Телевизия

Оператор: Еврофутбол ООД
Адрес: гр. София, бул. Джеймс Баучер 12
Тел. 02/8189115

Регулатор: Съвет за електронни медии:
Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69
Тел: 02/ 9708810
Факс: 02/ 9733769
web: http://www.cem.bg
E-mail: office@cem.bg


Българският букмейкър Еврофутбол стартира своя информационен тв канал на 07 април 2008 г. Той е със специализиран програмен профил и се излъчва 24 часа всеки ден. По съдържание и форма представлява графична информационна програма, която осигурява обслужването на участниците в тиражите, като им предлага актуална информация за:
- топ срещите от водещите футболни първенства;
- срещи на живо
- реклама в графичен или видеоформат, свързана с Еврофутбол и мероприятията и кампаниите, които букмейкърската къща провежда, новите продукти и услуги и др.;


Информационният канал е базиран на високотехнологичен дигитален "плей-аут", придружен с уникална система за автоматизация на голямото количество данни. За целта бе създаден специален софтуер, който позволява автоматизация и конвертиране на базата данни от Еврофутбол в телевизионен вариант.

Чрез едноименния специализиран информационен канал Еврофутбол осигурява още един източник за по-пълно информационно обслужване на своите клиенти (освен съществуващите вече вестник Еврофутбол, сайт и фейсбук страница). По този начин българският букмейкър отговаря на повишените изисквания на участниците в тиражите, като следва политиката си на постоянно усъвършенстване на предлаганите продукти и услуги.
©2007-2020 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки