История на компанията

"Еврофутбол" ООД е най-голямата българска букмейкърска къща, първият в България лицензиран наземен оператор, с 26 годишна история.

"Еврофутбол" ООД утвърждава водещата си позиция на пазарен лидер, в резултат на последователното технологичното обновление на компанията, изграждане на ефективни екипи от експерти и мениджъри и постоянното развитие и усъвършенстване на националната мрежа от букмейкрски пунктове.

Фирмата е и най-голямата франчайз верига в България с около 800 пункта върху територията на цялата страна, в които работят близо 3000 обучени букмейкъри.

От 18.02.2002 като стратегически партньор в "Еврофутбол" ООД се включва гръцката компания "Интралот". "Интралот" е познат на международния пазар разработчик и доставчик на технологични решения за лотарии и залагания върху спортни събития. Това партньорство предоставя възможността на "Еврофутбол" ООД да предлага на своите клиенти многообразие от продукти на най-съвременно световно ниво.

Още през 2003 година компанията инвестира в централизирана компютърна система за приемане и обработка на залози, която е многократно усъвършенствана през следващите години.

През 2012 година "Еврофутбол" отново прави крачка напред към най-съвременните технологии, като въвежда изцяло нова Lotos OS платформа за залагане с многократно разширени възможности за залог, а заедно с това и с потенциал за интегриране на нови продукти.

През ноември 2012 "Еврофутбол" стартира друго нововъведение: продукта "Гонки", залагане върху резултати от надбягвания с хрътки на живо, предавани директно по сателит от Великобритания. Проектът се осъществява в сътрудничество с няколко водещи световни компании. Няколко месеца по-късно, през март 2013 фирмата отново предлага нов продукт: виртуални гонки от виртуални хиподруми, а през 2015 г. стартира и друг нов продукт - виртуалният футбол СПОРТМАКС.

"Еврофутбол" е пълноправен член на Световна лотарийна организация - WLA (www.world-lotteries.org) и на Европейски лотарии (www.european-lotteries.org) и в дейността си се ръководи от критериите и приетите правила на тези организации. От години компанията членува и в Българския форум на бизнес лидерите, а от 22.01.2015 г. е приета и в Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

 

 

 

1993 – Регистрация на "Еврофутбол" ООД.
1993 – Първи национален тираж на "Еврофутбол" ООД на 21 август.
1993 – Получаване на лиценз от Министерството на финансите на Република България за организиране на залози върху футболни мачове в букмейкърски пунктове, разположени на територията на цялата страна на 20 октомври.
2002 – Договор за партньорство с "Интралот" от 18 февруари.
2003 – Инсталиране на централизирана компютърна система за приемане на залози в реално време през месец август.
2012 – Интегриране на платформа за залагане Lotos OS от ново поколение на 7 август.
2012 – Стартиране на гонки на живо от 28 ноември.
2013 – Стартиране на виртуални гонки от 27 март.
2015 – Стартиране на виртуален футбол - СПОРТМАКС.
2018 – Стартиране на виртуални надбягвания с коне от 10 януари.
©2007-2020 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки