител трети сет
   – участникът трябва да познае състезателя, който ще спечели третия сет в срещата.


   Победител четвърти сет
   – участникът трябва да познае състезателя, който ще спечели четвъртия сет в срещата.


   Победител пети сет
   – участникът трябва да познае състезателя, който ще спечели петия сет в срещата.


   Хендикап
   – участикът трябва да предвиди изхода от срещата, коригиран с предварително зададено предимство в резултата от точките за един от състезателите (нецяло число). Възможните изходи са 1 и 2.


   Хендикап първи сет (точки)
   – участникът трябва да предвиди изхода от сета, коригиран с предварително зададено предимство в резултата от точките за един от състезателите (нецяло число).


   Сбор точки (под/над)
   – участникът трябва да предвиди дали общия сбор от точките в срещата ще бъде по–малък или по–голям от определения от Еврофутбол ООД.


   Сбор точки в първия сет (под/над)
   – участникът трябва да предвиди дали общия сбор от точките в първия сет ще бъде по–малък или по–голям от определения от Еврофутбол ООД.


   Сбор точки (нечетен/четен)
   - първи сет – участникът трябва да предвиди дали общия сбор от точките отбелязани в първия сет на срещата ще е нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.

   Точен резултат (сетове) – участникът трябва да предвиди точния резултат от спечелените сетове в срещата.
   Възможни изходи:
   3–0, 3–1, 3–2, 0–3, 1–3, 2–3.

   Възможни изходи:
   2–0, 2–1, 0–2, 1–2.

   Сбор сетове (точен брой) – участникът трябва да предвиди точния брой сетове в срещата.
   Възможни изходи:
   3, 4, 5.

   Възможни изходи:
   2, 3.

  • Шахмат

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт шахмат:

   Общи правила

   1. За шахматни срещи са валидни резултатите, получени според регламента определен от организатора на турнира.
   2. При определяне на резултатите от дадени видове залози ще бъде използвана статистика от официалният интернет сайт на дадения турнир.
   3. В случай, че даден състезател не започне срещата поради заболяване или друга причина, всички приети залози за съответната среща се определят за познати с коефициент "1".
   4. В случай, че даден състезател се откаже или бъде дисквалифициран по време на срещата се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди отказването или дисквалификацията, освен ако не е посочено друго в правилата на съответния вид залог. Всички останали залози, за които не са определени резултати, се считат за познати с коефициент "1".
   5. При прекъсване на срещата и недоиграване в рамките на 36 часа се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди прекъсването й. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на срещата, се считат за познати с коефициент "1".
   6. При възникване на специфични условия, непозволяващи определяне по безспорен начин на изхода от даден вид залог, Еврофутбол ООД може да определи в полза на участниците всички изходи от този вид залог за познати с коефициент "1".

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди изхода от срещата (1, Х, 2).

   Световен шампион – участникът трябва да познае,кой ще стане световен шампион,независимо от метода на победа – в редовните 12 партии или след изиграването на допълнителни партии до окончателното определяне на победителя.

   Брой ремита – участникът трябва да предвида общия брой ремита в редовните 12 партии.

   Спечелени партии – участникът трябва да познае дали броя на спечелените партии от посочения шахматист в редовните 12 партии ще бъде по-малък или по-голям от определения от Еврофутбол ООД.

   Кой ще отстрани съперника си – участникът трябва да предвиди състезателя, който ще отстрани съперника си. При определяне на печалбите са валидни резултатите от квалификационния етап. Резултата от мача се определя по сумата от всички партии, от които се състои мача.

  • Боулс

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт боулс:

   Общи правила

   1. Печалбите се определят на база резултатите, определени от Еврофутбол ООД, на база резулатите, обявени от официалния организатор на съответната среща. В случай, че официалният организатор на срещата не обявява статистически данни, резултатите се определят на база минимум два независими един от друг източника.
   2. В случай, че даден състезател не започне срещата поради контузия, заболяване и др., всички приети залози за съответната среща се определят за познати с коефициент "1".
   3. В случай, че даден състезател се откаже или бъде дисквалифициран по време на срещата се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди отказването или дисквалификацията, освен ако не е посочено друго в правилата на съответния вид залог. Всички останали залози, за които не са определени резултати, се считат за познати с коефициент "1".
   4. При прекъсване на срещата и недоиграване в рамките на 36 часа се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди прекъсването й. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на срещата, се считат за познати с коефициент "1".
   5. При възникване на специфични условия, непозволяващи определяне по безспорен начин на изхода от даден вид залог, Еврофутбол ООД може да определи в полза на участниците всички изходи от този вид залог за познати с коефициент "1".

   Специфични правила

   Краен изход – участникът трябва да предвиди победителя в срещата (1, 2). За срещи от турнири, в които регламентът позволява равенство възможните изходи са: 1, Х, 2.

   Сбор сетове – участникът трябва да предвиди, колко сета ще бъдат изиграни в срещата.
   Ако мачът не завърши, всички залози за сбор сетове се определят за познати коефициент "1", освен случаите когато вече е определен резултат (прекъсването е след започването на последния възможен сет в срещата-трети при 2 от 3).

    

   Точен резултат (сетове) – участникът трябва да предвиди точния резултат от спечелените сетове в срещата.
   Възможни изходи: 1.5:0.5; 0.5:1.5; 0-2; 1-2; 2-0; 2-1.

   Победител първи сет – участникът трябва да познае състезателя, който ще спечели първия сет в срещата. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Равенство няма залог - първи сет – участникът трябва да предвиди изхода в първият сет на срещата (1 или 2).
   В случаите, когато първият сет на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.

   Сбор геймове първи сет (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от геймовете, изиграни в първия сет на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от определениа от Еврофутбол граница. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато вече е определен резултат: общият сбор от геймовете изиграни в сета до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определената от Еврофутбол граница.

   Първи сет – Хендикап Геймове - участникът трябва да предвиди кой от двамата състезатели ще спечели по-голям брой от геймовете в първи сет, коригиран с предварително зададено предимство за един от състезателите (нецяло число). Възможните изходи са 1 и 2. В случай на отказване или дисквалификация на състезател залозите се определят за познати с коефициент "1".

   Сбор геймове първи сет - играч 1 – участникът трябва да предвиди дали броя спечелени геймове в първия сет от играч 1 (посочения като домакин) ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите,когато е определен резултат: броят спечелени геймове от играч 1 до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определената от Еврофутбол граница.

   Сбор геймове първи сет - играч 2 – участникът трябва да предвиди дали броя спечелени геймове в първия сет от играч 2 (посочения като гост) ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница. В случай, че сета остане незавършен залозите се определят за познати с коефициент "1", с изключение на случаите, когато е определен резултат: броят спечелени геймове от играч 2 до момента на отказването или дисквалификацията е по-голям от определената от Еврофутбол граница.

  • Зимни спортове

   Запознайте се с общите и специфични правила на зимни спортове.
   Спортовете, които включва тази секция са: Ски алпийски дисциплини, Ски скокове, Ски бягане, Ски свободен стил, Северна комбинация, Биатлон, Скелетон, Спортни шейни, Бобслей, Шорттрек, Бързо пързаляне с кънки, Фигурно пързаляне и Сноуборд.

   Общи правила

   1. При определяне на резултатите за дадени залози се вземат предвид обявените в официалния сайт на организатора на турнира резултати и статистически данни.
   2. В случай, че в резултатите от дадено състезание бъдат направени промени 36 часа или повече след приключване на състезанието, тези промени няма да се зачитат при определяне на печалбите.
   3. В случай, че даден състезател не стартира в състезанието (или етапа от състезанието, за който са предложени залозите) поради контузия, заболяване и др. всички залози приети за съответния състезател се определят за познати с коефициент "1".
   4. При отлагане на състезанието или прекъсване и непродължаването му в рамките на 36 часа се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди прекъсването му. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на състезанието, се считат за познати с коефициент "1".

   Специфични правила

   Двубой – за дадено състезание (или етап от състезание), Еврофутбол може да предложи залози между двама състезатели или два отбора за краен изход тип "Двубой", като участникът трябва да предвиди кой от двамата състезатели (отбора) ще завърши на по-предно място в официалното крайно класиране на състезанието обявено от организатора на състезанието.
   В случаите, когато залозите са за състезание, включващо повече от един етап (квалификации, четвъртфинали, полуфинали, финал), и състезателите (отборите) отпаднат преди финала, победител е състезателя (отбора) класирал се за по-преден етап от състезанието. Ако и двамата състезателя (двата отбора) завършат състезанието в един и същи етап, победител е състезателя (отбора) постигнал по-добър резултат в етапа, в който двамата състезателя (двата отбора) са приключили участието си в състезанието. При равенство в този резултат или дисквалификация на един от състезателите (отборите) по което и да е време на състезанието, всички залози се определят за познати с коефициент "1".

   Двубои, в които участва един и същи състезател, не могат да бъдат комбинирани помежду си.

  • Колоездене

   Запознайте се с общите и специфични правила на спорт колоездене:

   Общи правила

   1. При определяне на резултатите за дадени залози се вземат предвид обявените в официалния сайт на организатора на турнира резултати и статистически данни.
   2. В случай, че в резултатите от дадено състезание(или етап от състезанието) бъдат направени промени 36 часа или повече след приключване на състезанието, тези промени няма да се зачитат при определяне на печалбите.
   3. В случай, че даден състезател не стартира в състезанието (или етапа от състезанието, за който са предложени залозите) поради контузия, заболяване и др. всички залози приети за(или срещу) съответния състезател се определят за познати с коефициент "1".
   4. При отлагане на състезанието или прекъсване и непродължаването му в рамките на 36 часа се изплащат печалбите за видовете залози, за които са въведени резултати преди прекъсването му. Всички останали залози, за които не са определени резултати преди прекъсването на състезанието, се считат за познати с коефициент "1".

   Специфични правила

   Двубой – Еврофутбол може да предложи залози между двама състезатели или два отбора за краен изход тип "Двубой", като участникът трябва да предвиди кой от двамата състезатели (отбора) ще победи в двубоя.
   Двубоите могат да бъдат както за цялото състезание, така и за отделните етапи от него. Еврофутбол може да предложи този тип залози както за генералното класиране, така и за класирането за най-добър катерач, класиране по точки, най-добре представил се млад състезател в генералното класиране и т.н.
   Резултатите от двубоя се уреждат на база официалното крайно класиране за дадения етап или други официални резултати, обявени от организатора на състезанието.
   В случаите, когато един от двамата състезатели не завърши етапа, за победител се определя съперникът му. Ако и двамата състезатели не завършат етапа, всички залози се определят за познати с коефициент "1".

  • Залози на живо

   Запознайте се с общите правила на залози на живо:

   Общи правила

   1. Максималният залог се определя от Еврофутбол ООД за всеки от талон в зависимост от комбинацията, заложена в него.
   2. Видовете залози, които се приемат по време на срещата, са обозначени в програма. Крайният срок за приемане на всеки вид залог е до минутата на определяне на резултата от него. Залозите, приети в минутата на определяне на резултата и/или след това, се считат за познати с коефициент "1". Залозите, които не са обозначени в програма, се приемат до началото на срещата.
   3. Различни видове залози за една и съща среща не могат да бъдат комбинирани помежду си, с изключение на обозначените в програмата. Всички залози на живо могат да се комбинират с предвиждания за други срещи и/или състезания, включени в програмата.
   4. Еврофутбол ООД по всяко време може да спре временно или окончателно приемането на даден вид залог, както и да разреши приемането на други видове залози, невключени в печатната програма.
   5. След старта на срещата, талони не се анулират.
   6. Резултатите се въвеждат по време на срещата и/или след нейния край.
   7. Информация за срещата като дата, начален час, текущ резултат, които са посочени в програмата и на уебсайта, са само с информативна цел. Еврофутбол ООД не носи отговорност за грешки или промени в информацията за конкретен мач.
   8. За всички останали въпроси, неуредени в настоящите правила, се прилагат правилата на отделните спортове и/или отделните видове залози, описани за тях.

  • Дългосрочни (Ante post) залози

   • Еврофутбол може да даде възможност за дългосрочни залози като например залози за победител в турнира, победител в груповата фаза на даден турнир, отборът, който се класира, независимо от точки, продължение, наказателни удари, играч, спечелил най-много точки, преодолял съперника си, Отличените с наградата на най-добър играч в дадена лига и т.н.
   • Всички дългосрочни (Ante post) залози се уреждат въз основа на печелившия отбор/играч в зависимост от крайния изход, според избора на участника за дадено състезание, турнир, мач и др.
   • Ако отбор/играч стартира в дадено състезание, турнир или мач, всички залози за този отбор/играч ще се считат за валидни.
   • Ако по някаква причина отборът/играчът не стартира в дадено състезание, турнир или мач, тогава всички залози за този отбор/играч ще се считат за познати с коефициент "1".
   • Печалби се изплащат след публикуване на официалните резултати от организаторите на турнира или първенството.
   • В случай, че повече от един отбор или състезател, се класират на едно и също място, за което са приемани залози и е определено за печелившо, при определяне на печалбите, коефициентът на позналия състезател или отбор, се дели на броя състезатели/отбори, класирани на същото място и печалбата се определя като получения коефициент се умножи по залога. Ако получения коефициент е по-малък от 1, той се закръглява на 1.
   • В случай, че повече от един изход от даден вид залог (например определяне на две най-резултатни групи) бъдат определени за печеливши, при определяне на печалбите, коефициентът на познатите изходи, се дели на броя на печелившите изходи и печалбата се определя като получения коефициент се умножи по залога. Ако получения коефициент е по-малък от 1, той се закръглява на 1.
   • Прогноза за Победител в съответното първенство не може да се комбинира със срещите от същото първенство.
   • Прогнози за Шампион в Шампионска лига и Победител в групите на надпреварата не могат да се комбинират помежду си, както и с отделни мачове от турнира.
   • Прогнози за Шампион в Лига Европа и Победител в групите на надпреварата не могат да се комбинират помежду си, както и с отделните срещи от турнира.
   • Залози на взаимносвързани събития, не могат да бъдат комбинирани в една колонка (например: Залози за един и същи отбор, състезател, среща и т.н.).
   • Участникът има право да поиска чрез букмейкъра да му бъде определен коефициент и за друг изход за даден вид залог, освен посочените в програмата. Еврофутбол ООД си запазва правото да реши, дали да предложи на участника този залог и при какъв коефициент.

   Специфични правила

   Познай 1/8 Финалистите – участникът трябва да предвиди двата отбора, които ще се класират за етапа на 1/8 финалите от съответната група на турнира.

   Точно класиране в групата – участникът трябва да предвиди точното класиране в съответната група на турнира. Редът, в който отборите са посочени в програмата отговаря на реда на класирането им в групата, обявено от организатора на турнира.

   Познай първите двама в групата – участникът трябва да предвиди двата отбора, които ще се класират на първите две места в съответната група на турнира с точното им класиране. Редът, в който отборите са посочени в програмата отговаря на реда на класирането им в групата, обявено от организатора на турнира.

   Двойно предвиждане в групата – участникът трябва да предвиди отборите, които ще се класират на първо и второ място в групата, без значение на подреждането им.

   Познай първите трима в групата – участникът трябва да предвиди трите отбора, които ще се класират на първите три места в съответната група на турнира с точното им класиране. Редът, в който отборите са посочени в програмата отговаря на реда на класирането им в групата, обявено от организатора на турнира.

   Да се класира втори в групата – участникът трябва да познае отбора, класирал се на второ място в групата.

   Да се класира трети в групата – участникът трябва познае отбора, класирал се на трето място в групата.

   Да се класира последен в групата – участникът трябва познае отбора, класирал се на последно място в групата.

   Да отпадне в групите – участникът трябва да предвиди, дали отборът ще отпадне в групите.

   Най-резултатна група – участникът трябва да предвиди, в коя група ще бъдат ще бъдат отбелязани най-много голове. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалната статистика, обявена от организатора на турнира.

   Най-резултатен мач в групата – участникът трябва да предвиди срещата, в която ще бъдат отбелязани най-много голове.

   Най-резултатен мач в групите – участникът трябва да предвиди в коя срещата от групите, ще бъдат отбелязани най-много голове.

   Група с най-малко отбелязани голове – участникът трябва да предвиди групата, в която ще бъдат отбелязани най-малко голове.

   Най-резултатен отбор в групата – участникът трябва да предвиди отборът, който ще отбележи най-много голове в съответната група. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалната статистика, обявена от организатора на турнира.

   Да спечели мач в групата – участникът трябва да предвиди, дали дадения отбор ще спечели мач в групата.

   Да спечели всички мачове в групата – участникът трябва да предвиди, дали дадения отбор ще спечели всички мачове в групата.

   От коя група ще е шaмпионът? – участникът трябва да предвиди, в коя група ще стартира отборът, който ще стане шампион на турнира.

   От кой континент ще е шaмпионът? – участникът трябва да предвиди от кой континент ще бъде отбора, който ще стане шампион на турнира.

   Най-добър отбор (континент) – участникът трябва да предвиди отбора от съответния континент (например Европа, Африка и т.н.), който ще се класира на по-предно място в крайното класиране на турнира. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалното класиране, обявено от организатора на турнира. За този вид залог отборът на Австралия се отнася към континент Азия.

   Отбор отбелязал най-бързия гол на турнира – участникът трябва да предвиди отбора, който ще отбележи най-бързия гол в турнира (при определяне на победителя се взима предвид минутата на отбелязване на съответния гол в срещата). При определяне на печелившия изход се взима предвид официалната статистика, обявена от организатора на турнира.

   Колко гола ще бъдат отбелязани от най-добрия реализатор – участникът трябва да предвиди, колко гола ще бъдат отбелязани от носителя на златната обувка. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалната статистика, обявена от организатора на турнира.

   Отбор с най-много допуснати голове – участникът трябва да предвиди, кой отбор ще допусне да му бъдат отбелязани най–много голове. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалната статистика, обявена от организатора на турнира.

   Кой отбор ще изпълни първата дузпа в турнира – участникът трябва да предвиди кой отбор ще изпълни първата дузпа в турнира (дузпите, изпълнени след продълженията( 120 мин), не се зачитат).

   Отбор с най-малко допуснати голове – участникът трябва да предвиди, кой отбор ще допусне да му бъдат отбелязани най–малко голове. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалната статистика, обявена от организатора на турнира.

   Отбор с най-малко отбелязани голове – участникът трябва да предвиди, кой отбор ще отбележи най–малко голове. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалната статистика, обявена от организатора на турнира.

   Срещи без допуснат гол (точен брой) - Отбор – участникът трябва да предвиди, в колко от изиграните срещи отборът няма да получи гол. Головете, отбелязани от дузпи, изпълнени след изиграване на продълженията (120мин.), не се зачитат.

   Ще има ли Хетрик в турнира – участникът трябва да предвиди, дали в турнира ще бъде отбелязан хетрик (три или повече гола, отбелязани от един и същи състезател в една и съща среща). Автоголовете не се зачитат. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалната статистика, обявена от организатора на турнира.

   Колко отбора няма да отбележат гол в турнира – участникът трябва да предвиди броя на отборите, които няма да отбележат гол на турнира.

   Познай първите двама в турнира – участникът трябва да предвиди двата отбора, които ще се класират на първите две места (шампион и вицешампион) на турнира с точното им класиране. Редът, в който отборите са посочени в програмата отговаря на реда им в крайното класиране, обявено от организатора на турнира.

   Познай първите трима в турнира – участникът трябва да предвиди отборите, които ще се класират на първите три места на турнира с точното им подреждане. Редът, в който отборите са посочени в програмата отговаря на реда им в крайното класиране, обявено от организатора на турнира.

   Познай финалистите – участникът трябва да предвиди отборите, които ще се класират на финала.

   Общ брой отбелязани голове в груповата фаза – участникът трябва да предвиди, дали общата сума от головете, отбелязани от дадения отбор в груповата фаза, ще бъде под или над определената от Еврофутбол граница. При определяне на печелившия изход се взимат предвид само головете, отбелязани от отбора по време на груповата фаза.

   Общ брой допуснати голове в груповата фаза – участникът трябва да предвиди, дали общата сума от головете, допуснати от дадения отбор в груповата фаза, ще бъде под или над определената от Еврофутбол граница. При определяне на печелившия изход се взимат предвид само головете, допуснати от отбора по време на груповата фаза.

   Да отпадне на дузпи – участникът трябва да предвиди, дали даденият отбор или отбори ще бъдат елиминирани с дузпи.

   Да се класира на 1/8 финалите – участникът трябва да предвиди, дали отборът ще се класира на 1/8 финалите или кой от отборите ще се класира на 1/8 финалите.

   Да се класира на 1/4 финалите – участникът трябва да предвиди, дали отборът ще се класира на 1/4 финалите или кой от отборите ще се класира на 1/4 финалите.

   Да се класира на 1/2 финалите – участникът трябва да предвиди, дали отборът ще се класира на 1/2 финалите или кой от отборите ще се класира на 1/2 финалите.

   Да се класира на финала – участникът трябва да предвиди, дали отборът ще участва на финала или кой от отборите ще участва на финала.

   Да завърши в първите три – участникът трябва да предвиди дали отбора ще се класира на едно от първите три места на турнира.

   Да завърши в първите четири – участникът трябва да предвиди дали отбора ще се класира на едно от първите четири места от дадената лига. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалното класиране, обявено от организатора на лигата.

   Колко отбора от континент ще се класират на 1/8 финалите – участникът трябва да познае точния брой отбори от съответния континент (например Европа, Азия и т.н.), които ще се класират за етапа на 1/8 финалите на турнира.

   Фаза на елиминиране – участникът трябва да предвиди, на кой етап от турнира ще бъде елиминиран отбора.

   Голмайстор - носител на златната обувка – участникът трябва да предвиди играча който ще бъде определен от организаторите на турнира за Носител на златната обувка. (За носител на златната обувка се счита футболистът отбелязал най-много голове в турнира. При повече от един футболист с равен брой голове се гледат броя направени асистенции. При ново равенство за носител се определя футболистът с най-малко изиграни минути). Участникът има право да поиска чрез букмейкъра да му бъде определен коефициент и за друг голмайстор, освен посочените в програмата. Еврофутбол ООД си запазва правото да реши, дали да предложи на участника този залог и при какъв коефициент.

   Голмайстор - отбор – участникът трябва да предвиди играча, който ще отбележи най-много голове за отбора си в турнира. В случай че най-много голове са вкарани от двама или повече играчи, коефициентът на всеки от тях се разделя на броя им и печалбата се определя като получения коефициент се умножи по залога. Ако полученият коефициент е по-малък от 1, той се закръглява на 1. Участникът има право да поиска чрез букмейкъра да му бъде определен коефициент и за друг голмайстор, освен посочените в програмата. Еврофутбол ООД си запазва правото да реши, дали да предложи на участника този залог и при какъв коефициент.
   Важат голове, отбелязани в редовното време и продълженията (2 x 15 мин). Дузпите след изиграване на продълженията (120 мин.) не се зачитат.

   Голмайстор - Шампион – участникът трябва да предвиди едновременно играчът, който ще отбележи най-много голове в турнира и отборът, който ще стане Шампион на турнира.В случай, че най-много голове са вкарани от двама или повече играчи, коефициента на всеки от тях се разделя на броя им и печалбата се определя като получения коефициент се умножи по залога. Ако полученият коефициент е по-малък от 1, той се закръглява на 1. Участникът има право да поиска чрез букмейкъра да му бъде определен коефициент и за друг голмайстор, освен посочените в програмата. Еврофутбол ООД си запазва правото да реши, дали да предложи на участника този залог и при какъв коефициент.
   Важат голове, отбелязани в редовното време и продълженията (2 x 15 мин). Дузпите след изиграване на продълженията (120 мин.) не се зачитат.

   Голмайстор - група – участникът трябва да предвиди играча, който ще отбележи най-много голове в групата. В случай, че най-много голове са вкарани от двама или повече играчи, коефициентът на всеки от тях се разделя на броя им и печалбата се определя като получения коефициент се умножи по залога. Ако полученият коефициент е по-малък от 1, той се закръглява на 1. Участникът има право да поиска чрез букмейкъра да му бъде определен коефициент и за друг голмайстор, освен посочените в програмата. Еврофутбол ООД си запазва правото да реши, дали да предложи на участника този залог и при какъв коефициент.

   Голмайстор – участникът трябва да предвиди играча който ще отбележи най-много голове в турнира.
   В случай, че най-много голове са вкарани от двама или повече играчи, коефициента на всеки от тях се разделя на броя им и печалбата се определя като получения коефициент се умножи по залога. Ако полученият коефициент е по-малък от 1, той се закръглява на 1. Участникът има право да поиска чрез букмейкъра да му бъде определен коефициент и за друг голмайстор, освен посочените в програмата. Еврофутбол ООД си запазва правото да реши, дали да предложи на участника този залог и при какъв коефициент.
   Важат голове, отбелязани в редовното време и продълженията (2 x 15 мин). Дузпите след изиграване на продълженията (120 мин.) не се зачитат.

   Най-полезен играч (MVP) в редовния сезон – участникът трябва да познае състезателя, който ще бъде определен за най-полезен играч (MVP) в редовния сезон според официалния организатор на турнира. Участникът има право да поиска чрез букмейкъра да му бъде определен коефициент и за друг състезател, освен посочените в програмата. Еврофутбол ООД си запазва правото да реши, дали да предложи на участника този залог и при какъв коефициент.

   Играч - общ брой голове в турнира "под/над" – участникът трябва да предвиди, дали общият брой отбелязани голове в турнира от даден играч ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница. Важат головете в редовното време и продълженията. Головете, отбелязани от дузпи, изпълнени след изиграване на продълженията (120мин.), не се зачитат. В случай, че играчът не вземе участие в нито една от срещите на отбора си в турнира, залозите се определят за печеливши с коефициент "1".

   Брой спечелени точки – участникът трябва да предвиди точния брой точки спечелени от отбора в груповата фаза на турнира. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалното класиране, обявено от организатора на турнира.

   Общ брой точки (интервал) – участникът трябва да предвиди броя на точките, спечелени от отбора в груповата фаза на турнира, като Еврофутбол предварително е задал граници (например: под 2,от 2 до 3, над 3). При определяне на печелившия изход се взима предвид официалното класиране, обявено от организатора на турнира.

   Общ брой голове в турнира – участникът трябва да предвиди, дали общият брой отбелязани голове в турнира ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница. Автоголовете се зачитат. Головете, отбелязани от дузпи, изпълнени след изиграване на продълженията (120мин.), не се зачитат.

   Общ брой голове в групата – участникът трябва да предвиди, дали общият брой отбелязани голове в дадена група ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница. Автоголовете се зачитат. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалната статистика, обявена от организатора на турнира.

   Общ брой отбелязани голове в групите – участникът трябва да предвиди, дали общият брой отбелязани голове от всички отбори в груповата фаза ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница. Автоголовете се зачитат.

   Общ брой голове в най-резултатния мач – участникът трябва да предвиди, дали общият брой отбелязани голове в редовното игрално време (90 мин.) на най резултатната среща на турнира ще бъде в един от посочените интервали. Автоголовете се зачитат.

   Общ брой корнери – участникът трябва да предвиди, дали общият брой корнери в турнира ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница. Важат само корнерите за редовното игрално време.

   Общ брой жълти картони – участникът трябва да предвиди, дали общият брой жълти картони в турнира ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница. Картоните в продълженията не се зачитат. Важат само за играчите на терена (ако треньор или резерва получи картон, той не се счита за този вид залог). Втори жълт картон, водещ до червен картон не се зачита.. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалната статистика, обявена от организатора на турнира.

   Общ брой жълти картони (интервал) – участникът трябва да предвиди, дали общият брой жълти картони в турнира ще бъде в един от посочените интервали. Картоните в продълженията не се зачитат. Важат само за играчите на терена (ако треньор или резерва получи картон, той не се счита за този вид залог). Втори жълт картон, водещ до червен картон не се зачита. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалната статистика, обявена от организатора на турнира.

   Общ брой червени картони – участникът трябва да предвиди, дали общият брой червени картони в турнира ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница. Картоните в продълженията не се зачитат. Важат само за играчите на терена (ако треньор или резерва получи картон, той не се счита за този вид залог ). При определяне на печелившия изход се взима предвид официалната статистика, обявена от организатора на турнира.

   Общ брой червени картони (интервал) – участникът трябва да предвиди, дали общият брой червени картони в турнира ще бъде в един от посочените интервали. Картоните в продълженията не се зачитат. Важат само за играчите на терена (ако треньор или резерва получи картон, той не се счита за този вид залог). При определяне на печелившия изход се взима предвид официалната статистика, обявена от организатора на турнира.

   Общ брой червени картони в групата – участникът трябва да предвиди, дали общият брой червени картони в групата ще бъде в един от посочените интервали. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалната статистика, обявена от организатора на турнира.

   Кой отбор ще получи най-много жълти картони – участникът трябва да познае отбора, който ще получи най-много жълти картони в турнира. Картоните, отсъдени в продълженията, се зачитат. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалната статистика, обявена от организатора на турнира.

   Най-резултатен отбор в турнира – участникът трябва да предвиди отборът, който ще отбележи най-много голове в турнира. Дузпите, изпълнени след продълженията (120 мин), не се зачитат. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалната статистика, обявена от организатора на турнира.

   Отстраняване с дузпи – Колко мача от турнира ще бъдат решени чрез отстраняване с дузпи.

   Брой равенства в групата – участникът трябва да предвиди точния брой срещи, които ще завършат с равенство (X) в груповата фаза на турнира.

   Брой равенства (0:0) в групата – участникът трябва да предвиди точния брой срещи, които ще завършат при резултат (0: 0) в груповата фаза на турнира.

   Брой срещи с продължения – участникът трябва да предвиди, в колко срещи от турнира ще има продължения (2 по 15мин.) след изиграване на редовните 90 минути.

   Брой победи в групата – участникът трябва да предвиди точния брой срещи, спечелени от отбора в груповата фаза на турнира. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалната статистика, обявено от организатора на турнира.

   Общ брой точки (под/над) – участникът трябва да предвиди, дали броя на точките, спечелени от отбора в груповата фаза на турнира ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалното класиране, обявено от организатора на турнира.

   Общ брой отбелязани голове в турнира – участникът трябва да предвиди, дали общият брой отбелязани голове от отбора в турнира ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница. Автоголовете се зачитат. Головете, отбелязани от дузпи, изпълнени след изиграване на продълженията (120мин.), не се зачитат.

   Брой равенства в турнира – участникът трябва да предвиди точния брой срещи в турнира, на които редовното игрално време ще завърши с равенство (X).

   Брой равенства (0:0) в турнира – участникът трябва да предвиди точния брой срещи в турнира, на които редовното игрално време ще завърши при резултат (0: 0).

   Брой автоголове в турнира – учасникът трябва да предвиди, дали общият брой отбелязани автоголове в турнира ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница. Автоголовете, отбелязани в продълженията, се зачитат.

   Брой отбори с 0 (нула) точки – участникът трябва да предвиди точния брой отбори които няма да спечелят точки в турнира. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалната статистика, обявено от организатора на турнира.

   Брой срещи с Гол/Гол в групата – учасникът трябва да предвиди, дали общият брой от срещи в който и двата отбора ще отбележат гол в груповата фаза на турнира ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Отбор с най-малко допуснати голове в групата – участникът трябва да предвиди, кой отбор ще допусне да му бъдат отбелязани най–малко голове в груповата фаза. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалната статистика, обявена от организатора на турнира.

   Брой срещи с Под/Над в групата – участникът трябва да предвиди общият брой от срещи, в които броят на отбелязаните голове ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница.

   Общ брой отбелязани дузпи – участникът трябва да предвиди, дали общият брой отбелязани дузпи в турнира ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница. Дузпите, отбелязани след изиграване на продълженията (120мин.), не се зачитат.

   Общ брой пропуснати дузпи – участникът трябва да предвиди, дали общият брой пропуснати дузпи в турнира ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница. Дузпите, пропуснати след изиграване на продълженията (120мин.), не се зачитат.

   Общ брой голове в турнира (интервал) – участникът трябва да предвиди, дали общият брой отбелязани голове в редовното игрално време (90 мин.) от срещите на турнира ще бъде в един от посочените интервали.

   Играч на турнира – участникът трябва да познае футболиста, който ще бъде определен за най-добър играч според официалния организатор на турнира. Участникът има право да поиска чрез букмейкъра да му бъде определен коефициент и за друг футболист, освен посочените в програмата. Еврофутбол ООД си запазва правото да реши, дали да предложи на участника този залог и при какъв коефициент.

   Вратар на турнира – участникът трябва да познае вратаря, който ще бъде определен за най-добър вратар според официалния организатор на турнира. Участникът има право да поиска чрез букмейкъра да му бъде определен коефициент и за друг вратар, освен посочените в програмата. Еврофутбол ООД си запазва правото да реши, дали да предложи на участника този залог и при какъв коефициент.

   Носител на "Златната топка" – участникът трябва да познае футболиста,който ще бъде определен за носител на "Златната топка"- награда за най-добър играч на турнира според официалния организатор на турнира. Участникът има право да поиска чрез букмейкъра да му бъде определен коефициент и за друг футболист, освен посочените в програмата. Еврофутбол ООД си запазва правото да реши, дали да предложи на участника този залог и при какъв коефициент.

   Носител на "Златната ръкавица" – участникът трябва да познае футболиста,който ще бъде определен за носител на "Златната ръкавица" - награда за най-добър вратар според официалния организатор на турнира. Участникът има право да поиска чрез букмейкъра да му бъде определен коефициент и за друг футболист, освен посочените в програмата. Еврофутбол ООД си запазва правото да реши, дали да предложи на участника този залог и при какъв коефициент.

   Най добър млад играч – участникът трябва да познае футболиста, който ще бъде определен за най-добър млад играч според официалния организатор на турнира. Участникът има право да поиска чрез букмейкъра да му бъде определен коефициент и за друг футболист, освен посочените в програмата. Еврофутбол ООД си запазва правото да реши, дали да предложи на участника този залог и при какъв коефициент.

   Кой съдия ще ръководи финалния мач? – участникът трябва да познае съдията, който ще бъде определен да ръководи финалния мач на турнира. Участникът има право да поиска чрез букмейкъра да му бъде определен коефициент и за друг съдия, освен посочените в програмата. Еврофутбол ООД си запазва правото да реши, дали да предложи на участника този залог и при какъв коефициент.

   Двубой - държави – участникът трябва да предвиди кой от двата отбора ще завърши на по-предно място. Равен изход (Х) има когато отборите отпаднат в един и същи етап. В случай, че не е предложен залог за равен изход (Х), при определяне на печелившия изход се взима предвид официалното класиране, обявено от организатора на турнира.

   Двубой - държави (голове) – участникът трябва да предвиди кой от двата отбора ще отбележи повече голове. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалното класиране, обявено от организатора на турнира. В случай, че не е предложен за залог равен изход (Х), при равен брой голове, залозите се връщат на участниците.

   Двубой - държави групова фаза (голове) – участникът трябва да предвиди кой от двата отбора ще отбележи повече голове в груповата фаза на турнира. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалното класиране, обявено от организатора на турнира. В случай, че не е предложен за залог равен изход (Х), при равен брой голове, залозите се връщат на участниците.

   Двубой - голмайстори – участникът трябва да предвиди кой от двамата състезателя ще отбележи повече голове. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалното класиране, обявено от организатора на турнира. При равен брой отбелязани голове се зачита правилото за - носител на златната обувка.

   Общ брой голове в първите полувремена на турнира – участникът трябва да предвиди, дали общият брой отбелязани голове в първото полувреме на турнира ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница. Автоголовете се зачитат. Зачитат се голове отбелязани само в първото полувреме.

   Общ брой голове във вторите полувремена на турнира – участникът трябва да предвиди, дали общият брой отбелязани голове във второто полувреме на турнира ще бъде по-малък или по-голям от определена от Еврофутбол граница. Автоголовете се зачитат. Зачитат се голове отбелязани само във второто полувреме.

   Шампион за първи път – участникът трябва да предвиди, дали шампиона печели купата за първи път в своята история.

   От коя държава ще е шaмпионът? – участникът трябва да предвиди от коя държава ще бъде отбора, който ще стане шампион на турнира.

   Да изпадне – участникът трябва да предвиди, дали отборът ще изпадне от дадената лига. При определяне на печелившия изход се взима предвид официалното класиране, обявено от организатора на лигата.

   Олимпийски игри

   Кой ще спечели повече медали? – двубой отборно
   Участникът трябва да предвиди, кой от двата отбора ще спечели повече медали на Олимпийските игри.
   При определяне на броя на медалите се взимат предвид броя на всички спечелени от отбора медали, независимо дали са бронзови, сребърни или златни.
   При отборните дисциплини /например щафета/, спечелените от отбора медали се броят за един.

   Кой ще спечели повече златни медали? – двубой отборно
   Участникът трябва да предвиди, кой от двата отбора ще спечели повече златни медали на Олимпийските игри.
   При отборните дисциплини /например щафета/, спечелените от отбора медали се броят за един.

   Кой ще спечели повече сребърни медали? – двубой отборно
   Участникът трябва да предвиди, кой от двата отбора ще спечели повече сребърни медали на Олимпийските игри.
   При отборните дисциплини /например щафета/, спечелените от отбора медали се броят за един.

   Кой ще спечели повече бронзови медали? – двубой отборно
   Участникът трябва да предвиди, кой от двата отбора ще спечели повече бронзови медали на Олимпийските игри.
   При отборните дисциплини /например щафета/, спечелените от отбора медали се броят за един.

   Кой ще спечели повече златни медали? – двубой
   Участникът трябва да предвиди, кой от двамата състезатели ще спечели повече златни медали на Олимпийските игри.
   При определяне на броя спечелени медали се взимат предвид и медалите, спечелени от състезателя в отборните дисциплини /например щафета/.

   Сбор медали
   Участникът трябва да предвиди, дали броя на всички спечелени от отбора медали ще бъде в един от посочените интервали.
   Участникът може да заложи и за отбора, който ще спечели най-голям брой медали с предвиждане за Победител - медали.
   При определяне на броя на медалите се взимат предвид броя на всички спечелени от отбора медали, независимо дали са бронзови, сребърни или златни.
   При отборните дисциплини /например щафета/, спечелените от отбора медали се броят за един.

   Сбор златни медали
   Участникът трябва да предвиди, дали броя на всички спечелени от отбора златни медали ще бъде в един от посочените интервали.
   Участникът може да заложи и за отбора, който ще спечели най-голям брой златни медали с предвиждане за Победител - медали.
   При отборните дисциплини /например щафета/, спечелените от отбора медали се броят за един.

   Сбор сребърни медали
   Участникът трябва да предвиди, дали броя на всички спечелени от отбора сребърни медали ще бъде в един от посочените интервали.
   Участникът може да заложи и за отбора, който ще спечели най-голям брой сребърни медали с предвиждане за Победител - медали.
   При отборните дисциплини /например щафета/, спечелените от отбора медали се броят за един.

   Сбор бронзови медали
   Участникът трябва да предвиди, дали броя на всички спечелени от отбора бронзови медали ще бъде в един от посочените интервали.
   Участникът може да заложи и за отбора, който ще спечели най-голям брой бронзови медали с предвиждане за Победител - медали.
   При отборните дисциплини /например щафета/, спечелените от отбора медали се броят за един.

   Шампионска лига

   Познай 1/8 Финалистите – участникът трябва да предвиди двата отбора, които ще се класират за етапа на 1/8 финалите от съответната група на Шампионска лига.

   Да се класира на 1/8 финалите – участникът трябва да предвиди, дали отборът ще се класира на 1/8 финалите или кой от отборите ще се класира на 1/8 финалите.

   Да се класира на 1/4 финалите – участникът трябва да предвиди, дали отборът ще се класира на 1/4 финалите или кой от отборите ще се класира на 1/4 финалите.

   Да се класира на 1/2 финалите – участникът трябва да предвиди, дали отборът ще се класира на 1/2 финалите или кой от отборите ще се класира на 1/2 финалите.

   Да се класира на финала – участникът трябва да предвиди, дали отборът ще участва на финала или кой от отборите ще участва на финала

   Познай първите двама в групата в точен ред – участникът трябва да предвиди двата отбора, които ще се класират на първите две места в съответната група на Шампионска лига с точното им класиране. Редът, в който отборите са посочени в програмата отговаря на реда на класирането им в групата, обявено от организатора на турнира.

   Да се класира в групите на Шампионска лига – участникът трябва да предвиди, дали отборът ще се класира в групите на Шампионска лига. Да се класира втори в групата – участникът трябва да познае дали отборът ще се класира на второ място в групата.

   Да се класира трети в групата – участникът трябва познае дали отборът ще се класира на трето място в групата.

   Да се класира последен в групата – участникът трябва познае дали отборът ще се класира на последно място в групата.

   От коя държава ще е шaмпионът? – участникът трябва да предвиди от коя държава ще бъде отбора, който ще стане шампион на турнира.

   Шампионска лига и Лига Европа - Познай Шампионите – частникът трябва да предвиди едновременно отборите, които ще спечелят в съответните турнири.

   Голмайстор – участникът трябва да предвиди играча, който ще отбележи най-много голове в турнира. В случай, че най-много голове са вкарани от двама или повече играчи, коефициента на всеки от тях се разделя на броя им и печалбата се определя като получения коефициент се умножи по залога. Ако полученият коефициент е по-малък от 1, той се закръглява на 1. Участникът има право да поиска чрез букмейкъра да му бъде определен коефициент и за друг голмайстор, освен посочените в програмата. Еврофутбол ООД си запазва правото да реши, дали да предложи на участника този залог и при какъв коефициент.
   Важат голове, отбелязани в редовното време и продълженията (2 x 15 мин). Дузпите след изиграване на продълженията (120 мин.) не се зачитат. Головете отбелязани в квалификационните кръгове и плейофите не се зачитат.

   Хокей на лед

   Най-добър реализатор - участникът трябва да предвиди състезателя, който ще постигне най-висок брой точки в турнира. Броят на точките се определя като се съберат общия брой голове и асистенции, отбелязани от състезателя в съответния турнир.

  • Системи

   Системите са вид съкратено записване на повече колонки в един талон. Системата показва по колко срещи в колонка бихте желали да комбинирате. Например: при избор на система 3, вие комбинирате всички избрани от вас срещи по тройки.

   Например: избрани са 5 срещи. Клиентът може да избере дължина на колонката:
   – 1 среща - клиентът залага на всяка една от 5-те срещи като сингъл (5 колонки);
   – 2 срещи - клиентът залага на комбинацията "2 от 5" (10 колонки);
   – 3 срещи - клиентът залага на комбинацията "3 от 5" (10 колонки);
   – 4 срещи - клиентът залага на комбинацията "4 от 5" (5 колонки);
   – 5 срещи - клиентът залага на права колонка от всички 5 срещи (1 колонка).

   Важно! Твърдите срещи се добавят към всяка колонка, която се генерира от системата.

   Например: избрани са 5 срещи, от които една е твърда. Клиентът може да избере система:
   – 0 - клиентът залага само на твърдата среща;
   – 1 - клиентът залага на комбинация "1 от 4 + 1 твърда" (4 колонки);
   – 2 - клиентът залага на комбинацията "2 от 4 + 1 твърда" (6 колонки);
   – 3 - клиентът залага на комбинацията "3 от 4 + 1 твърда" (4 колонки);
   – 4 - клиентът залага на всичките 5 срещи (1 колонка);
   – Всички – клиентът залага на всички описани в настоящия пример системи.

  Изтегли "Общи правила"
  Изтегли "Указания за залагане"
  ©2007-2020 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки