•   Размер на залога и печалби  
 •   За тиражите и игрите  
 •   Информация в услуга на играчите  
 •   Системи за комбиниране  
 • FAQ : Информация в услуга на играчите

  • Къде освен в този сайт и пунктовете мога да намеря информация за крайните резултати, предложени срещи, коефициенти и т.н.?

   Къде, освен в този сайт и пунктовете, мога да намеря информация за крайните резултати, предложени срещи, коефициенти и т.н.? – да се нанесат следните промени Информация можете да намерите в общо 3 канала, разработени от Еврофутбол за ваше улеснение:
   1. Вестник "Еврофутбол" - излиза два пъти седмично - във вторник и в петък, съобразено с печатната програма на букмейкърската къща.
   2. За тези, които ползват Интернет - в уеб сайта на Еврофутбол в раздел Тиражи, и "Завършили срещи"- Резултати.
   3. Във вестник "Тема спорт" в дните вторник, сряда, четвъртък и петък.

  • Къде мога да се запозная с правилата за участие в игрите на Еврофутбол?

   Правилата за провеждане на игрите със залагания върху резултати от спортни състезания, организирани от Еврофутбол можете да намерите в:


   букмейкърските пунктове в цялата страна;

   корпоративния сайт на Еврофутбол - раздел Правила;

   информационните брошури.

    

  • Къде мога да намеря прогнози за различни спортни събития?

   Новите видове прогнози за предстоящите турнири, шампионати и включените в тях срещи можете да намерите на корпоративния сайт на българския букмейкър в раздел Тиражи, на страниците на вестник "Еврофутбол", както и в букмейкърските пунктове.

  • Мога ли да залагам в Интернет за игрите, организирани от Еврофутбол?

   Не. Еврофутбол не оперира в Интернет. При промяна на сега действащото законодателство Еврофутбол има готовност да стартира този тип залог.

  • Защо наричате системата за залози "онлайн"?

   Централизираната компютърна система на Еврофутбол е "онлайн", защото оперира на такъв принцип. Залозите се осъществяват във високотехнологична частна виртуална мрежа и в реално време. Вашата прогноза се приема, обработва и регистрира в централата на Еврофутбол в София за броени секунди, независимо от коя точка на България правите своето предвиждане.

  • Къде да намеря резултатите на мачовете?

   В "Резултати" можете да влезете по два начина. Първият и най-бърз е от началната страница на сайта, в средата под "Предстоящи срещи" - полето "Резултати". Вторият е през "Тиражи" вляво долу – "Резултати". Там имате възможност да търсите във Филтъра по зададени от вас критерии – Спорт, Първенство, Период (от – до) и/или само по номер на срещата. По описаните два начина можете да стигнете и до "Архив резултати", който дава достъп до резултатите от срещите преди 07.08.2012 г.
   Над Филтъра, вдясно има възможност за подредба на срещите по следния начин: "Подреди по дата/час номер".

  • Възможно ли е срещите да бъдат подредени по номера?

   В "Тиражи" в сайта – "Предстоящи" за "24 часа", "72 часа" и "Всички". Предлага се възможност всеки сам да подреди срещите по номер – в горната дясна част със срещите е разположен вариант за търсене по първенство, номер и дата.

  • Защо толкова се бави печатането на квитанцията ми?

   Процесът по внедряване на подобрения в системата за залагания беше планиран по начин, който да запази обичайния темп на работа в компанията. Във връзка с настройването на комуникационното оборудване на места е възможно да има временни прекъсвания. Работи се непрекъснато за бързото приключване на този процес.

  • Как да проверявам възможностите за залози, след като в печатната програма не са всички, а сайта не мога да следя, защото не работя с компютър?

   Ако ви затруднява работата с компютър, можете да се обърнете към букмейкъра в съответния пункт, който да провери интересуващия ви коефициент или събитие.

  • Защо с въвеждането на новия софтуер с подобрения в системата коефициентите паднаха?

   Стартът на нововъведенията в Еврофутбол няма нищо общо с промяната на коефициентите. Те се менят под въздействието на различни фактори – външни и вътрешни. Промените в коефициентите са нормална практика на всеки един букмейкър.

  • Коя администрация е контролен орган на Еврофутбол ООД?

   Държавната комисия по хазарта (http://www.dkh.minfin.bg/) е контролен орган на Еврофутбол ООД.

  • Как да се отпиша от получаване на рекламно съобщение (SMS)?

   Ако не желаете да получавате повече рекламни SMS съобщения, може да се свържете с нас на websupport@eurofootball.bg.

  • Защита на данните

   Една от основните грижи на Еврофутбол е сигурността на Вашите лични данни, като сме предприели необходимите мерки, за да ги защитим и запазим тяхната поверителност в съответствие с най-добрите практики.
   За нас Вашето доверие е изключително важно и запазването на Вашите данни защитени е наш ангажимент.
   Ние създадоха Система за управление на личните данни (СУЛД) в допълнение към съществуващите механизми и процедури за управление на сигурността на информационните активи в „Еврофутбол“ ООД с цел осигуряване на пълна и всеобхватна защита на Вашите данни.
   Ние актуализирахме политики за нашите клиенти и партньори, така че да имплементираме тези позитивни промени, включително как събираме, съхраняваме и обработваме Вашите лични данни.

   Бъдете информирани!

   Разгледайте внимателно промените:
   Ако сте наш клиент тук Ако сте кандидат за наш търговски партньор /букмейкър/ тук Ако кандидатствате за работа при нас тук Ако желаете да участвате в нашата Академия за букмейкъри – тук Ако искате да се включите в нашият социален проект за подпомагане на млади спортни таланти тук

   Ако желаете да упражните правата си, можете да ползвате формуляр, който съсдадохме за вас тук.

   Не забравяйте, че ако не намирате интересуващата Ви информация, винаги можете да се свържете с нас на:

   Централен офис
   гр. София 1164, бул. Джеймс Баучер № 12
   Тел.: 02/8189 115, 02/8189 126
   Факс: 02/8189107
   office@eurofootball.bg

   За връзка с Длъжностното лице за защита на данните
   гр. София 1164, бул. Джеймс Баучер № 12
   Тел.: 02/8189 115, 02/8189 126
   gdpr@eurofootball.bg

   Комисия за защита на личните данни
   Контакти
   Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
   GPS координати: N 42.668839 E 23.377495
   Център за информация и контакти - тел. 02/91-53-518
   Приемна - работно време 9:00 - 17:30 ч.
   Електронна поща: kzld@cpdp.bg
   Интернет страница: www.cpdp.bg

  • Откъде мога да разбера има ли букмейкърски пункт в моя квартал и къде се намира?

   Обадете се на информационния център на компанията на телефон 02/8180008 или посетете Интернет страницата на Еврофутбол на адрес www.eurofootball.bg. Влезте в раздела "Букмейкъри". В подраздела "Представители" ще намерите карта на букмейкърските пунктове по населени места. Изберете вашето населено място и разгледайте списъка.

  ©2007-2020 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки